Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

görmesi için benim profilimi sürekli takip ediyor olması lazım ki bunu da hiç sanmıyorum :51:

ayrıca rahat olabilirsin canım benm kafam kolay kolay karışmaz :1: bu konuda karışmaz daha dogrusu çok netim kendimce :37:

neden hala desinler yaa :52::52::52:

Teyze diyen var dedim ya ondan öyle dedi canım :27:

Bende varım canım bende.. Çok seviyorum ama çok korkuyorum..

aynı evin içerisinde sürekli bi bebek :53: sanki bakmayı beceremeyip sıkılacakmışım gibi geliyor :53: halbuki deliriyorum çocuklara, komşumuzun veletleriyle resmen beraber yatıp beraber kalkıyorum, onlar da beni çok seviyor ama kendi çocugum olma fikri çok korkunç :53:

aynı evin içerisinde sürekli bi bebek :53: sanki bakmayı beceremeyip sıkılacakmışım gibi geliyor :53: halbuki deliriyorum çocuklara, komşumuzun veletleriyle resmen beraber yatıp beraber kalkıyorum, onlar da beni çok seviyor ama kendi çocugum olma fikri çok korkunç :53:

Kendi çocuğun olursa öyle bir bakarsın ki canım değil sıkılmak bir saat ayrı kalsan özlersin..

"Sen Benim Diğer Yarımsın" :16:

kızz, sabah kahvaltıdan beri bil. başındayım, gözlerim ağrıdı artıkk :111::111:

ben de genelde yolculuklarda kitap okuyorum :31: her hafta totalde 8 saate yol yakın gidiyorum ya :27:

gerçi şuan ki kitabım bitsin artık yolculukta kpss çalışmaya başlamam lazım :2:

Kendi çocuğun olursa öyle bir bakarsın ki canım değil sıkılmak bir saat ayrı kalsan özlersin..

ya orası öyle de çok ağlarsa falan, istemezsem onu :53: 90 yaşına geldim hala annelik hormonu salgılanmıypr bende :37:

ben de genelde yolculuklarda kitap okuyorum :31: her hafta totalde 8 saate yol yakın gidiyorum ya :27:

gerçi şuan ki kitabım bitsin artık yolculukta kpss çalışmaya başlamam lazım :2:

ya orası öyle de çok ağlarsa falan, istemezsem onu :53: 90 yaşına geldim hala annelik hormonu salgılanmıypr bende :37:

Normal onun yaşla ilgisi yok çünkü anne olunca olacak bir şey o:27::27:

Back
X