- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #4.201
Merhaba kızlar :) Benim de nişanım geçen yaz yapılacaktı ama ailevi bazı problemlerden dolayı olmadı..Çok şey yaşadık sevgilimle beraber çok üzüldük ama artık onun üzülmesine de dayanamıyorum. Bu yaz artık olsun istiyorum, umarım bir aksilik çıkmaz, umarım hayırlısıyla benim de nişanım olur![]()
Merhaba hoş geldin

Bende değersiz olduğumu düşünüp üzüldüm zaten, resmen sallamadılar.
Soruyor, ediyor kaç kere ben şahit oldum ama hep bi geçiştirme 2 ay öncesinden söyledik ve tamam dediler. Eğer değilse nedenini söylemeleri gerekir bir an önce ki direkt kendileri söylemiş değiller hala, tesadüfen öğrendi erkek arkadaşım, ne zaman söylemeyi düşünüyorlardı? 3 gün öncesinden mi diye kızdım bende, sorumsuzlukları için kızıyorum valla..:26:
Erkek arkadaşın tesadüfen öğrenmiş birde.. Canım ne desem bilemedim ki böyle şey olmaz ama eğer öyle bir düşünceleri varsa arayıp kendileri söylemeliydi.. Siz hazırlıklara başladınız laf arasında erteleneceğini öğreniyorsun. Erkek arkadaşın ne diyor bu duruma peki :26:
ay canım benim sağolasın valla sevincini burdan hissettim bile
şöyle oldu karar vermiştik annemle salı günü ben işteyken söyleme konusunda..dün öğlen konuştuk annemle dedim bitir işi babam gelince
neyse ama beni görsen heyecandan ölüyorum işte acaba söyledi mi naptı diye arayamıyorum da..
akşam ayaklarım geri geri gidiyor eve gitmemek için resmen kapnın önünde bekledim zili çalamadım ne heyecandı ya:18:
annem hemen ayaküstü söyledim dedianlatamıyorda babam evde fıs fıs konuşsak anlayacak zaten utanıyorum
ilk etapta biraz sinirlenmiş gibi olmuş daha erken beklesin demiş annemde kızın 25 yaşında ne erkeni falan demiş..
işte sonra klasik sorular nereli ne iş yapıyor diye sormuş bende sadece bu kadar biliyorum meraktan catlıycam ama annemle bi yalnız kalamıyoruz ki demin aradım ayrıntıları öğrenmek için babam yanındaymış
ama dün bana hiç bişey sormadı çok normaldi benle eskisi gibi konuştu hatta bi ara süphelendim annem söylemedi de beni mi kekliyor diye
Evet canım gerçekten çok sevindim