Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

kızz lilyyymmm sana bi haber vereyim de havan değişsin azıcıkkk :32::32:

o çocuga ben nasıl görüşsek napsak diye düşünürken kendini dedi bana artık bi haftasonu gelsen şuraya da bolca vakit geçirsek zamanı gelmedi mi sence diye :32::32:

anneler gününden sonraki haftasonu beraberiz :21: :32: hem de diğer arkadaşlar için onlar gelmese bile biz gideriz dedi :32: bigün gündüz piknige gideriz, ertesi günde gündüz sinema falan takılır akşam da bi yerlere içmeye gideriz dedi :32::32::32::32:

vuhuuuu :23:

bak burhan ayrılık sinyallerini alınca hemen atağa geçmiş bileee :46: tuttum ben bu çocuğuuu, yakında enişte gelebilir bizeee :23:

Bak ben ne kadar saf kalpliyim :16::16: Canım çok sevindimmm gerçekten :31::31: ama kalkıpta hala o gözle bakmıyor deme bana gözünü seveyim :53:

yaa ne bileyim arabesk sevdirmeye çalışıyor bana da onu konuşuyorduk, kendisi dedi, artık haftasonu gelip de kalma zamanın gelmedi mi senin diye :53: bende geldi de geçiyor bile dedim :27: baya plan yaptık bakalım :31: şimdi de şarkı alışverişi yapıyoruz :1:

Gelme de diyemez demi :26::26: Ama bak yarım saattir mesajına cevap yazmadım hala demiyor ki ban aşkım noldu :53:

diyemez canım ayıp olur :31:

moralinin bozuk oldugunu bildiginden hiç sataşmıyordur sana klasık erkek taktigi işte :27:

vuhuuuu :23:

bak burhan ayrılık sinyallerini alınca hemen atağa geçmiş bileee :46: tuttum ben bu çocuğuuu, yakında enişte gelebilir bizeee :23:

anaamm heyecanlandım valla o söyleyince haftasonu için :1::1:

ben şimdi hala arkadaş olarak söyleyebilir desem beni alnımın çatından vururmusunuz yoksa naz yapayım mı hala :27::27:

anaamm heyecanlandım valla o söyleyince haftasonu için :1::1:

ben şimdi hala arkadaş olarak söyleyebilir desem beni alnımın çatından vururmusunuz yoksa naz yapayım mı hala :27::27:

diğer arkadaşlar olmasa bile görüşelim demesi, bence sana yönelik "özel" bi adım :34:

yaa ne bileyim arabesk sevdirmeye çalışıyor bana da onu konuşuyorduk, kendisi dedi, artık haftasonu gelip de kalma zamanın gelmedi mi senin diye :53: bende geldi de geçiyor bile dedim :27: baya plan yaptık bakalım :31: şimdi de şarkı alışverişi yapıyoruz :1:

diyemez canım ayıp olur :31:

moralinin bozuk oldugunu bildiginden hiç sataşmıyordur sana klasık erkek taktigi işte :27:

Bak bak lafa da bak geldi de geçiyor bile seni gidi senii:52: E canım bak adım da ondan geldi senin istediğin gibi ay çok heyecanlı yeni duygular yeni heyecanlar :31::31:

Klasik erkek taktiğini yedirmek istiyorum şuan ona:47: Ben ona öyle yapmıyorum ama gönlünü alıyorum hemen :43:

Bak bak lafa da bak geldi de geçiyor bile seni gidi senii:52: E canım bak adım da ondan geldi senin istediğin gibi ay çok heyecanlı yeni duygular yeni heyecanlar :31::31:

Klasik erkek taktiğini yedirmek istiyorum şuan ona:47: Ben ona öyle yapmıyorum ama gönlünü alıyorum hemen :43:

sen çok mu kızdın ki acaba sevgiline de küsmüş olmasın :26: sonuçta onun elinden gelecek bişey degil ki bu, babannesi yani mutlaka yanında olmak istemiştir :26:

hadi hayırlısııı :31: :32:

ya kızlar içime kurt düştü şimdi :26: yeni duygular yeni heyecanlar için erken degil mi ama yaa :53: yani daha ayrılıgımızı resmen oturup konuşmadık bile biz :53: yanlış bişey yapıyormuşum gibi hissettim biran :14::14:

Aaa lafa da bak mesaj attı şimdi surat yapacağına var mı bi fikrin onu söyle diyo :53::53: HEm suçlıu hem güçlü banane benim ne fikrim olacak :53::47:

sen çok mu kızdın ki acaba sevgiline de küsmüş olmasın :26: sonuçta onun elinden gelecek bişey degil ki bu, babannesi yani mutlaka yanında olmak istemiştir :26:

ya kızlar içime kurt düştü şimdi :26: yeni duygular yeni heyecanlar için erken degil mi ama yaa :53: yani daha ayrılıgımızı resmen oturup konuşmadık bile biz :53: yanlış bişey yapıyormuşum gibi hissettim biran :14::14:

Ay canım yanlışı Emrah yaptı boşversene hayat kısa onu mu bekleyeceksin..

