Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

sonradan devam etmezden öte benim düşüncem o bana adım atmakta çekinir onu terslersem diye :34: o zaman arkadaşlıgımız biter çünkü :50: bide çok yakın görüşen 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz onun dagılmasından korkup adım atmaktan çekinebilir diye düşünüyorum :26:

benim ona karşı tututmum hep arkadaşçaydı, sonuçta bikaç hafta öncesine kadar sevgilim vardı zaten :26: şimdi de çekimserim, sevgilisinden ayrılır ayrılmaz ona yazıyor gibi olmasın :26: ama biraz ılımlıyım da fark ediyordur bence :26: en azından arada görüşemiyoruz diye trip atıyorum falan eskiden yapmazdım :27:

çiçek olayında da saolasın burhanım yazdım bide whAtsap taki kalpli opucukten yolladım :16: o bana nurdanım derde hep ondan öyle karşılık verdim yani :27:

çok düşünceli dimi yaa :31:

meclisteki bi komisyonda memur olarak çalışıyor canım, ondan nobetleri falan oluyor meclisin yogun zamanlarında, vekiller dagılmadan onlar da ayrılamıyorlar meclisten falan :31:

olay biraz karışık:6: (arkadaşın olmasından mütevellit )

dur bakalım biraz daha zaman geçsin. dediğin gibi ona yazıyor gibi görünürsen hakkında kötü düşünebilirde..

Gamzelime çok sevindim babası iyiki gidiyor yoksa konuşacağı yoktu onun:1::1: Hayırlı haberlerle gelir inşallah:16:

Aaa abisi nerden biliyormuş ki kim söylemiş acaba ay merak ettim şimdi ne zamandır biliyor kim bilir :53: ama olumsuz bir şey söylememesi iyi bir şey :16: sevgilisi niye tripliymiş ki söyledi ya kız daha ne yapsın:53:

bende bilmiyorum ki canım nerden öğrendiler ve ne zamandır biliyorlar şuan muallakta:18:
ama iyi de oldu boşver:24:
hayır yani biliyorsanız karşınıza alıp konuşsaydınız beni dimi ama kafa hala eskilerde:31:

her ihtimale açık olmak lazım bence :27: ben kabullenebilirim bu durumu :27:

cesminazla konuştum şimdi son durumu sana anlatmamaı istedi :37:

şimdi şekerim bugun aynen şöyle bir olay oldu :26:

whatsptaki 4 lü grupta ( yani çift olan 2 arkadaşımız + burhan + ben olan grupta ) çiftteki kız arkadaşla konuşuyorduk. gülşen in eski bir şarkısı var be adam diye onu yolladı link olarak. sonra dedi ki bu şarkı burhan ı anlatıyor :53::53: ben hiçbişey demedim konuyu değiştirdim direk. konu öylece kapandı.

şimdi şarkının sözlerini biliyor musun bilmiyorum ama, içine atmaktan falan bahsediyor şarkıda :53: şimdi benim aklımdaki sorular :

1 - eğer içine attıgı kız ben isem, o kız arkadaş nerden biliyor ki bu durumu :26: ayrıca bu kadar net çaktırır mı yani öyle bişey olsa :26:

2 - eğer o kız ben degilsem - ki bence degilim - arkadaşlara söylemiş olabilir, onlar geçen bi haftasonu görüştüler ben yoktum, ama eğer öyle bişey olsa şarkıyı paylaştıktan sonra o arkadaş açıklama da yapmaz mıydı " nurdan sen yoktun bak burhan bize böyle bişeyler söyledi " falan gibi :26:

ama ben o şarkının benle alakalı olduugunu düşünmüyotum nedense, bu çok belli etmek olur çünkü, bence burhan bunu istemez :50: o yuzden bu defteri de kapatabilirim her an :37:

ayy inanmıyorum şarkı cuk diye oturmuş yaa keşke laf atsaydın tam o sıra bu şarkının manasını:26:
yada o kıza sorsan msj atıp sorsan meraklandım şimdik:27:

