- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.601
Engeliniz yok şükür :) mutluluklar tatlımm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkürler canımm size de mutluluklar =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engeliniz yok şükür :) mutluluklar tatlımm :)
aynı sorun bende de var yetişemiyorumm vallabu tip konularda yardımlaşma dayanışma için kayıt oldum okuyacağım çok şey vaar
![]()
Yardımcı olabileer belkii :))
Bende bu topiğe yardım alma amaçlı katıldım ama çok güzel de arkadaşlıklar kurduk :) Herkes seve seve yardım olur
Keşkee canım keşkeeeeeeee![]()
Selam kızlar. Ya hızınıza yetişemiyorum haa :)
evet daha bugün kullanmaya başladım umarım öyle olur :)) çeyiz hazırlıklarınız ne durumda başladınız mı ufaktan ?
Evet yavaş yavaş almaya başladım ben özellikle mutfak eşyalarını mümkün olduğunca çok almaya çalışıyorum küçük ama masrafı çok oluyorBirde iş bulursam daha çok alacağım inşallah :)
inşallah bulursun canım, aynen ben de mutfaktan başladım ufaktan aktüelleri takip ediyorum, onun haricinde özel günlerde kullanacağım yemek takımını, tencere , seramik, çatal bıçak setini aldım yakınlarda, devam ediyor bakalım daha çok ıvır zıvırı var Allah yardımcımız olsun :)
evet daha bugün kullanmaya başladım umarım öyle olur :)) çeyiz hazırlıklarınız ne durumda başladınız mı ufaktan ?
Evet yavaş yavaş almaya başladım ben özellikle mutfak eşyalarını mümkün olduğunca çok almaya çalışıyorum küçük ama masrafı çok oluyorBirde iş bulursam daha çok alacağım inşallah :)
Bizim masrafımız daha çok oluyor zatenBende aldım senin dediklerini canım ikimizde onlardan başlamışız aslında daha çok şey var ama biraz da eve göre olması lazım benim renk uyumum var illa uyacak herşey o yüzden bazen kestiremiyorum :26:
ben başlayalı çok olduuu
hatta topiğim bile var, gördünüz mü ki acaba siz benim cicilerimiii
bu benim çeyiz topiğimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=389886
kesinlikle erkek olmak varmışben de sırf mobilyalara uyar mı uymaz mı onun için çok kararsız kalıyorum bazı alacaklarımda :44: zamanla tamamlarız ya zamanımız çok daha :)
Maşallah2010 dan başlamışsın sen canım
Çok güzel görünüyorlar valla evlenesim geldi
İyi günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim
![]()
ben başlayalı çok olduuu
bu benim çeyiz topiğimmm
eveeet, ben başladığımda aday yoktu henüzzzbeğendiğim içime sinen şeyler denk geldikçe aldımm
![]()
simdi baktım bak bak bitmedi hatta maşallah tamamlamış bile sayılırsın sen benceeyemek takımın çatal bıçakların setini çok güzel yapmışsın çok şık duruyor, hepsi çok güzel , güle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallah
![]()
Benim vardıHiç aklıma gelmemişti kimse yokken almak ben zaten evlenemem modunda geziyordum ki
![]()
ben başlayalı çok olduuu
bu benim çeyiz topiğimmm
Bende öyle ev nasıl olacak renk nasıl olacak bilmiyorum aman gerçi bilsem ne olacak biz ilk kiraya evleneceğiz şuan dank etti bilmeme de gerek yok sanki püf![]()
Ne öğretmenisin canım :)
teşekkür ederim canımmo yemek takımına aşık olarak aldım zatenn
he heeee![]()