Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

çok zayıf güzel olmuyor ki zaten kendine yakışan kiloda kalmalı insan erimeye gerek yok :31:

o yuzden zaten hedefim 70 kilo hedefe giden yolda hiç bişey yapmıyorum :50:

bide bu ara yeni moda çıkarttım, acıkınca başım dönüyor, bayılacak gibi soğuk ter döküyoırum resmen :53: bugun oruçta o kadar zorlandım ki odamı toplayacaktım guya onu bile yarım bırakıp yattım :14:

o yuzden zaten hedefim 70 kilo hedefe giden yolda hiç bişey yapmıyorum :50:

bide bu ara yeni moda çıkarttım, acıkınca başım dönüyor, bayılacak gibi soğuk ter döküyoırum resmen :53: bugun oruçta o kadar zorlandım ki odamı toplayacaktım guya onu bile yarım bırakıp yattım :14:

bu yeni moda çok tanıdık geldi banaa :53: normalde açlık beni hiç etkilemez ama bu aralar bayılacak gibi oluyorum aç kalınca bacaklarım titriyor resmen :53:

:14::14::5::5::5: çok çabuk kilo alabiliyorum ama ordan kurtaramaz mıyım :53: ayrıca ben hep ufak tefek olmak istemişimdir :26: ayrıca bölgesel kilom var :27:

175 boyla ufak olamazsın bi kere onu geç :27: ayrıca 57 kilonun her yeri bölgesel olacak olsa ne olabilir kiii :53::53: yırtamadın hala kovuldun topikten :19::19:

ancak 20 kilo alup bana yetişirsen geri alırım seni topiğe :19:

hee tamam hadi 3 hafta dayanabilirim :33::33:

hazırlıklar nasıl gidiyor anlat bakalım :23:

annem benden daha stresli uzak yerden gelecekleri için 3 gün kalacaklar yemeğe alcaz hep kahvaltıya da davet etcez arada ikramlar olcak en iyi şekilde ağırlamak istiyor o da :16: ben butik kurabiye arayışındayım ankara içinden bakıym dedim 4 tlden başlıyor burda :26: bikaç sitede yapanlara sordum onlar da 2.5 lira civarı ama kargoyla geleceği için pek bişey değişmiyor gibi geldi fiyatta :26: benim tek sıkıntım şu an o yani :1:

hayırlı geceler şekerler yine sohbet almış başını:33:

hoşgeldiinnn seleniimmmmm :16::16::16:

annem benden daha stresli uzak yerden gelecekleri için 3 gün kalacaklar yemeğe alcaz hep kahvaltıya da davet etcez arada ikramlar olcak en iyi şekilde ağırlamak istiyor o da :16: ben butik kurabiye arayışındayım ankara içinden bakıym dedim 4 tlden başlıyor burda :26: bikaç sitede yapanlara sordum onlar da 2.5 lira civarı ama kargoyla geleceği için pek bişey değişmiyor gibi geldi fiyatta :26: benim tek sıkıntım şu an o yani :1:

hee uzaktan gelecekler diye sıkıntı oluyor dimii :26: niye 3 gün kalacaklar ki :26: şimdi tanışmaya mı gelecekler, istemeye mi, yoksa hepsine birden mi :26:

hee uzaktan gelecekler diye sıkıntı oluyor dimii :26: niye 3 gün kalacaklar ki :26: şimdi tanışmaya mı gelecekler, istemeye mi, yoksa hepsine birden mi :26:

bizimkiler tanışıyor sayılır zaten abimin eşinin yani yengemin kuzeni :1: tanışma isteme söz bir arada olacak öyle olunca,annesi de 1 ay önce geldi zaten annemle bi görüşmüş oldular.. ben isteme ve söz aynı gün olsun dedim onlar 1 gün ara olsa olmaz mı dediler söz alışverişine çıkarmak istediler karşı çıkmadık, uzak olunca da günübirlik gidip gelmek olmaz tabi :31:

bizimkiler tanışıyor sayılır zaten abimin eşinin yani yengemin kuzeni :1: tanışma isteme söz bir arada olacak öyle olunca,annesi de 1 ay önce geldi zaten annemle bi görüşmüş oldular.. ben isteme ve söz aynı gün olsun dedim onlar 1 gün ara olsa olmaz mı dediler söz alışverişine çıkarmak istediler karşı çıkmadık, uzak olunca da günübirlik gidip gelmek olmaz tabi :31:

hee sizde kalmayacaklar yani anladım :34: ehh o zaman daha kolay olur, 3 gün sıkıverirsiniz dişinizi, sonrası hep mutluluk :16:

nişan ne zaman, düğün ne zaman hesap ver bakalım :36:

hee sizde kalmayacaklar yani anladım :34: ehh o zaman daha kolay olur, 3 gün sıkıverirsiniz dişinizi, sonrası hep mutluluk :16:

nişan ne zaman, düğün ne zaman hesap ver bakalım :36:

otel ayarlandı orada kalacaklar :31: nişan seneye bu zamanlar olur yine benim okulun bitmesine yakın :16: düğün ona kalsa ağustos eylül gibi olsun seneye diyo ama annemler sen işe girmeden olmaz dediler önce iş bulmam lazım yani :1: ona da söyledim hatta annem de söyledi önce iş bulacak diye pek takılmadı nedense o konuya bulursun nolcak diyo çok kolaymış gibi :53: bana diğer seneye sarkacak gibi geliyor yani düğün :5: iş bulur bulmaz yaparız ama inşallah :1:

Back
X