Ay bilmez miyim o şarkıyı Gülşenin en saf halleri :52::52: içine ata ata ne hale düştün tuta tuta çatlayacaksın be adam :52::52: ay canım ne başka kızı ya bildiğin sana göndermede bulunmuşlar açık açık işte yoksa niye grup olarak konuşurken atsın ay valla :52::52: Başka kız olsaydı sende bilirdin canım ama bilmiyorsun çünkü sensin :52::52: Burhan bunu istemez mi :53: Sana Nurdanım diyor gel burda çalış diyor pikniğe çağırıyor sadece seni dikkat buyur sadece seni :53: Kalkmış ben değilim diyorsun sen olmasan başka kız olsa onunla ilgilenirdi canım zaten :52:

keşke sorsaydın sen şarkı meselesini :26: ama bu kadarı tesadüf olamaz diye düşünüyorum ben whatsappdan çiçek yollamalar falan insan durup dururken arkadaşına çiçek yollayıp uyanınca alırsın demez ki özel bi ilgi bence bu :26: belki de ilgisi olduğunu arkadaşına söylemiştir biraz zaman geçmesini bekliyodur yeni ayrıldığın için şimdilik haberinin olmasını istemiyodur arkadaşın da dolaylı yollardan bekleme demiş olabilir :27: ama başkası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum kesin haberin olurdu üstü kapalı bi şekilde söyleyeceklerini sanmıyorum o konuyu

kesinlikle size katılıyorum kızlar var bi gelişme ama çıkar kokusu:27:

Burası mutluluk topiği iken ben dertlerimle sıkıyorum sizleri sürekli kızlar..
Dün erkek arkadaşımın abisi babasıyla konuşmuş, direkt Mayıs ayı olarak gelecekmisiniz demiş, babası da elim sıkışık nasıl geleyim cevabını vermiş.
Tabi sinirden deliye döndük erkek arkadaşımla, o da kızmış bağırmış, çağırmış.
Sormasak ne zaman söyleyeceklerdi? Ben 3 ay önceden boşuna mı haber verdim onlara, daha 2 gün önce annemle konuştum neden bişey söylemedi bana, illa smuwilanın ailesi sorunca mı söyleyeceklerdi demiş!
Şuan bir aksilik olmazsa kesin tarih alındı 13 Haziran, ama bende ne heves var ne de heyecan..
Aileme karşı özellikle de babamın gururunu düşünüyorum sürekli, bu kadar sorumsuzluk olmaz.
Babam hep sert derdim tanışmaya geldikten sonra annesi babası sert diyordu ama ne kadar iyi yumuşak yüzlü oldu.
Onlar içinde feyiz oldu demek ki, babam annem rahmetli olmadan önce evlilik bahsi geçirmez, direkt lafa atlar 30 yaşından önce evlilik yok derdi.
Annem rahmetli olunca 2-3 sene içinde evlendireceğim dünya gözüyle göreyim, gözüm açık gitmesin demeye başladı.
Yaşı 60 kalp, diyabet hastası malum, dağ gibi sapasağlam annem bir anda vefat edince, ölüm korkusu sardı onu da.
Onlara da gün doğdu resmen, şimdi ne yapıcam, ne bahane bulacağım bilmiyorum?
Bir taraftan bizi hafife almamalılar, tecrübeli olanlar varsa fikir bekliyorum sizlerden.. :26::ssz:

Dün erkek arkadaşımın abisi babasıyla konuşmuş, direkt Mayıs ayı olarak gelecekmisiniz demiş, babası da elim sıkışık nasıl geleyim cevabını vermiş.
Sormasak ne zaman söyleyeceklerdi? Ben 3 ay önceden boşuna mı haber verdim onlara, daha 2 gün önce annemle konuştum neden bişey söylemedi bana, illa smuwilanın ailesi sorunca mı söyleyeceklerdi demiş!
Şuan bir aksilik olmazsa kesin tarih alındı 13 Haziran, ama bende ne heves var ne de heyecan..
Aileme karşı özellikle de babamın gururunu düşünüyorum sürekli, bu kadar sorumsuzluk olmaz.
Babam hep sert derdim tanışmaya geldikten sonra annesi babası sert diyordu ama ne kadar iyi yumuşak yüzlü oldu.
Onlar içinde feyiz oldu demek ki, babam annem rahmetli olmadan önce evlilik bahsi geçirmez, direkt lafa atlar 30 yaşından önce evlilik yok derdi.
Annem rahmetli olunca 2-3 sene içinde evlendireceğim dünya gözüyle göreyim, gözüm açık gitmesin demeye başladı.
Yaşı 60 kalp, diyabet hastası malum, dağ gibi sapasağlam annem bir anda vefat edince, ölüm korkusu sardı onu da.
Bir taraftan bizi hafife almamalılar, tecrübeli olanlar varsa fikir bekliyorum sizlerden.. :26::ssz:

CAnım dertle sıkmak ne demek olur mu öyle şey.. Biz burada sevincimizide üzüntümüzüde paylaşıyoruz..
İnan çok üzüldüm ve ne desem nasıl bir yorumda bulunsam bilemedim.. Senin gibi bende ailemin gururunu düşünürdüm açıkçası. Sevgilinin ailesi çok saygısızlık yapıyorlar.. Kendi kafalarına göre erteleme falan hoş değil.. Babanı aramaları lazım onunla konuşmaları fikirlerini almaları lazım.. Doğrusu budur ama görüyorum ki onlar kendi aralarında konuşuyorlar değil baban size bile söyleme gereği duymuyorlar.. Hevesinin kalmaması çok normal canım benim de kalmazdı.. Ne yapmalı nasıl bir yol izlemelisin bilemiyorum:26:

CAnım dertle sıkmak ne demek olur mu öyle şey.. Biz burada sevincimizide üzüntümüzüde paylaşıyoruz..
İnan çok üzüldüm ve ne desem nasıl bir yorumda bulunsam bilemedim.. Senin gibi bende ailemin gururunu düşünürdüm açıkçası. Sevgilinin ailesi çok saygısızlık yapıyorlar.. Kendi kafalarına göre erteleme falan hoş değil.. Babanı aramaları lazım onunla konuşmaları fikirlerini almaları lazım.. Doğrusu budur ama görüyorum ki onlar kendi aralarında konuşuyorlar değil baban size bile söyleme gereği duymuyorlar.. Hevesinin kalmaması çok normal canım benim de kalmazdı.. Ne yapmalı nasıl bir yol izlemelisin bilemiyorum:26:

Çok teşekkürler, şeytan diyor direkt biz vazçgetik istemiyoruz nişan mişan dedirt diye, kendi kafalarını bırakın, kendi çapında ertelemişler kimsenin haberi yok, sormasalar söylemeyecekler. Bu nasıl iştir anlamadım? Gezmeye gitmeyecekler kız istemeye gelecekler. En büyük destekçim erkek arkadaşım diye biraz içime su serpiliyor herşeyin farkında, öyle koşulsuz, şartsız ailem de ailem, onlar ne derse tamamdiyen bir insan değil, haklıyı haksızı ailesi de olsa görüp, bilip ona göre davranabiliyor. Kendime de kızgınım, keşke o tanışma hiç olmasaydı. Tanışma olunca babam da sesini çıkarmayınca bunlar bizi sessiz buldu, ne demek haber vermemek? Erkek arkadaşım smuwilanın ailesine ayıp oldu, şimdi haber verdiğimiz için yadırgamışlar desin bari de, dikkat etsinler bundan sonra tavırlarına, hareketlerine bizi hafife almasınlar. :50::ssz:

Çok teşekkürler, şeytan diyor direkt biz vazçgetik istemiyoruz nişan mişan dedirt diye, kendi kafalarını bırakın, kendi çapında ertelemişler kimsenin haberi yok, sormasalar söylemeyecekler. Bu nasıl iştir anlamadım? Gezmeye gitmeyecekler kız istemeye gelecekler. En büyük destekçim erkek arkadaşım diye biraz içime su serpiliyor herşeyin farkında, öyle koşulsuz, şartsız ailem de ailem, onlar ne derse tamamdiyen bir insan değil, haklıyı haksızı ailesi de olsa görüp, bilip ona göre davranabiliyor. Kendime de kızgınım, keşke o tanışma hiç olmasaydı. Tanışma olunca babam da sesini çıkarmayınca bunlar bizi sessiz buldu, ne demek haber vermemek? Erkek arkadaşım smuwilanın ailesine ayıp oldu, şimdi haber verdiğimiz için yadırgamışlar desin bari de, dikkat etsinler bundan sonra tavırlarına, hareketlerine bizi hafife almasınlar. :50::ssz:

Evet canım kesinlikle haklısın.. Bence de bir şekilde tavrınızı koyun. Anlayışlı davranınca memnun kalacaklarına böyle karşılık veriyorlar ya en çok ona sinir oluyorum.. Erkek arkadaşının bu şekilde davranması senin için çok önemli.. Ertele veya erteleme diyemem canım ama mutlaka kızgınlığınızı belirtin olmaz öyle şey..

olay biraz karışık:6: (arkadaşın olmasından mütevellit )

dur bakalım biraz daha zaman geçsin. dediğin gibi ona yazıyor gibi görünürsen hakkında kötü düşünebilirde..

bence de ben hiçbişeyin farkında degilmişim gibi normal bir şekilde davranayım ki hem yanlış anlaşılmayım, hem de ortada düşündüğüm gibi bişey yoksa hayal kırıklıgım olmasın :34:

ayy inanmıyorum şarkı cuk diye oturmuş yaa keşke laf atsaydın tam o sıra bu şarkının manasını:26:
yada o kıza sorsan msj atıp sorsan meraklandım şimdik:27:

kesinlikle size katılıyorum kızlar var bi gelişme ama çıkar kokusu:27:

kuzum kızlara da söyledim laf atamadım, eğer ona başkası mı var gibi bir imada bulunursam bu sefer benm onu düşünmedigimi düşünürdü gibi geldi :26: yani ben o biraz çaksın durumu istiyorum, çok da arkadaşça yaklaşmak istemiyorum yani :34:

gelişme de var mı yok mu bilmiyorum, kendimi durdurmak istiyorum biraz sanırm :26: tekrar üzülecegime, senelerce beklerim doğru kişi için daha iyi :26:

aşk olsun canım yaa, burda gözlerinizin önünde sevgilimden ayrıldım ben, aşama aşama sizlerle beraber yaşadım, dertlerle sıkmak da ne demekmiş :20:

evet erkek arkadaşının ailesinin yaptıgı hoş bişey degil ama işin içine maddiyat girdigi için çekinip haber verememişlerdir belki :26: maddiyat olunca hele ki erkek tarafı çekinir diye düşünüyorum :26: he yine de hoş bişey degil tabiki ama nasıl tepki verecegnizi bilememiş olabilirler :26:

yine de işin güzel tarafı erkek arkadaşın sana hak veriyor ve ailesini körü körüne savunmuyor :34: bu da ideal bir eş yapıyor kendisini :nazar: o yuzden en güzel zamanlarının tadını bozma canım, zamanı gelince ailesine de gerekli herşeyi söylersiiz ama şimdi keyfini kaçırma, hazırlıklarına yogunlaş :34: şurda 1.5 ay kalmış çok uzun zamn degil yani :21:

bence de ben hiçbişeyin farkında degilmişim gibi normal bir şekilde davranayım ki hem yanlış anlaşılmayım, hem de ortada düşündüğüm gibi bişey yoksa hayal kırıklıgım olmasın :34:

kuzum kızlara da söyledim laf atamadım, eğer ona başkası mı var gibi bir imada bulunursam bu sefer benm onu düşünmedigimi düşünürdü gibi geldi :26: yani ben o biraz çaksın durumu istiyorum, çok da arkadaşça yaklaşmak istemiyorum yani :34:

gelişme de var mı yok mu bilmiyorum, kendimi durdurmak istiyorum biraz sanırm :26: tekrar üzülecegime, senelerce beklerim doğru kişi için daha iyi :26:

aşk olsun canım yaa, burda gözlerinizin önünde sevgilimden ayrıldım ben, aşama aşama sizlerle beraber yaşadım, dertlerle sıkmak da ne demekmiş :20:

evet erkek arkadaşının ailesinin yaptıgı hoş bişey degil ama işin içine maddiyat girdigi için çekinip haber verememişlerdir belki :26: maddiyat olunca hele ki erkek tarafı çekinir diye düşünüyorum :26: he yine de hoş bişey degil tabiki ama nasıl tepki verecegnizi bilememiş olabilirler :26:

yine de işin güzel tarafı erkek arkadaşın sana hak veriyor ve ailesini körü körüne savunmuyor :34: bu da ideal bir eş yapıyor kendisini :nazar: o yuzden en güzel zamanlarının tadını bozma canım, zamanı gelince ailesine de gerekli herşeyi söylersiiz ama şimdi keyfini kaçırma, hazırlıklarına yogunlaş :34: şurda 1.5 ay kalmış çok uzun zamn degil yani :21:

Sen daha iyi bilirsin :16:

hayırlıysa olsun inşAllah :16:

Evet canım kesinlikle haklısın.. Bence de bir şekilde tavrınızı koyun. Anlayışlı davranınca memnun kalacaklarına böyle karşılık veriyorlar ya en çok ona sinir oluyorum.. Erkek arkadaşının bu şekilde davranması senin için çok önemli.. Ertele veya erteleme diyemem canım ama mutlaka kızgınlığınızı belirtin olmaz öyle şey..

