Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

otel ayarlandı orada kalacaklar :31: nişan seneye bu zamanlar olur yine benim okulun bitmesine yakın :16: düğün ona kalsa ağustos eylül gibi olsun seneye diyo ama annemler sen işe girmeden olmaz dediler önce iş bulmam lazım yani :1: ona da söyledim hatta annem de söyledi önce iş bulacak diye pek takılmadı nedense o konuya bulursun nolcak diyo çok kolaymış gibi :53: bana diğer seneye sarkacak gibi geliyor yani düğün :5: iş bulur bulmaz yaparız ama inşallah :1:

haziranda okul bitse, düğünü de kasım gibi yapsanız hem iş bulunur hem de bir sonraki seneye kalmamış olur düğün :26: nasıl fikir :33:

hoşbulduk canımcımm..:34:
ama geç olmuş yahu bi girip size selam vereyim dedim..
ceren yokmu bu akşam:26:

ceren yok unuttu bizi :19: sen de yatıyorsun zaten, yatın tabi hepiniz gidinn :19::19:

neredeydin bu akşam, neden gelmedin :41:

haziranda okul bitse, düğünü de kasım gibi yapsanız hem iş bulunur hem de bir sonraki seneye kalmamış olur düğün :26: nasıl fikir :33:

kış düğünü istemiyomuş beyefendi, ama daha erken olur umuduyla öyle diyor gibi geldi bana en yakın ne zaman olursa o da onu ister herhalde kış falan dinlemez :1: bence gayet iyi bi fikir o kadar ertelememiş oluruz :27:

ceren yok unuttu bizi :19: sen de yatıyorsun zaten, yatın tabi hepiniz gidinn :19::19:

neredeydin bu akşam, neden gelmedin :41:

sorma valla kuzum yine atraksiyonlu gece geçirdim..:51:
ben babamdan sonra abime nasıl açıklayacağız diye kara kara düşünürken meğersem onlar yani yengemle ikisi onun adına işine kadar her şeyi biliyorlarmış:53:
annem söyleyince şok oldum akşamdan beri düşünüyorum nerden biliyorlar, öğrendiler diye:44:
abimlerdeydik zaten biraz önce geldik ondan giremedim canım..

kış düğünü istemiyomuş beyefendi, ama daha erken olur umuduyla öyle diyor gibi geldi bana en yakın ne zaman olursa o da onu ister herhalde kış falan dinlemez :1: bence gayet iyi bi fikir o kadar ertelememiş oluruz :27:

kasımda bile havalar güzel oluyor ki artık :34: ayrıca kış düğünü istemiyorum diyorsa beklet yaz sıcagına kadar da aklı başına gelsin :41: düğün dedigin çabuk yapılır yazına kışına bakılmaz :21:

sorma valla kuzum yine atraksiyonlu gece geçirdim..:51:
ben babamdan sonra abime nasıl açıklayacağız diye kara kara düşünürken meğersem onlar yani yengemle ikisi onun adına işine kadar her şeyi biliyorlarmış:53:
annem söyleyince şok oldum akşamdan beri düşünüyorum nerden biliyorlar, öğrendiler diye:44:
abimlerdeydik zaten biraz önce geldik ondan giremedim canım..

hee tamam gerekçen kabul edildi :33:

belki ablan söylemiştir, hem abiler daha koruması olur ya, sonradan arıza çıkartmasın diye baştan söyleyeyim demişlerdir :26: ki bu zamana kadar bildigi ve sustuguna göre demekki olumsuz bi durum yok :34:

bu arada kuzum babanla konuştuklarınıza sevgilin nasıl tepki verdi :26:

kasımda bile havalar güzel oluyor ki artık :34: ayrıca kış düğünü istemiyorum diyorsa beklet yaz sıcagına kadar da aklı başına gelsin :41: düğün dedigin çabuk yapılır yazına kışına bakılmaz :21:

bende öyle yapmayı düşünüyorum kış düğünü istemiyorsa yazı bekler :1: sanki dışarda olcaz, tutulacak bi salon herkes içerde olcak kış olsa nolur sanki :26: abimlerin düğünü de nisan ayında oldu dışarda fırtına vardı çok fazla yağmur yağdı zararını görmedik ama :9:

bende öyle yapmayı düşünüyorum kış düğünü istemiyorsa yazı bekler :1: sanki dışarda olcaz, tutulacak bi salon herkes içerde olcak kış olsa nolur sanki :26: abimlerin düğünü de nisan ayında oldu dışarda fırtına vardı çok fazla yağmur yağdı zararını görmedik ama :9:

ben kar yagacagından emin olsam kış düğünü yapmak isterdim :31: çok romantik olurdu :69:

hee tamam gerekçen kabul edildi :33:

belki ablan söylemiştir, hem abiler daha koruması olur ya, sonradan arıza çıkartmasın diye baştan söyleyeyim demişlerdir :26: ki bu zamana kadar bildigi ve sustuguna göre demekki olumsuz bi durum yok :34:

bu arada kuzum babanla konuştuklarınıza sevgilin nasıl tepki verdi :26:

ablamla konuştum biraz önce ben söylemedim diyor ki eminim demez peki ama kim:26:
acaba avm de falan dolaşırken elele mi gördüler çünkü hep aynı yere gidiyoruz abimlerde sık sık gider oraya:31: aman neyse olan oldu çok da memnum oldum böyle olmasına..
canım benimkine dünkü babamın dediği iş konusunu pek yansıtmadım kırılmasın diye..ama o anladı tabi..dünle bugün gündüz biraz ters konuştu bana belli ki oada stresli..yani pek ohh konuştunuz biliyor baban rahatlaması yok nedense :50:
ama biraz önce sesi güzeldi mutlu oldum bende..

o da beni düşünüyor aslında saçın bozulacak gelinliğin çamur olcak düğün boyunca suratını asacaksın sonra diyor :1: ben senin düğün hayalini okumuştum çok hoştu :31: yanlış hatırlamıyosam senindi yani :17:

eveett benim hayalimdi o :69: yani o yaz düğünü hayalimdi kış düğünü işte kar garantisi olmadıgından olmuyor :41: hayalim var kocam yok :37:

ablamla konuştum biraz önce ben söylemedim diyor ki eminim demez peki ama kim:26:
acaba avm de falan dolaşırken elele mi gördüler çünkü hep aynı yere gidiyoruz abimlerde sık sık gider oraya:31: aman neyse olan oldu çok da memnum oldum böyle olmasına..
canım benimkine dünkü babamın dediği iş konusunu pek yansıtmadım kırılmasın diye..ama o anladı tabi..dünle bugün gündüz biraz ters konuştu bana belli ki oada stresli..yani pek ohh konuştunuz biliyor baban rahatlaması yok nedense :50:
ama biraz önce sesi güzeldi mutlu oldum bende..

onun stresini de anlamak lazım aslında canım yaa :26: ama senin de yapabilcegin bişey yokki :50: keşke birbirinize sıkı sıkı sarılıp atlatabilseniz bu günleri ama erkekler genelde kabuklarına çekiliyorlar bu durumda malesf :50:

o da olacak inşallah az kaldı az :23:

gaz vermeyin kız banaa, şuan başka bir kızdan hoşlaşıyor olma ihtimali var bunu unutmamam lazım :23::23:

Bir kere de ben özet geçmiştim karşılığını istiyorum :19:

hee tamam hadi bi kerecik vereyim :19:

gamzelimin babası cumartesi günü gidecekmiş, o sebeple yarın akşam konuşacak babasıyla, heyecan dorukta :18:

selenin abisine bu akşam söyleyeceklermiş, meger abisi biliyormuş durumu :53: ama olumsuz bişey dememiş :16: sevgilisi de gündüz biraz tripliymiş ama akşam geçmiş :34:

bitter inde 3 hafta sonra sözü var, hazırlıklar tam gaz ilerliyor :10:

lilyy deee bugun hiç gelmedigi için hakkında hiç bir bilgim yok :19:

cesminaz la ilgili de hiç bi gelişme yokk, yattıgı yerden millete laf yetiştiryor :30:

gaz vermeyin kız banaa, şuan başka bir kızdan hoşlaşıyor olma ihtimali var bunu unutmamam lazım :23::23:

gamzelimin babası cumartesi günü gidecekmiş, o sebeple yarın akşam konuşacak babasıyla, heyecan dorukta :18:

selenin abisine bu akşam söyleyeceklermiş, meger abisi biliyormuş durumu :53: ama olumsuz bişey dememiş :16: sevgilisi de gündüz biraz tripliymiş ama akşam geçmiş :34:

cesminaz la ilgili de hiç bi gelişme yokk, yattıgı yerden millete laf yetiştiryor :30:

yok öyle bi ihtimal :19::19: nedense kabullenemiyorum :1: belirti yok çünkü :19: ayrıca özet çok iyi olmuş gerçekten sabahtan beri konuştuklarımızın ana teması :52:

Gamzelime çok sevindim babası iyiki gidiyor yoksa konuşacağı yoktu onun:1::1: Hayırlı haberlerle gelir inşallah:16:

Aaa abisi nerden biliyormuş ki kim söylemiş acaba ay merak ettim şimdi ne zamandır biliyor kim bilir :53: ama olumsuz bir şey söylememesi iyi bir şey :16: sevgilisi niye tripliymiş ki söyledi ya kız daha ne yapsın:53:

Aaa 3 haftamı çok az kalmış ama buda benden önce değil ya püfff fikir çalamıcam yine yani:43::43:

Lily de bugün sevgilisiyle beraberdi bol bol güldüler eğlendiler sözden konuştular gelecekten falan güzel bir gün geçirdi yine size koştu:16:

Cesminaza bi soralım bakalıım Burhan ne yapıyor :52::52:

Back
X