Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hepsini birden diyorum işte canım :34: senelerdir yaşadıklarımdan sanırım ben geniş bi insan oldum artık takılmıyorum hiçbişeye :51:

Ay ben bugün anlama sorunu yaşıyorm .s anladm ama. Ya ben bu konularda cok hassasm. Kötü hissediyorum. Cesaretlerine şaşırıyorum. Diyelim ki onla olmadı. Ee artık hersey eskisi gbi deil. Sonra nolcak. Neyime gerekse düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay ben bugün anlama sorunu yaşıyorm .s anladm ama. Ya ben bu konularda cok hassasm. Kötü hissediyorum. Cesaretlerine şaşırıyorum. Diyelim ki onla olmadı. Ee artık hersey eskisi gbi deil. Sonra nolcak. Neyime gerekse düşünüyorum

anlamadım canım tam neyi kastettigini :53:

Diğer sayfada prezarvatifi içindemi kalmış nolmuş öyle yazıyordu:53:

ayy ben bakayım hemen çok yanlış şeyler söylemişim meger ben :53::53:

Ben de anlamadım rahatım falan diyosın nedemek istiyo ki dedim. Şunu mu demek istedin diye. Google gibi oldm :)

ben orayı tamamen kaçırmışım canım yaa, sunumda bayıldı gibi bişey hatırlıyorum da ben ondan rahatım ben dedim, konuya tamamen uzagım yani :53: hemen diger sayfaya gidip bakıyorum :10:

ayy ben bakayım hemen çok yanlış şeyler söylemişim meger ben :53::53:

ben orayı tamamen kaçırmışım canım yaa, sunumda bayıldı gibi bişey hatırlıyorum da ben ondan rahatım ben dedim, konuya tamamen uzagım yani :53: hemen diger sayfaya gidip bakıyorum :10:

Hahaha Ay Nurdan ya öldüm burda valla gülmekten:52::52:

Back
X