Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yaa bana ne bana da anlatt :84: :84: :84:

salı günü kararlaştırmıştık ya söyleyeceğiz diye..
annem ben işteyken söylemiş eve gittim akşam bende nasıl heyecan ama kapının önünde iki saat bekledim düşün giremedim eve..:18:
neyse annem hemen ayak üstü söyledm dedi:53: ayrıntıları öğrenemedim çünkü babam evdeydi fıs fıs konuşmayalım dedik..
o akşam her şey normaldi babam her zmanki gibi konuştu benimle..taki dün akşama kadar çağırdı beni odaya anlat dedi soru sordu bende cevapladım..
her şey normal gibiydi sevecen konuştu ama ben krşısında konuşamadım kekeledim resmen..:50:

salı günü kararlaştırmıştık ya söyleyeceğiz diye..
annem ben işteyken söylemiş eve gittim akşam bende nasıl heyecan ama kapının önünde iki saat bekledim düşün giremedim eve..:18:
neyse annem hemen ayak üstü söyledm dedi:53: ayrıntıları öğrenemedim çünkü babam evdeydi fıs fıs konuşmayalım dedik..
o akşam her şey normaldi babam her zmanki gibi konuştu benimle..taki dün akşama kadar çağırdı beni odaya anlat dedi soru sordu bende cevapladım..
her şey normal gibiydi sevecen konuştu ama ben krşısında konuşamadım kekeledim resmen..:50:

yaa bak işte ne güzel geçmiş sıkıntı kalmamışş :16::16::16:

ee tarih konuştunuz mu ne zaman geliyorlar istemeye :69:

yok yaaa 1 gece konuşalım yeteeer :27:

alevi-sünni farkı :26:

hmm bizim için önemli değil belki mezhep farkı müslümanız insanız hepimiz ama işte aileler taktı mı takıyor..anlayacaktır baban da merak etme sen bi an önce konuş...
ben bile konuştuysam herkes başarabilir:27:

yaa bak işte ne güzel geçmiş sıkıntı kalmamışş :16::16::16:

ee tarih konuştunuz mu ne zaman geliyorlar istemeye :69:

oo çok bekleriz biz, babam dün iş konusunu önüme serdi..
seninde onunda kurulu düzeniniz yok iyi düşünün taşının dedi..halbuki iyi kötü işimiz var yani:31:
o yüzden üstelemedim biraz alışsın en azından ramazan gelmeden söz yapabilsek..:19:
hem daha bi sürü aşama var ya o gelcek önce tanışmaya, sonra aileler tanışsak sonra isteme bekle babam bekle:ssz:

Son düzenleme:
oo çok bekleriz biz, babam dün iş konusunu önüme serdi..
seninde onunda kurulu düzeniniz yok iyi düşünün taşının dedi..halbuki iyi kötü işimiz var yani:31:
o yüzden üstelemedim biraz alışsın en azından ramazan gelmeden söz yapabilsek..:19:
hem daha bi sürü aşama var ya o gelcek önce tanışmaya, sonra aileler tanışsak sonra isteme bekle babam bekle:ssz:

olacak o kadar canım, konuşma işini hallettiniz ya gerisi gelir :34: tanıyınca baban belki iş konusunda da fikri değişir, sevgilinin azmini görmüş olacak osnuçta o zaman :34:

muhtemelen buradaki en çıtır sensinnnn :1:

yok yaa en yaşlı benim burdaa :kkk: tabi senin yaşı bilmiyorum henuz :37:

evett, önce o, sonra da 27,5 yaşla been geliyorum ardındann :27: :9:
ay maaşşşallah çıtır dolu burasıııı :9:
olacak o kadar canım, konuşma işini hallettiniz ya gerisi gelir :34: tanıyınca baban belki iş konusunda da fikri değişir, sevgilinin azmini görmüş olacak osnuçta o zaman :34:

yok yaa en yaşlı benim burdaa :kkk: tabi senin yaşı bilmiyorum henuz :37:

est. :37:

23 yaşındayım ben :27:

bencede canım tanıyınca zaten çok sevecek kesin:8:
zaten merak etmiş anneme de sormuş nasıl tipi diye banada dün sordu nasıl diye:51:
ee sen anlat bakalım neler oldu ankarada burhanla neler oldu gelişmelr varmı:27:
ayrıca artık emrahı sormuyorum bile:47:

Back
X