- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #4.541
senin ne kadar vermen lazım ki :26:
valla bi 7 8 kilo versem çok iyi olurum yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin ne kadar vermen lazım ki :26:
valla bi 7 8 kilo versem çok iyi olurum yaa![]()
benim tam 22 kg daha vermem lazımmm![]()
![]()
![]()
kaç kilosun ki seeen :26:
neden yemiyosun ki :26:
ben 77 küsürüm şuan canım70 in altında çok kötü oluyorum ben, kemiklerim iri herhalde, resmen kaburgalarım sayılıyor 70 in altına düştügüm zaman
sen kaç kilo olmak istiyorsun ki 22 kg vermen lazım :26: bide boy kaçtı canım senin![]()
benim de öle olsaydı keşkeeesenin boy kaçki, sen uzunsun heralde bayaaa
ben 91,5 kiloyla başladım diyet yolculuğunaaa
şu an 84,5 oldum :26:
işte 62 falan olunca yetecek banaa
boyum 162 cm![]()
Konuya boyle daldım ama :) ne kadar zamanda verdin o kiloyu canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic canım istemiyo kii kırk yılda bir kriz geliyo oyle yiyorum o da tadimlikagzimin tadı da kalmamis yaslanmisim ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim de öle olsaydı keşkeeesenin boy kaçki, sen uzunsun heralde bayaaa
ben 91,5 kiloyla başladım diyet yolculuğunaaa
şu an 84,5 oldum :26:
işte 62 falan olunca yetecek banaa
boyum 162 cm![]()
ayy keşke benm de öyle olsa yaa :18: tatlıyla pek aram yok aslında, bu ara dondurmaya dadandım o da olmasa aramam da iştee benim börek çörekle aram pek iyi
benim 170 172 gibi bişey canım boyumben istesem de çok zayıf olamıyorum ki, insanın 68 kiloda kemikleri sayılır mı yaa
benim resmen iskeletim çıkıyor ortaya
ama 70 olsam çok iyi olur, hiç olmazsa 40 bedende de olsam istedigimi giyebilirim, yaglarım çıkmaz sagdan soldan ama bu ara diyet modunda degilim sanırım olmuyor
ohh senin 7 kilo gitmiş bileeyavaş yavaş tamamı da gider inşallah
saglıgına dikkat et de gülüm, saglıgından oolmadan zayıfla
![]()
diyetisyen kontrolünde gidiyorum zaten canımmyavaş yavaş gitsin ama bi daha gelmemek üzere gitsin
2015'e kadar zamanım var, yeni yıla, yeni bir ben olarak girmek istiyorumm
![]()
2 ayda verdim![]()
ayy keşke benm de öyle olsa yaa :18: tatlıyla pek aram yok aslında, bu ara dondurmaya dadandım o da olmasa aramam da iştee benim börek çörekle aram pek iyi![]()
börek çörek olunca bende yiyorumo yüzden en iyisi evde bulundurmamak olmayınca çok aramıyorum yani
![]()
benim annem bana dost mu düşman mı belli değilbabam çok sever benim öyle şeyleri, annem de kıyamıyor ona evde sürekli bol kalorili bişeyler oluyor
![]()
bizimkiler de çok seviyor ama annem çok sevildiği için yapmıyorkilo vermeye çalışıyo annem, babam da benim günahım ne sen kilo vereceksen bana yap diyo ama öyle olmuyo işte yapınca kendisi de yiyor annem o yüzden bıraktı o işleri
![]()
annem kilosuyla gayet barışık bir kadın, o yuzden hiç dert etmiyor bu durumubabamda da 185 boy var, bitek de göbegi var ekstra bir kilosu da yok
öyle olunca bu garip nurdanı kim düşünsün tabii
![]()
annem benim söz için kilo vermeye çalışıyornormalde de kilosuyla çok barışık değil ama babam öyle hiç takmaz istediği zaman da hemen kilo verebiliyor zaten
o zaman kendini tutmaktan başka çaren yok malesef
![]()
kızlaaar, iyi geceleeeer![]()
neyse bugun de geçsin de yarın tutarım artık kendimi olmaz mı![]()