Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

olabilir canım :34: hatta " baba yarın gidiyorsun, sence konuşmamız gerekmiyor mu :26:" falan mı desen acaba :26:

aşk olsun çok pis küstüm sana:19:
babamla konuştum hiç bişey sormuyorsun bana, hiç ilgilenmiyorsun benimle hıh küstüm:63::63::63:

Son düzenleme:
aşk olsun çok pis küstüm sana:19:
babamla konuştum hiç bişey sormuyorsun bana, hiç ilgilenmiyorsun benimle hıh küstüm:63::63::63:

:53::53::53::53::53: amaaa yaa ben dün kızlara sordum hiçbişey anlatmadılar banaaaaa :84: :84:

bugun de seni görmedim ki daha :26: hem oruöluyum hem odamı topluyorum oyle olunca dikkatimden kaçmışş affet beni lütfeennnn :84: :84:

hemen anlat nolduu ne dedi babannn :53::53::53:

:53::53::53::53::53: amaaa yaa ben dün kızlara sordum hiçbişey anlatmadılar banaaaaa :84: :84:

bugun de seni görmedim ki daha :26: hem oruöluyum hem odamı topluyorum oyle olunca dikkatimden kaçmışş affet beni lütfeennnn :84: :84:

hemen anlat nolduu ne dedi babannn :53::53::53:

geçmiş sayfalarda yazmıştım cerene de neyse:63:
işte tamda senin olmadığın zaman denk geldi:31:
Allah kabul etsin orucunu :46:

hee o bu topikte herkes de var yaa :1::1: güzel sonuçlanır inşallah :16: neden çekniyirosunuz ki :26:

Öyle mii. :1:

Babacık biraz agresiftir, kolay kolay bişey söylenmez. :1: E bide ablam 2013 Eylül'de evlendiği için 1 er sene arayla kızlarını evlendircek olması...

O sebepten biraz zorlanıyoruz :18:

Öyle mii. :1:

Babacık biraz agresiftir, kolay kolay bişey söylenmez. :1: E bide ablam 2013 Eylül'de evlendiği için 1 er sene arayla kızlarını evlendircek olması...

O sebepten biraz zorlanıyoruz :18:

dünyanın kanunu bu canım, baban hazırlamıştır bile kendini bence bu duruma :34:

gamzelim sormadan ben sorayım :27: nerdensin, kimsin, sevgilin, nerden, kimlerden, ne zamnadır berabersiniz, ne zaman evlenmeyi düşünorsunuz, nasıl tanıştınız :52::52::52:

pişttt, ben de yarın akşam konuşcam, netleşti tarih :18::18::18:

hadi inşallah :46: cumartesi gidiyorsa baban bugünden de çıtlatabilirsin aslında..
iki gün konuşursunuz en azından babanın kafasında soru işareti kalmasın:31:
bişey sorucam canım daha önce demişsindir de kaçırdım ben heralde neden baban sorun çıkarıyor ki:26:

hadi inşallah :46: cumartesi gidiyorsa baban bugünden de çıtlatabilirsin aslında..
iki gün konuşursunuz en azından babanın kafasında soru işareti kalmasın:31:
bişey sorucam canım daha önce demişsindir de kaçırdım ben heralde neden baban sorun çıkarıyor ki:26:

yok yaaa 1 gece konuşalım yeteeer :27:

alevi-sünni farkı :26:

dünyanın kanunu bu canım, baban hazırlamıştır bile kendini bence bu duruma :34:

gamzelim sormadan ben sorayım :27: nerdensin, kimsin, sevgilin, nerden, kimlerden, ne zamnadır berabersiniz, ne zaman evlenmeyi düşünorsunuz, nasıl tanıştınız :52::52::52:

Herkes baban biliyodur zaten diyo ama emin değilim :1:

İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz :35:

* İzmitliyim, yaşım 23
*Sevgilimle 10. yılımız :nazar: 8. sınıftan beri defalarca ayrılmamıza rağmen bu günlere geldik evlilik hazırlığı yapıyoruz:21:
*Kısmet olursa 2015 Mayıs ayında evlenmek istiyoruz.

Bende sizleri tanıyabilir miyim :51:

Son düzenleme:

* İzmitliyim
*Sevgilimle 10. yılımız :nazar: 8. sınıftan beri defalarca ayrılmamıza rağmen bu günlere geldik evlilik hazırlığı yapıyoruz:21:

aaa komşuymuşuz sakaryadanım bende :1::1:

ben bu topiğe girdigimde 28 haziranda nişanlanmayı düşündüğüm bir sevgilim vardı fakat artık yok :50: kızları bırakamaadıgım içinde kaçak takılıyorum bu topikte :27:

10 sene mii :53::53: maşallah size :nazar:

aaa komşuymuşuz sakaryadanım bende :1::1:

ben bu topiğe girdigimde 28 haziranda nişanlanmayı düşündüğüm bir sevgilim vardı fakat artık yok :50: kızları bırakamaadıgım içinde kaçak takılıyorum bu topikte :27:

10 sene mii :53::53: maşallah size :nazar:

öyle mii, 2 yıl gittim geldim ada'ya, ne cektim beee :27:

hımm, hayırlısı böyleymiş, vardır başka bi nasibin.:16:

Teşekkür ederim :1:

* İzmitliyim, yaşım 23

abooooo :53: maşallaaaaah :nazar:

ben de gebzede yaşıyorum :3:

10 aylık bi ilişkim var, şu an askerde :72:

Back
X