Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bak stres yaptım şimdi az bi zaman kaldı zaten bi atlatsaydik :D benim sabah 8de girmem gereken dersim var malesef :( size iyi sohbetler kızlar iyi geceler :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim yaşadığım şehirde bir yer canım ama sitesi de var.
Ayşeker yaz Google a canım. siteden modellere bakabilirsin.
pastalar öyle canım yaa. bak ben resmini ekliyim. butik önermediler. bunların lezzeti daha iyi olur dediler.pastam aşağıda canım;
Eki Görüntüle 1090611

bu pastada çok güzelmiş, Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın :16::16:

benim yaşadığım şehirde bir yer canım ama sitesi de var.
Ayşeker yaz Google a canım. siteden modellere bakabilirsin.
pastalar öyle canım yaa. bak ben resmini ekliyim. butik önermediler. bunların lezzeti daha iyi olur dediler.pastam aşağıda canım;
Eki Görüntüle 1090611

Pastan tam benim istediğim gibi canım çok güzel geçmiş olmalı sözün :31: E peki 20 kişilik pasta yettimi kaç kişi geldiler ki :26:

cupcake in üstünü de çizdik o zaman o da pahalıymış :50: imalathaneleri araştırın canım, orada cidden çok uygun oluyor fiyatlar :34:

kız bari misafirler gidince ye pastayı, elaleme karşı ayıp olmasın :27:

Onu bile çok araştırmak lazım bir pasta değil mi aman alırız diyordum ben dilimi eşekler tepsin :52::52: Öyle yaparım canım ölümüne yerim o pastayı artık :27:

Onu bile çok araştırmak lazım bir pasta değil mi aman alırız diyordum ben dilimi eşekler tepsin :52::52: Öyle yaparım canım ölümüne yerim o pastayı artık :27:

yaa ben düğünde beyaz pasta kesip siyah yediriyorlar diye sinirlennice içten içe bana gülüyordun dimi :52::52: kızım ben sana diyorum acele et diye, elbiseye de bir an önce başla bak :53::53:

Off düşünmek bile istemedim bir an :52: normal fiyatmış canım bu 7 8 tl demek ki sitede yorumlar uygun diyor da biz bilmiyorsak tabi :52:

bilmiyorum ki kuzum yaa :26: herkes uygun dediyse bi bildikleri vardır demek :27:

ama o kadarını ben de veremem valla :53: söz için 500 tl verirsen düğündeki pastan 3bin 5bin tl lik falan olmalı artık :52:

bilmiyorum ki kuzum yaa :26: herkes uygun dediyse bi bildikleri vardır demek :27:

ama o kadarını ben de veremem valla :53: söz için 500 tl verirsen düğündeki pastan 3bin 5bin tl lik falan olmalı artık :52:

Bende veremem canım valla
$pasta.webp
$pasta2.webp
Şöyle bir şey istiyordum ben halbuki :26::26: Bu pembeli olanı da kaybettim hangi siteden aldığımı onu arıyorum kaç saattir fiyatına bakmayı unuttum :27:
Hahaha üstünde kocaman site adı yazıyormuş ay ben kör oldum :D

Son düzenleme:
Bende veremem canım valla
Eki Görüntüle 1090624
Eki Görüntüle 1090625
Şöyle bir şey istiyordum ben halbuki :26::26: Bu pembeli olanı da kaybettim hangi siteden aldığımı onu arıyorum kaç saattir fiyatına bakmayı unuttum :27:

o pembeli de kesin 500 tl liklerdendir ben diyim sana :52::52:

yok şekerim yok, bi bilezik parası pastaya mı verilir yaa :53::53: sen imalathanelere bak gülün en iyisi oralarda daha uygun fiyatlı olur :34:

Back
X