Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yarın tatil olduğu içinnnn :1:

Aa evet demi doğru sen tatil diye geç yatıyorsun benim sevgilim uyuyor Hey Allahım :1:

erkek işte yaa, canlarını iste ama uykularını isteme onlardan :27::27:

hallolduguna sevindim canım, üzme sende kendini, bak gör herşey güzel olacak :nazar::16:

Aynen canım aynen uyku yemek sigara vazgeçilmezleri:47: Elden başka bir şey gelmiyor zaten canım :44:

he heee :1::1::1:

benimki askerden önce böleydiii :16: sabah 7de kalkıp işe gidecek mesela, gece 3e 4e kadar konuşup mesajlaşırdık :16:

Canım kızıcaksın belki ama benim sevgilim de askerden önce aynen anlattığın gibiydi 7de kalkıyordu her gece 5e kadar konuşuyorduk iki saat uyuyordu :31: şimdi 11de uyku saati :52::52: ama benimkinin huyundan böyle seninki olmaz canım:31:

Canım kızıcaksın belki ama benim sevgilim de askerden önce aynen anlattığın gibiydi 7de kalkıyordu her gece 5e kadar konuşuyorduk iki saat uyuyordu :31: şimdi 11de uyku saati :52::52: ama benimkinin huyundan böyle seninki olmaz canım:31:

he heee :27: zorla trip attırcan bana şimdi heeee :9:

benimkinin uykuyla arası yok :1: ben uykucuyum bizim ilişkide, mesajlaşırken uyuyup kalan benim genelde :27:

ewet sahur bekliyorumm sohbetinizi üşenmedim okudum bidee birazcıgınıı baktım haal sohbet ediyonuz dedim ortasından dalıyım yetişiyim size :24::24:

İyi yapmışsın oku oku bitmezdi yoksa:27:
he heee :27: zorla trip attırcan bana şimdi heeee :9:

benimkinin uykuyla arası yok :1: ben uykucuyum bizim ilişkide, mesajlaşırken uyuyup kalan benim genelde :27:

yok yok atma sen yine de:27: Ay bende çok uykucuyumda mesajlaşırken uyumam genelde o uyur hep ay birde çalışıyoruz yorgunuz herhalde diye tribi var ki evlere şenlik :27::27:

yok yok atma sen yine de:27: Ay bende çok uykucuyumda mesajlaşırken uyumam genelde o uyur hep ay birde çalışıyoruz yorgunuz herhalde diye tribi var ki evlere şenlik :27::27:

wala şaşı oldum artıkk :8::8::8::8::8: bi kimin ne derdi oldugu falan karışıyo pek tanımadıgımdan sizlerii

he hee :1:

tamam atmıyım hadiii :21:

ama ben artık sızıp kalmadan gidip yatayım :31:

bu arada nurdan laptopun üzerine sızdı galibaaa :27:

iyi gecelerrrr :54:

wala şaşı oldum artıkk :8::8::8::8::8: bi kimin ne derdi oldugu falan karışıyo pek tanımadıgımdan sizlerii

Tanışalım canım tanışmadık mı biz seninle haberim yok :52:

he hee :1:

tamam atmıyım hadiii :21:

ama ben artık sızıp kalmadan gidip yatayım :31:

bu arada nurdan laptopun üzerine sızdı galibaaa :27:

iyi gecelerrrr :54:

Tamam canım iyi geceler :16:

ben hergün aranızdayımdaaa görmüyonuz ki beniii hiçç :26::26::26::26::26::26:

köşeye sıkışmaya hazır mısııın :23:

kimsin, nesin, necisin, ne iş yaparsın, kaç yaşındasın, sevgilin var mı, varsa neci, nereli, ne iş yapar, kaç yaşında? :27:

Back
X