Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ben de bilmiyordum ama ikramlık olması lazımmış canım sadece sarma yapılacak ondan eminim yanına kurabiye içine şeker konmayan sadece üzerinde biraz pudra şekeri olan sevgilimin ananesi şeker hastası onuda düşünüyorum biraz poğaça falan istiyorum ama başka ne olabilir ki bilmiyorum:26:
Canım yaz Google a butik söz pastaları diye şeker hamuruyla yapılanlar var çok güzel şeyler var çok :31:

eğer kahveden sonra yada önce çay verecekseniz kurabiye ve sarma mantıklı..
ama çay yoksa poğacaya girişmeyin derim çünkü sözde olacak nişanda onlarda da aynı şeyleri yapmak lazım..:26::26:

hiç bi fikrim yok desem inanır mısın :26: ama öyle nişan kıyafeti gibi uzun allı tüllü istemiyorum :50:

bugun bi tane begendim, beyaz, üstünde papatyalar var ama çok tatlı duruyor :16: dizlerde kolsuz bi elbise, fiyatını sordum 179 tl dediler :53::53: dümdüz bişey ama yaa o kadar pahalı olmak zorunda mı herşey :84:

arkadaş olarak ekleyip deneyim bide canım gçremiyorum hala :26:

Canım sen iyi sormuşsun bende çok sade bir elbise sordum hiç detayı yok sadece yakasında biraz detay verilmiş tam istediğim gibi hemen atladım 350 tl dediler oldu dedim size iyi günler :52::52: Dizlerde kolsuz bir elbise valla herşey çok pahalı bu ne ya böyle :53:

ama çay yoksa poğacaya girişmeyin derim çünkü sözde olacak nişanda onlarda da aynı şeyleri yapmak lazım..:26::26:

Ben önce kahve düşünüyorum canım yani gelinir 15 20 dakika geçer ben kahveleri yaparım isteme olur sonra herkes derin bir nefes alır o sırada çay koyarız biz yani çay servisi olacak çayın yanına istiyorum bunları :) Sözde böyle şeylere girmeyeceğim :52:

ayy sözde ne gerek var yaaaa :27: pasta yeter işte, bi de yanına içecek olur :27:

Canım sen iyi sormuşsun bende çok sade bir elbise sordum hiç detayı yok sadece yakasında biraz detay verilmiş tam istediğim gibi hemen atladım 350 tl dediler oldu dedim size iyi günler :52::52: Dizlerde kolsuz bir elbise valla herşey çok pahalı bu ne ya böyle :53:

arkadaşımın düğününe kot pantalonla mı gideyim ben :53::53::53:

yok yaa hiç elbise yok :84: heryerde belden büzgülü, siyah dantel elbiseler var :53: onları da begeniyorum ama her yerde varlar en az 5 kişiyle pişti olurum düğünde :53: abiye de istemiyorum, uzun tüllü falan ne giyecegim ben :84:

Sözde mi pasta yapıcaksınız siz canım, ayrı bir nişan olmayacak mı ??

arkadaşımın düğününe kot pantalonla mı gideyim ben :53::53::53:

yok yaa hiç elbise yok :84: heryerde belden büzgülü, siyah dantel elbiseler var :53: onları da begeniyorum ama her yerde varlar en az 5 kişiyle pişti olurum düğünde :53: abiye de istemiyorum, uzun tüllü falan ne giyecegim ben :84:

Etek gömlek olarak kombin yapsan canım olmaz mı :26:

:52: oda doğru eğer bu günlerde jet nikah yapmazsan tabi:10:

yapmam yapmam eminim yapmam çünkü aday yok :27::27:

Etek gömlek olarak kombin yapsan canım olmaz mı :26:

bankacı gibi olurum canım o zamna da yaa :26: arkadaşım zaten bankacı öyle gelen birileri kesin olur :26: bide liseden en yakın 2 arkadaşımdan birisi, gavur düğünlerinde olsa nedime olurdum yani okadar yakınız :50: :37:

biz yapmamıştıkta pasta sözde o yüzden sordum ama nişan bir ay sonra oldu bizim:31:

Sizin yakın olmuş canım benim de olsa bende yapmazdım sanırım :) Nişan salonda mı oldu peki ?

yapmam yapmam eminim yapmam çünkü aday yok :27::27:

bankacı gibi olurum canım o zamna da yaa :26: arkadaşım zaten bankacı öyle gelen birileri kesin olur :26: bide liseden en yakın 2 arkadaşımdan birisi, gavur düğünlerinde olsa nedime olurdum yani okadar yakınız :50: :37:

Siyah rengine gitti senin aklın hemen yaz geldi pembeli beyazlı modeller var canım :16::16: O zaman 200tlyi gözden çıkartacksın :35:

sen çarşıya çıkarken götür yanında, sorar fikir alırsın :16:

eveeet, biz lil kardeşciğimle hem sözde hem nişanda yapcaz pastayı :21:

$pasta.webp
ASlında istediği böyle bir şey çok detay da yok üzerindeki çiçekler olmasın pembe yazıyla isimler yazılsın tamam işte çok şey istemiyorum ki niye pahalı :30:

Siyah rengine gitti senin aklın hemen yaz geldi pembeli beyazlı modeller var canım :16::16: O zaman 200tlyi gözden çıkartacksın :35:

200 tl m yokki gözden çıkartayım :27::27:

ayy aslında evet bak renkli olabiliirrrrr :16: tabi benim bu kilolarıma renkli ne kadar olabilir o ayrı meselae :33:

Back
X