Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

amin Canım Allah geçinden versin.. Desinler valla ben bayılırım çocuklara :27:

aslına bakarsan ben çocuk değil bebek severim iki üç yaştan sonra iş biter benim için:27:
ama yeğenimi içime sokasım geliyor gerçi oda bebek ama büyüsede fark etmez kendi ciğerim nede olsa:86:

aslına bakarsan ben çocuk değil bebek severim iki üç yaştan sonra iş biter benim için:27:
ama yeğenimi içime sokasım geliyor gerçi oda bebek ama büyüsede fark etmez kendi ciğerim nede olsa:86:

Canım bende öyleyim ya:17::17: Bebişken bayılıyorum ama ne zaman konuşmaya yürümeye başlıyorlar ayyy deli oluyorum hemen annelerine postalıyorum neden böyle acaba :26:

Canım bende öyleyim ya:17::17: Bebişken bayılıyorum ama ne zaman konuşmaya yürümeye başlıyorlar ayyy deli oluyorum hemen annelerine postalıyorum neden böyle acaba :26:

kendi çocuğumuzu kime postalıycaz acaba:27:
aynen bende hareketli olmasın kucağımda otursun zaten çok sabırsızımdır..zmanında ilkokul öğretmenlği tutuyordu yazmadım sırf çocuklarla uğraşamam diye..
ama şimdi başımı taşlara vuruyorum pişmanlıktan ama tren çoktan geçti:14:

Ben de iyiym. Çok yorgunum. Pikniğe gittik top oynadk falan. Hamlamısım :). Cerencim sen nasılsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oo hareketli birgün geçirmişsin ne güzel:46:
demekki sizin şehirde hava güzeldi bizim burda tüm gün yağmuru ve soğuktu:ssz:

Ben de iyiym. Çok yorgunum. Pikniğe gittik top oynadk falan. Hamlamısım :). Cerencim sen nasılsın

İyiyim canım bende sağ ol :) Ne güzel bende pikniğe gitmeyeli çok oldu :43:

kendi çocuğumuzu kime postalıycaz acaba:27:
aynen bende hareketli olmasın kucağımda otursun zaten çok sabırsızımdır..zmanında ilkokul öğretmenlği tutuyordu yazmadım sırf çocuklarla uğraşamam diye..
ama şimdi başımı taşlara vuruyorum pişmanlıktan ama tren çoktan geçti:14:

Ben anneme postalamayı düşünüyorum canım :27::27:
Benimde var çok pişmanlığım ama geri gelmiyor ki zaman:26:

Ben anneme postalamayı düşünüyorum canım :27::27:
Benimde var çok pişmanlığım ama geri gelmiyor ki zaman:26:

zaten çalışıcaz mecbur onlar bakacak kaçış yok:6:
canım hadi hayırlı geceler sana geç oldu bol bol saatli uyumak istiyorum boşuna zaman geçmesin:32:

zaten çalışıcaz mecbur onlar bakacak kaçış yok:6:
canım hadi hayırlı geceler sana geç oldu bol bol saatli uyumak istiyorum boşuna zaman geçmesin:32:
Aynen öyle canım mecbur :1::1: İyi geceler :16:

Havalar güzelleşiyo. Gidersinz daha :)

Aynen öyle yaz gelsin gideriz çok istiyorum özellikle mangal:56::56:

a ne güzel mevlana şekerine bayılırım:27: konya diyince aklıma düştü bak şimdi..oyy bide etli ekmekkk:56:
ayy gece gece olmadı bu iş:50:

Belki yolun düşer bi gün. Düşünsene buluşurmuşuz falan. Ayy çok heycanlı ve gizemli :)). Ne olursan ol gel ;) mevlana şehri..

Back
X