Mesaj attı şimdi surat yapma ben ne yaptım varsa bir fikrin söyle diyo yok benim fikrim falan iyi be banane ya:47:

Aaa lafa da bak mesaj attı şimdi surat yapacağına var mı bi fikrin onu söyle diyo :53::53: HEm suçlıu hem güçlü banane benim ne fikrim olacak :53::47:

kuzum onun da yapacagı bişey yok ama öyle düşün bide :26: yüzyüze konuşabilecek durumdaysanız yarın oturun yüzyüze konuşun bunu, sende bi sakinleş bu gece olmaz mı :34:

Ay canım yanlışı Emrah yaptı boşversene hayat kısa onu mu bekleyeceksin..

Mesaj attı şimdi surat yapma ben ne yaptım varsa bir fikrin söyle diyo yok benim fikrim falan iyi be banane ya:47:

onun msj ıyla ilgili yorumu üstte yaptım :1:

emrah yanlış yaptı ama belki de bu süre içerisinde kimseye bakmadı bilmiorum ki :26: ama ben emrah hayatımdayken de görüştügüm bi arkadaşımla sevgili olabilme ihtimali üzerine konuşuyorum şuan :53: çok rahatsız hissediyorum kendimi yaa off :50::50: bana bunları hissettirmeye hakkı yok kararını versin artık :14:

nurdaaaan bana doğum gününü yollar mısın özelden, ay/gün/yıl olarak :26:

kuzum onun da yapacagı bişey yok ama öyle düşün bide :26: yüzyüze konuşabilecek durumdaysanız yarın oturun yüzyüze konuşun bunu, sende bi sakinleş bu gece olmaz mı :34:

onun msj ıyla ilgili yorumu üstte yaptım :1:

emrah yanlış yaptı ama belki de bu süre içerisinde kimseye bakmadı bilmiorum ki :26: ama ben emrah hayatımdayken de görüştügüm bi arkadaşımla sevgili olabilme ihtimali üzerine konuşuyorum şuan :53: çok rahatsız hissediyorum kendimi yaa off :50::50: bana bunları hissettirmeye hakkı yok kararını versin artık :14:

ÇArşamba buluşacaktık canım ne farkeder ki ertelendi sonuçta değişmeyecek bir şey o bir şey yapmadı ama bende yapmadım.. Benim o gün ağrım olacağını umursamıyor bile :)

Canım Burhanla görüş eğer olurda bir şey hissedersen Emraha mesaj atarsın sen bitiremedin ama bitiriyorum diye.. Sonuçta Burhanla sevgili olacak olursanız Emraha bildirmelisin bittiğini.. O da ne yaparsa yapsın kendi kaybeder..

ÇArşamba buluşacaktık canım ne farkeder ki ertelendi sonuçta değişmeyecek bir şey o bir şey yapmadı ama bende yapmadım.. Benim o gün ağrım olacağını umursamıyor bile :)

Canım Burhanla görüş eğer olurda bir şey hissedersen Emraha mesaj atarsın sen bitiremedin ama bitiriyorum diye.. Sonuçta Burhanla sevgili olacak olursanız Emraha bildirmelisin bittiğini.. O da ne yaparsa yapsın kendi kaybeder..

biz zaten burhanla çat diye sevgili olmayız zannetmiyorum :50: o da istemez böyle bir durumda benimle sevgili olmayı :34: sadece daha çok vakit geçirmeyi istiyor galiba :26: ben hiç bişey demedim ona arabesk muzikten konuşuyorduk aslında, direk dedi. artık haftasonu gel artık yaa sence de vakti gelmedi mi diye :53: geçen yolladıgı şarkı falan da bir araya gelince sanki bir adımmış gibi geliyor da yakın arkadaş olma durumumuz var işte offf :47: emrah benim gözümde bitti o konudan rahatım, bunu onun da bilmesi lazım evet ama o istemiyor ki bilmeyi neden umursayayım diyorum bi yandan :26: bi yandan da nolursa olsun o hala sevgili oldugumuzu düşünüyorsa eğer ben bi başkasıyla görüşme planı neden yapıyorum :26:

kuzum o senin agrılarını önemsemiyorsa zorla önemsetirsin sende :34: agzının yara yaptııgını ne kadar acı çektigini eminim biliyordur, o yuzden ısrar etmez, 1 hafta da senin yüzünden ertelenmiş olsun nolacak canım :41:

Back
X