İnşaAllah cnm benimm.Trabzondada orta şekerli sabah bir karardı hava sora biraz aydınladı ama bulutlu yinede
Hımm samimiyseniz ihtiyacı olan bişeyi al canım.Birde mesela ben şey yapmıştım böyle güzel bir kutu almıştım işte klasik içine kalpli renkli kağıtlara sözler yazmıştım sora deniz kabukları koymuştum büyük olan birtanesinin içerisine kalp ve ismimizi yazmıştım.Birde çiftli anahtarlık almıştım sevimli kız erkek kız olanını onun kutusuna erkek olanı ben almıştım birde gül yaprakları felan koymuştum.Daha sora yakın zamanda çekildiğimiz bir resim vardı yanına giderken büyük bir çerçeve aldım ve fotoğrafçıya gittim resmi çıkrtıp çerçeveye koymalarını istedim saat vermiştim şu saatte gelicem die.Sora erkek arkadaşımın yanına gitmiştim süpriz yapıp o kutuyu vermiştim çok beğenmişti.Normal bi zmandaki gibi dışarı çıktık ona belli ettirmeden onu fotoğrafçının önüne getirmiştim 1 dk beklermisin deyip içerden çerçeveyi alıp gelmiştim ona vermiştim.Şaşırmış ve çok mutlu olmuştu.Sorasında ise ben çok odunum deyip gel sana bi ayı alayım dedi kocaman bir ayı almıştı bana