Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Yerine göre değişio canım ya reklam gibi olmasın ama ben çiçk sepetnin yaptığı gülen yüz butk kurabiyesinden yemiştim tarçınlıydı süperdi lezzeti , pastaneden erkek arkdşım yılbaşı için butik kurabyeleri yptırmış bna tatları çok kötüydü yiyememiştik çöpe atmıştık :51:
Bi de o iki katlı arası çikolatalı renkli butik kurabye var halleyin küçk yuvarlk hali ondanda almıştık onu da çöpe attık içinde gıda boyası olduğu için tadı çirkn görüntü mükemmel
:129:

zaten genelde o kurabiyeler saklamak için yapılıyor sanırım, ki şeker hamuru çok da tatlı bişeydir begenmem diye tahmin ediyorum :120: ama merak ettim, bitter in söz kurabiyesinden yiyecegim :19:

Senin ne kadar kaldı söze ?
Bir yandan kafam ne zaman edicek diye düşünüyorum . Ben yapamam benim beklentim çok yüksek çnkü onun yapması lazım o odun hem benden beklemez:50: Bi kerem hem ben bayanım asla etmem :63:

yok canım sen niye edecekmişsin :20: zaten yapacakları bir kaç bişey oda zor geliyor.:41:.
benim ailem daha bu hafta öğrendi yani ben biraz olayın başındayım ama iki aya kadar söz olur heralde..:18:

bu pazartesi olmaz daha yetişmez :1: sözden sonra getiririm dediğim gibi artık buradasın nasılsa :27:

neden oradayım kızz, gelip gidiyorum işte yeter o kadar :19:

yok canım sen niye edecekmişsin :20: zaten yapacakları bir kaç bişey oda zor geliyor.:41:.
benim ailem daha bu hafta öğrendi yani ben biraz olayın başındayım ama iki aya kadar söz olur heralde..:18:

kuzum, erkek arkadaşın naptı, kendine geldi mi, trip atmayı bıraktı mı artık :26:

zaten genelde o kurabiyeler saklamak için yapılıyor sanırım, ki şeker hamuru çok da tatlı bişeydir begenmem diye tahmin ediyorum :120: ama merak ettim, bitter in söz kurabiyesinden yiyecegim :19:

Kurabiye olduğunu bilen herkes o güzel görüntüyü neden saklamk istesin herkes mideye indrmek isteyecek bnce :9:

Burada ki herkes bir kaç sene sonra hamilelik konusunda geyik yapıo olucak :9::9::9: bi anda o aklıma geldi düşününce komik geldi ya :49:

bence de yaa kurabiye olunca yer ki herkes :1: hem kurtlanmaz mı o çok uzun süre saklarsan :53:

Küçük kolanya şişeleri var tıpalı ben 2 tane boyutunu sordum ister içine lavanta kuruları koy ister kolanya ister nazar boncuğu . 30taneye ne yaparsın dedim tanesini 80kuruştan veririm dedi 2 boyutu içinde:26:

Küçük kolanya şişeleri var tıpalı ben 2 tane boyutunu sordum ister içine lavanta kuruları koy ister kolanya ister nazar boncuğu . 30taneye ne yaparsın dedim tanesini 80kuruştan veririm dedi 2 boyutu içinde:26:

24 tl ediyor yani, bence gayet uygunmuş :26: kurabiye görsel olarak çok güzel bişey ama kalıcı olmaz işte orda yenir :27: böyle kalıcı bişey vermek de mantıklı, hem de fiyatı da çok uygun :34:

neden oradayım kızz, gelip gidiyorum işte yeter o kadar :19:

kuzum, erkek arkadaşın naptı, kendine geldi mi, trip atmayı bıraktı mı artık :26:

geldi geldi çok şükür canım:52:
şoku atlatmış olacakki bugün sesi daha bi iyi geliyordu..tabi şu aceleciliği olmasa:50:

o da olacak o kadar canım :34: adam görücüye çıktı resmen :27:

daha dursunn neler yapıcam ona söyle söyle demek kolay hele bi gelsin bizimkilerle tanışmaya yeni gelin gibi otursun ohh içimin yağları eriyecek..:32::27:
utanma çekinme sırası onda:52:

Back
X