Abisi babasıyla konuşmuş direkt Mayısta gelcek misin demiş, babası gelemem nasıl geleyim deyince tabii tabii haklısın Haziranın şu günü olmaz mı?
Yapmıyorum diyeceğim en sonunda Haziran da yapmazsam köye gidemeyecekler sanki, bakalım o zaman ne diyebilecekler bize? Yüzleri olamaz ki, ama ne olur Allah bizi bize yazdıysa bu iş olur ve daha olurken baştan sorunlar yaşanmış olur. :50:

Eki Görüntüle 1097324 Eki Görüntüle 1097325 Eki Görüntüle 1097326 Eki Görüntüle 1097327 Eki Görüntüle 1097328 $20140501_210244-2.webp$20140501_210509-1.webp$20140501_235524.webp
Kızlar ellerimle yapmış olduğum yüzük yükseltim daha ortasına isim yazdırtıcam , makasım ve söz mendil kutum daha bitmedi akşam nasıl desen yapıp süslesem diye deneme yaparken çektim ve elbisem kolyeyi çok beğendim ama sanırım uymadı yarın değiştiricem . Yorumlarınızı bekliyorummm :21:

Abisi babasıyla konuşmuş direkt Mayısta gelcek misin demiş, babası gelemem nasıl geleyim deyince tabii tabii haklısın Haziranın şu günü olmaz mı?
Yapmıyorum diyeceğim en sonunda Haziran da yapmazsam köye gidemeyecekler sanki, bakalım o zaman ne diyebilecekler bize? Yüzleri olamaz ki, ama ne olur Allah bizi bize yazdıysa bu iş olur ve daha olurken baştan sorunlar yaşanmış olur. :50:

kuzum ailesine kızıp da niye kendi mutlulugunu erteleyesin ki :34: zamanı gelince laflarını çarptırırsın ama şuan haziranda da ertelersen inat yüzünden mutlulugunuz engellnmiş olacak :34:

günaydııın bugün yok mu çiçek falan :27:

yokk bugun sadece günaydın var :27:

Boşver belli ki totoları ağır yani rahat insanlar . Sende sevgiline sorup durma o da biriktirir bir gün boşluğuna denk gelir sana patlar sanki sen çok evlenme meraklısı gibi kötü hisse kapılırsın . Benim bir arkadaşımın başına geldi ve şimdi yüzüne vuruolar hep :51:

Eki Görüntüle 1097324 Eki Görüntüle 1097325 Eki Görüntüle 1097326 Eki Görüntüle 1097327 Eki Görüntüle 1097328 Eki Görüntüle 1097329 Eki Görüntüle 1097330 Eki Görüntüle 1097331
Kızlar ellerimle yapmış olduğum yüzük yükseltim daha ortasına isim yazdırtıcam , makasım ve söz mendil kutum daha bitmedi akşam nasıl desen yapıp süslesem diye deneme yaparken çektim ve elbisem kolyeyi çok beğendim ama sanırım uymadı yarın değiştiricem . Yorumlarınızı bekliyorummm :21:

ne kadar becerikli hatunlarsınız siz yaaa :53::53: maşallah canımcımm :nazar:

elbise de güzelmiş ayrıca çok begendimm :16::16:

ne kadar becerikli hatunlarsınız siz yaaa :53::53: maşallah canımcımm :nazar:

elbise de güzelmiş ayrıca çok begendimm :16::16:

çok teşekkür ederim , beğendiğine çok sevindim çok beğenerk almamıştım elbseyi mutlu oldum :16:
Darısı tüm bekarların başınaaa :21:
İsteyenlere de sözümden sonra yardımcı olabilirim süsleme işleri incik cıncık tam bana göre :64::64::64:

Back
X