Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

dün dedim şu proje bitince ankarayla hiç işim kalmayacak gezmeye gelebilecegim ancak o zamna diye. sana bi iş bulmak laızm burdan gitme sen, ben bu konuda bi çalışayım diyor :31: annem de diyorki ancak burhanla evlenirsem izin veririm ankarada kalmana diye :60: annem bile emrahdan daha çok seviyor yaa :53::53:

valla gülüm olmasa üzülmem, olsa sevinirim diyorum ben burhan için :31: Rabbim in bi bildigi var mutlaka ki :34: ama ukalalık olarak söylemiyorum da emrahdan sonra düşündügüm zaman, ben burhan gibi birini hak ediyorum yaa, insan duygularını ifade edeblmeli bence, elimde gelen bu bahanesininn arkasına sıgınmamalı :50: burhan en azından belli ediyor duygularını, bunu her fırsatta yapıyor yani :31:

şöyle söyleyim, sevgililer gününde normalde nobetçi olmamasına ragmen gönüllü olarak nöbete yazdırmış kendisini ki sevgilisi olanlar evli olanlar kutlayabilsin, o nasıl olsa kutlayamayacak diye :69: ki o dönemler çok yogun zamanlarıydı yani :31: böylesi de iyi kalpli bir adam, o yuzden çok ılımlı bakıyorum sanırım :26:

ayyyyyyyy, gittikçe kanım ısınıyor benim burhanaa :16:

ne iş yapıyor bu arada?

arkadaşın olduğu için, sonradan devam etmezse arkadaşlığa devam edemeyeceğiniz için sıkıntı yaşıyosun sanırım?

senin ona karşı tutumun nasıl peki?

he bide şu çiçek olayı :37: (amma takıldım yalnız :27:) o öyle yazınca sen ne dedin :27:

ay bu konu beni çok sardı, sonucta ne olacak merak etmeye başladım

sonradan devam etmezden öte benim düşüncem o bana adım atmakta çekinir onu terslersem diye :34: o zaman arkadaşlıgımız biter çünkü :50: bide çok yakın görüşen 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz onun dagılmasından korkup adım atmaktan çekinebilir diye düşünüyorum :26:

benim ona karşı tututmum hep arkadaşçaydı, sonuçta bikaç hafta öncesine kadar sevgilim vardı zaten :26: şimdi de çekimserim, sevgilisinden ayrılır ayrılmaz ona yazıyor gibi olmasın :26: ama biraz ılımlıyım da fark ediyordur bence :26: en azından arada görüşemiyoruz diye trip atıyorum falan eskiden yapmazdım :27:

çiçek olayında da saolasın burhanım yazdım bide whAtsap taki kalpli opucukten yolladım :16: o bana nurdanım derde hep ondan öyle karşılık verdim yani :27:

ayyyyyyyy, gittikçe kanım ısınıyor benim burhanaa :16:

ne iş yapıyor bu arada?

çok düşünceli dimi yaa :31:

meclisteki bi komisyonda memur olarak çalışıyor canım, ondan nobetleri falan oluyor meclisin yogun zamanlarında, vekiller dagılmadan onlar da ayrılamıyorlar meclisten falan :31:

Son düzenleme:
sonradan devam etmezden öte benim düşüncem o bana adım atmakta çekinir onu terslersem diye :34: o zaman arkadaşlıgımız biter çünkü :50: bide çok yakın görüşen 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz onun dagılmasından korkup adım atmaktan çekinebilir diye düşünüyorum :26:

benim ona karşı tututmum hep arkadaşçaydı, sonuçta bikaç hafta öncesine kadar sevgilim vardı zaten :26: şimdi de çekimserim, sevgilisinden ayrılır ayrılmaz ona yazıyor gibi olmasın :26: ama biraz ılımlıyım da fark ediyordur bence :26: en azından arada görüşemiyoruz diye trip atıyorum falan eskiden yapmazdım :27:

çiçek olayında da saolasın burhanım yazdım bide whAtsap taki kalpli opucukten yolladım :16: o bana nurdanım derde hep ondan öyle karşılık verdim yani :27:

