Burası mutluluk topiği iken ben dertlerimle sıkıyorum sizleri sürekli kızlar..
Dün erkek arkadaşımın abisi babasıyla konuşmuş, direkt Mayıs ayı olarak gelecekmisiniz demiş, babası da elim sıkışık nasıl geleyim cevabını vermiş.
Tabi sinirden deliye döndük erkek arkadaşımla, o da kızmış bağırmış, çağırmış.
Sormasak ne zaman söyleyeceklerdi? Ben 3 ay önceden boşuna mı haber verdim onlara, daha 2 gün önce annemle konuştum neden bişey söylemedi bana, illa smuwilanın ailesi sorunca mı söyleyeceklerdi demiş!
Şuan bir aksilik olmazsa kesin tarih alındı 13 Haziran, ama bende ne heves var ne de heyecan..
Aileme karşı özellikle de babamın gururunu düşünüyorum sürekli, bu kadar sorumsuzluk olmaz.
Babam hep sert derdim tanışmaya geldikten sonra annesi babası sert diyordu ama ne kadar iyi yumuşak yüzlü oldu.
Onlar içinde feyiz oldu demek ki, babam annem rahmetli olmadan önce evlilik bahsi geçirmez, direkt lafa atlar 30 yaşından önce evlilik yok derdi.
Annem rahmetli olunca 2-3 sene içinde evlendireceğim dünya gözüyle göreyim, gözüm açık gitmesin demeye başladı.
Yaşı 60 kalp, diyabet hastası malum, dağ gibi sapasağlam annem bir anda vefat edince, ölüm korkusu sardı onu da.
Onlara da gün doğdu resmen, şimdi ne yapıcam, ne bahane bulacağım bilmiyorum?
Bir taraftan bizi hafife almamalılar, tecrübeli olanlar varsa fikir bekliyorum sizlerden.. :26: