- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.961
Bende şans olsa zaten.. İsteme tarihi ertelendi kızlar.. Bıktım valla inanın bıktım..
anaamm nedenn nolduuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şans olsa zaten.. İsteme tarihi ertelendi kızlar.. Bıktım valla inanın bıktım..
annem bile bugun diyor ki sen bu burhanı neden düşünmüyorsunyuhh dedim ya sende mi
![]()
çok iyi çok düzgün bir çocuk aslında,i işi gücü yerinde, yaşı bana çok uygun :26: ama işte ben kendim heveslenip yarı yolda kalmak istemedigim için de biraz temkinli adım atmaya çalışıyorum :26: ama böyle olumlu duygular falan deyince sen de iyice hoşuma gidiyor![]()
şu emrahla olan durum bu kesinleşse artık gerçekten çok mutlu olacagım![]()
anaamm nedenn nolduuuu![]()
hayırdır kuzummmmmm
nazar mı değirdik ne olduu
ben çok olumlu hissediyorum çocuğun davranışlarını, ama tabi fazla da gaz vermek istemem sana![]()
trabzonlu erkekleri almışız :)![]()
ben çok olumlu hissediyorum çocuğun davranışlarını, ama tabi fazla da gaz vermek istemem sana![]()
Sevgilimin babaannesi şehir dışındaymış dişlerini yaptırıyormuş.. Bu haftaya bitmezmiş. 10 mayıs olsun dedi iyi güzel olsun da benim de ayın 8inde tel randevum var teller gerilince ya ağrım oluyor ya da yara oluyor.. Söyle sevgiline diyeceksin söyledim erteleteyimmiş 12sine sanki benim dememle oluyor bir buçuk ay atıyor..
Yok canım nazardan falan değil bu benim şansızlığımmı desem ne desem bilmiyorum..
Sevgilimin babaannesi şehir dışındaymış dişlerini yaptırıyormuş.. Bu haftaya bitmezmiş. 10 mayıs olsun dedi iyi güzel olsun da benim de ayın 8inde tel randevum var teller gerilince ya ağrım oluyor ya da yara oluyor.. Söyle sevgiline diyeceksin söyledim erteleteyimmiş 12sine sanki benim dememle oluyor bir buçuk ay atıyor..
Yok canım nazardan falan değil bu benim şansızlığımmı desem ne desem bilmiyorum..
Benimki artvinli ama trabzonda yaşıyor bayadırtrabzonlu sayılır yani trabzonluların bi cazibesi varmış demekki
![]()
yok canım ben gaza gelmem merak etmetarafsız gözlerin bakışı olunca çok ddeegerli oluyor benim için söyledikleriniz
ben olayın içerisinde oldugum için bazı şeyleri gözden kaçırabiliyorum sizler çok yardımcı oluyorsunuz bana
![]()
hem ben hislere de çok inanırım, böyle hissediyorsan vardır bir hikmeytiki istiare işini de ciddi ciddi düşünüyorum sanırım :26:
en başından bilmiyormuymuş babannesinini şehir dışında oldugunu yeni mi öğrenmiş![]()
diş randevunu da erteletisen çok sarkacak bu sefer :26: 17 mayıs yapsan olmaz mı gülüm :26:
canım her şeyde vardır bi hayır, böyle düşünmeye çalış...
sizin haftasonu olmak zorunda mı? hafta içi olsa? :26:
benim ki de 11 mayısta canım boşver sıkma canını mayıs güzeldir her şeyde bir hayır vardır![]()
Biliyor canım bu cumartesi burada olması gerekiyorken ertelenmiş onun sanırım diş olayı hafta içine sarkmış.. Şeytan dürtüyor zaten sende ertele diye.![]()
:)) hihiii sertler ya ondan mi acep :) saka bi yana aslinda cok anlayisli sakin bir adam sevgilim. Zor sinirlenir ama sinirlenince de cok fena sonra yine normale doner :) bir de bi inadi var masallah dedigim dedik caldigim duduk :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım her şeyde vardır bi hayır, böyle düşünmeye çalış...
sizin haftasonu olmak zorunda mı? hafta içi olsa? :26:
benim ki de 11 mayısta canım boşver sıkma canını mayıs güzeldir her şeyde bir hayır vardırher şeyimiz de aynı canım bende telliyim 8 inde benimde randevum var ama benim üst teller çıkıcak
yoksa ruh ikizi miyiz :111::111:
şimdi sakin düşün hemen gaza gelme önce![]()
onların elinde olan bişey degil yavrum o yuzden boşuna kızma. iyice düşün diş randevunun ertelenmesinin sana faydası ne olacak zararı ne olacak onu düşün ona göre bi tarih belirle![]()
İlk değil ki canım ocaktan beri erteleyip duruyoruz artık millet sorunca ne diyeceğimi şaşırıyorum.. hafta içi çalışıyor herkes rahat olamaz kimse
Üst teller mi çıkacak altlar peki anlamadımBelki de canım neden olmasın
![]()
Benim diş randevumun ertelenmesi demek en az 3 ay daha fazla duracak bu teller demek canım.. Kızmadan edemiyorum. Birde pişkin pişkin sen ertele demiyor mu bana![]()
altlar biraz daha kalcakmıs canım :44:
o zaman kuzum sen diş randevuna normal gidersin, agrı 2 3 gün oluyor zaten senin sonra geçiyor ya, 11 inde deil de 18 inde isteme olsun, 25 inde de nişan olur işte![]()