çok düşünceli dimi yaa :31:

meclisteki bi komisyonda memur olarak çalışıyor canım, ondan nobetleri falan oluyor meclisin yogun zamanlarında, vekiller dagılmadan onlar da ayrılamıyorlar meclisten falan :31:

hımmmm sen "burhanım" yazınca bişi demedi miii :27:

vaaaaaaaay, baya iyiymiş işi, sağlaaam :46:

hımmmm sen "burhanım" yazınca bişi demedi miii :27:

vaaaaaaaay, baya iyiymiş işi, sağlaaam :46:

adam çiçek yollamış sanaldan :37: günaydın demiş, benim burhanım ne ki onun yanında da biişey desin :27:

okulu 7 senede bitirmiş aslında :27: sonradan kpss ye kasmış işte, şimdi güzel işi var :nazar: :31:

adam çiçek yollamış sanaldan :37: günaydın demiş, benim burhanım ne ki onun yanında da biişey desin :27:

okulu 7 senede bitirmiş aslında :27: sonradan kpss ye kasmış işte, şimdi güzel işi var :nazar: :31:

ayyy çiçekler gelmiiş whatsapptan da olsa iyi bi başlangıç :1: hoşgeldin bu arada nurdan ablaaa :16: okudum birazcık bence herşey yolunda gidiyor :27:

14 şubatta özellikle nöbet yazdırması ne kadar düşünceli bi davranış hiç aklıma gelmez çoğu kişinin de düşüneceğini sanmıyorum :53: inşallah inşallahh :52:

en başından beri diyorum ya çok düşünceli bu çocuk :31: onun aklına gelenlerin çoğu benm bile aklıma gelmiyor valla :30: ki bizim genlerimizde düşüncelilişk vardır mesela, erkeklerin genleri bozuktur :27:

sen böyle çok olumlu düşünüyosun ya nedense bir huzur oluyor içimde :26:

kızz az önce bizim whatsap taki 4 lü grupta konuşuyorduk, hani dedim ya bizim çift olan arkadaşımız da var diye onlardan kız olan grupta gülşen in be adam şarkısını paylaşmış. sonra da nakaratı burhana gelsin demiş :53::53: görmezden geldim bende bi yorum yapamadım :53::53: burhan ın biri var da benim mi haberim yok acaba :53::53:

sen böyle çok olumlu düşünüyosun ya nedense bir huzur oluyor içimde :26:

kızz az önce bizim whatsap taki 4 lü grupta konuşuyorduk, hani dedim ya bizim çift olan arkadaşımız da var diye onlardan kız olan grupta gülşen in be adam şarkısını paylaşmış. sonra da nakaratı burhana gelsin demiş :53::53: görmezden geldim bende bi yorum yapamadım :53::53: burhan ın biri var da benim mi haberim yok acaba :53::53:

İçine ata ata ne hale düştün
Tuta tuta çatlayacaksın be adam.. çok manidar değil mi :52: burhan bişey dedi mi şarkıya :27:

tabiki hayırlısı olsun :34: gayet düşünceli işi iyi resminizi de gördüm yakışıyosunuz da :1:

gömlegi nasıl parçalamışım ama dikkat ettin mi :27:

boyu benden kısa olabilir ama, gerçi bizi yanyaan görenler degil diyor ama uzun da degil :37:

İçine ata ata ne hale düştün
Tuta tuta çatlayacaksın be adam.. çok manidar değil mi :52: burhan bişey dedi mi şarkıya :27:

yok demedi :50: ama o arkadaşım ne biliyor ki burhana bu şarkıyı söylüyor :53: benden gizli dönen bir muhabbet var sanırım ortada :50: cidden başkası olabileceginden şüpheleniyorum :ssz:

gömlegi nasıl parçalamışım ama dikkat ettin mi :27:

boyu benden kısa olabilir ama, gerçi bizi yanyaan görenler degil diyor ama uzun da degil :37:

yok demedi :50: ama o arkadaşım ne biliyor ki burhana bu şarkıyı söylüyor :53: benden gizli dönen bir muhabbet var sanırım ortada :50: cidden başkası olabileceginden şüpheleniyorum :ssz:

dikkat ettim önce oraya odaklandım hatta baya tuttum bırakmam şeklinde tutmuşsun :1: bi fedakarlık yapıp topuklu giymezsen sorun kalmaz :27: başkası olsaydı arkadaş grubundaki herkes bilirdi bence orda başka şeyler ima edilmiş gibi geldi :52: hem başkası olsa sana bu kadar yakın davranacağını sanmıyorum

Back
X