Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

24 tl ediyor yani, bence gayet uygunmuş :26: kurabiye görsel olarak çok güzel bişey ama kalıcı olmaz işte orda yenir :27: böyle kalıcı bişey vermek de mantıklı, hem de fiyatı da çok uygun :34:

Aynen canım banada öyle geldi. Alırsın 5lt kolanya doldurursun içine nazar boncuğuda at dışınada güllü kurdele bağla isimli kağıdı yapıştır olduda bitti maşallah :nazar: :27:

yaşım 30 a yaklaştı artık bir an önce çocugumun olması lazım :emir_bebek: ama aday yok napacaz :27::27:

Kuzum ne acelen var sende az daha bekle ama bu arada gelenleri de tanı kestirip atma 'armutun sapı üzümün çöpü' deme sakın kısmetindr kaderindr belki ama tabi snin elinde brazda bu :51:

Aynen canım banada öyle geldi. Alırsın 5lt kolanya doldurursun içine nazar boncuğuda at dışınada güllü kurdele bağla isimli kağıdı yapıştır olduda bitti maşallah :nazar: :27:

lavanta şişelerinden bahsediyosun heralde canım..çok güzeller ama pahalı gibi :26::26:
bende kesin ve kesinkes sabun dağıtacağım ne desenler var ama ya:21:

toplamda 50 tl ye ya denk gelir ya da denk gelmez hem de kalıcı bişey olur :26: bence gayet mantıklı :34:

ohh basarım tuzu biberi kırbacı:27::52:
içmez ki kız o ne fena:ssz:

yok öyle davaaa, o tuzlu kahveyi içmek kız istemenin şanındandır :20: bakma gözünün yaşına içir kahveyi :19:

Kuzum ne acelen var sende az daha bekle ama bu arada gelenleri de tanı kestirip atma 'armutun sapı üzümün çöpü' deme sakın kısmetindr kaderindr belki ama tabi snin elinde brazda bu :51:

gelen giden yok ki :27: ancak kendi kendime gelin güvey oluyorum işte :27:

yok öyle davaaa, o tuzlu kahveyi içmek kız istemenin şanındandır :20: bakma gözünün yaşına içir kahveyi :19:
[FONT]

yaa öyle mi dersin ama kıyılmaz ki be mideyi mahveder o:17:
nurdanım sana daha bugünkü gelişmeleri anlatmadım yeminlen dallasa döndüm:27:
hani dedim ya dün abimim haberi varmış diye esasında yokmuş, yengem olacak kız yalan söylemiş anneme..:53: amacı ne ki:26:
tamam kendisi biliyorsa niye abisininde haberi var diyorki sinir oldum:47:
annemde abim biliyor diye rahatca abime olayı anlatırken bi bakmış ki abim bilmiyor:53:
çok karışık oldu sanırsam:27:

Son düzenleme:
lavanta şişelerinden bahsediyosun heralde canım..çok güzeller ama pahalı gibi :26::26:
bende kesin ve kesinkes sabun dağıtacağım ne desenler var ama ya:21:
$mt7u2.webp
Bunlardandı canım baksana çok hoş fena değil yaniii :51:

toplamda 50 tl ye ya denk gelir ya da denk gelmez hem de kalıcı bişey olur :26: bence gayet mantıklı :34:

gelen giden yok ki :27: ancak kendi kendime gelin güvey oluyorum işte :27:

:57:Öyle deme hayırlısı deee

Back
X