- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #4.241
valla ben şuan hiç bişey hissedemiyorum nedense pek umduğum gibi gelişmedi olaylar:18:![]()
olmuş ya artık gerisi gelir merak etme seeen

Merhaba kızlar :) Benim de nişanım geçen yaz yapılacaktı ama ailevi bazı problemlerden dolayı olmadı..Çok şey yaşadık sevgilimle beraber çok üzüldük ama artık onun üzülmesine de dayanamıyorum. Bu yaz artık olsun istiyorum, umarım bir aksilik çıkmaz, umarım hayırlısıyla benim de nişanım olur![]()
hoşgeldin aramıza, umarım ki sorunsuz geçer bu yaz sizin için

Direkt eski usül, smuwilanın isteyeni var dedi teyzem, biz tanıştık düzgün insanlar, şuralılar, artık bir yüzük takalım diyorlar 2 hafta sonra istanbula geleceklermiş dedik, sonra da direkt evdeki hazırlıklara başladık ama babam bana o 1 hafta kök söktürdü desem yeridir, son an sakın istemesinler askerden önce vermem dedi öylelikle ailelerin tanışması olarak kaldı canım..
Onun da morali bozulmuş, haliyle benim kızacağımdan korktu falan, bana bıraktı bende anlayışsız olmamak için tamam nasıl isterlerse dedim hayat bizim hayatımız olmasına rağmen, ama lafımı da esirgemedim konuştum yani, benim babam sorun çıkarsa ki kız babası, ona rağmen yadırganırdı, söylediklerini hatırla yeter dedim o aldı msj zaten, bir daha ertelemeye kalkarlarsa o zaman ben ne diyeceğimi biliyordum dedi canım ama benim hevesim var mı diye merak ediyorsan yok valla, olmasa hiç üzülmeyeceğim o derece soğudum nişan fikrinden.
ayyyy ne saçma iş bu yaaaa

Hemde nasılllllŞu yaz bitince hepimiz sözlü nişanlı olabilirz inşallah canım
![]()
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn