Ailenin başkalarına danışmaları hata, kendileri neden düşünememiş erken olduğunu? Babamın askerden önce vermem düşüncesiyle ki babamdır vardır bir bildiği dedim kaldı ki sevgilimin niyeti 2012 Kasım da askere gitmekti ama 2013 Kasıma kadar askıda kaldı yani Nisan ortası gelmesiyle tam 1,5 sene, bu sürede ailesiyle resmiyet olmadan 2-3 sefer görüşüldü kaç kez bir yüzük takalım dediler, şimdi de yok onun izni, bunun otobüsle gitmesi derken hevesler kursağa dizildi. Anlıyorum seni o yüzden.. Herşeyi inceden inceye düşünrüsen hiç kimse bi b..k yapamaz, görüyorum milleti hiç hesapta olmuyor bakıyorum sözlenmiş, nişanlanmış hatta nikahı kıyılmış :)
Aynen öyle aslında doğru söylüyorsun.. Aileme o yüzden çok kızgınım.. Sadece bahaneler sundular bana.. Bir yıl ertelemiş oldular ama bununla ne kazandılar bilmiyorum..Bir yıl geçti işte ama bu sefer de bizdeki o hevesi kırdılar. Ben yine çok istiyorum, yine heyacanlıyım ama o kadar kırgınlık yaşadık ki artık ne olacağını bile bilemiyoruz. En iyisi hayırlısı, kısmet deyip akışına bırakmak sanırım :)
Biz tanıştık, ettik, hız kazanacağına saçma sapan sebepler yüzünden ertelemek zorunda kalıyoruz. Kızıyorum, sinirleniyorum, deliriyorum ve kesinlikle HAKLIYIM!
KESİNLİKLE! Biz kendi aramızda her şeyi hallederken, başka sebepler yüzünden ertelenmesi insanı çıldırtıyor!
Onlar beni çok severler normalde bende anlayamıyorum geçen sene az diretmediler şimdi de muallak net birşey diyemiyorlar ne istiyorlar anlayamadım bir de annesi sevgilim bizim ordayken denk geliipte ararsa bizim evde zannediyor bu ne perhiz ne lahana turşusu hangi sıfatla? Kendilerinin de bir tane kızları var oğulları olunca konu hep kendi istekleri eve girip çıkacak, söz diye diretmeyecek oldu başka? Babam onlarla görüştüğümü bilecek..