Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

inşallah canım yaş 35 e kadar deneyeceğim:32:
ayy hiç sorma gündüz ev temizliği yaptım evdeyken anneme yardım ettim..akşamda kendi temizliğimi yaptım kıl tüy olayı anamm öldüm valla:27:
sonrada yattım direk giremedim pek nete..

Acılar çekmişsindir :52: Biz yine Nurdanla nöbetimizi tamamladık :27::27:

Sen nasılsın canım başlamışsınz hazırlıklara hadi gözün aydın:16:

Sağol darısı başına canım, yarın inşallah tam anlamıyla başlamış oluyorum. Tepsim hazırdı zaten, elbise kumaşını da yarın alacağız, provoya ne zaman başlarız bilmiyorum tabii, ama iş ciddiye bindi gibi bir aksilik çıkmazsa en kötü Mayıs ayının sonunda, heh işte benim sıkıntım da o bir de günü belli olsaydı her an tetikte beklemezdim. Erkek arkadaşımın annesi 15 gün sonra geliriz demiş, senin nasıl gidiyor?

Sağol darısı başına canım, yarın inşallah tam anlamıyla başlamış oluyorum. Tepsim hazırdı zaten, elbise kumaşını da yarın alacağız, provoya ne zaman başlarız bilmiyorum tabii, ama iş ciddiye bindi gibi bir aksilik çıkmazsa en kötü Mayıs ayının sonunda, heh işte benim sıkıntım da o bir de günü belli olsaydı her an tetikte beklemezdim. Erkek arkadaşımın annesi 15 gün sonra geliriz demiş, senin nasıl gidiyor?

Mayısın sonlarına doğru sen herşeyi hazırlamış olursun canım tepsi hazır mı var mı fotoğrafı görseydik :31: Benim de 4 mayısta isteme olacak canım ondan bir iki hafta sonra da söz olacak Allahın izniyle :)

Mayısın sonlarına doğru sen herşeyi hazırlamış olursun canım tepsi hazır mı var mı fotoğrafı görseydik :31: Benim de 4 mayısta isteme olacak canım ondan bir iki hafta sonra da söz olacak Allahın izniyle :)

Yok canım maalesef resmi ama düz tepsi, kendim süsleyeceğim çiçekle, yüzük yükseltilerini görüşmüşsündür zaten burada resmini koyan oldu. Artık olunca süsler, resmini çeker paylaşırım olur mu? :34:

Düz halini koyayım, ama böyle de bişeye benzemiyor.. :6:
$dxywjkkgesl9bbisfuly.webp

Son düzenleme:
Acılar çekmişsindir :52: Biz yine Nurdanla nöbetimizi tamamladık :27::27:

hemde ne acılar hala bile etkisi sürüyor:27::27:

Kayınvalide adayım herkesi eşit tutuyor, yalnız elti adayım çok konuşan ve biraz da patavatsız bir insan, çok fazla beklentisi var. Kayınvalide, kayınpederi, eltisi, kaynı, bir tek o gelin anlayacağınız. Diğer elti de gelin, onun da yok ama şikayeti bir tek kendisi ediyor. Zamanında istememiş şimdi pişman olmuş ben çok ucuz gittim, bir koltuk bir yatak odasına evlendim diyormuş ne zaman bizden konu açılsa, herkes sende al dedik diyormuş almadım şimdi pişmanım deyip bana şimdi alın demeye getiriyormuş lafı kız kardeşinin kayınpederini överek, bir taraftanda kız kardeşini eltisinin kıskandığını savunuyormuş. Yani işine nasıl gelirse canım..

Ama lafını sakınmayan biri yani maalesef benim olmadığım tarzda. :ssz:

ne kadar ayıp ucuza gittim falan kendini küçültüyor resmen..
bence sen hiç kulak asma..kv kp olayın bilincindeyse zaten sana yapılması gerekeni yaparlar..:34:

Yok canım maalesef resmi ama düz tepsi, kendim süsleyeceğim çiçekle, yüzük yükseltilerini görüşmüşsündür zaten burada resmini koyan oldu. Artık olunca süsler, resmini çeker paylaşırım olur mu? :34:

Düz halini koyayım, ama böyle de bişeye benzemiyor.. :6:
Eki Görüntüle 1091336

Ne güzel sen kendin yapacaksın bende çok isterdim ama hiç el beceresi yok hazır alacağım mecbur :26: O zaman bitince bekliyorum fotoğraflarını :31:

benim yaşadığım şehirde bir yer canım ama sitesi de var.
Ayşeker yaz Google a canım. siteden modellere bakabilirsin.
pastalar öyle canım yaa. bak ben resmini ekliyim. butik önermediler. bunların lezzeti daha iyi olur dediler.pastam aşağıda canım;
Eki Görüntüle 1090611

ayyyy ne güzel bi pasta buuu :16:

hele benim hiç net değil yine sizin nişan tarihi belli sanırım:6:

hele benimmmm hele benimmmm :27:

offfffff, kızlarr amma çeneniz düşmüş beeeee :52: oku oku bitiremedim kaç saattirrr :52:

Back
X