Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bizim burası yürüyüş açısından sıkıntılı yaa :14: sürekli yokuşlar var, ve ben geçen sene ayagımı kırdıgım için bana yokuş çıkmak ve inmek yasak :20: ankaraya gittigmde çok güzel yürüyorum ben ama burada o imkanım pek olmuyor malesef :14: sürekli aynı yolda yürümem lazım, o da sıkıyor ve arabalar geçtigi için insan kirli hava soluyor resmen :53: taşınmam lazım benm burdan :37:

sahi sen ayağını nasıl kırmıştın:26::26:

sahi sen ayağını nasıl kırmıştın:26::26:

merdivenin son basamagında yamuk basıp kırmıştım :53: bilegimin biraz altında bir kemik kırılık yan dönmüş nasıl becerdiysem artık :37: o kemik orda çıkıntı yaptıgı için de yokuş çıkmak inmek yasak, eğilip kalkarken zorlamak yasak :20: koşmak yasak :20: kısaca bana otur oturdugun yerde toto büyüt diyorlar :53:

gel şekerim şikayetçi olmam valla sabah akşam dertlerimi dinler yorum yaparsın:27:

valla ben de bu durumdan hiç şikayetçi olmam :21: zira bende dert çok, sen daha çok dinlemek zorunda kalırsın :27:

merdivenin son basamagında yamuk basıp kırmıştım :53: bilegimin biraz altında bir kemik kırılık yan dönmüş nasıl becerdiysem artık :37: o kemik orda çıkıntı yaptıgı için de yokuş çıkmak inmek yasak, eğilip kalkarken zorlamak yasak :20: koşmak yasak :20: kısaca bana otur oturdugun yerde toto büyüt diyorlar :53:

ayy ne talihsizlik Allah beterinden korusun..sende söylenenlere uy canım ayaklar bizim herşeyimiz :34:

valla ben de bu durumdan hiç şikayetçi olmam :21: zira bende dert çok, sen daha çok dinlemek zorunda kalırsın :27:

:52: bak o da doğru..:35:
ama daha durr bende atraksiyonlar yeni başlıyor daha kafanızı baya bi şişiricem:33:

:52: bak o da doğru..:35:
ama daha durr bende atraksiyonlar yeni başlıyor daha kafanızı baya bi şişiricem:33:

valla benim kafamın şişmesi gibi bir durumum yok, dertlerini dinlemekten yana da bir şikayetim yok :51:

valla ayak kırma konusunda gerçekten büyük şanssızlık oldu :50: emrahla ancak birbirimize aşkımızı itiraf edebilmiştik, onunla msj laşıyordum düştüm kırdım işte :27:

Günaydınnnnnnnn :16::16: Çok uykum var be :43::43: Gamzelim nerede ya hala gelmedi mi :26:

bende aynı durumdayımm :31: neskafe içip kahve çekirdekli çikolatalardan yiyorum uykum açılsın diye :53:

gizem yok yaa, çok merak ediyorum ama yokk :50: babasını uğurlayacaktı bugun, onu ugurlayınca girer belki :26:

bende aynı durumdayımm :31: neskafe içip kahve çekirdekli çikolatalardan yiyorum uykum açılsın diye :53:

gizem yok yaa, çok merak ediyorum ama yokk :50: babasını uğurlayacaktı bugun, onu ugurlayınca girer belki :26:

Bende kahve yapayım kendime bari yoksa uyucam yine :52:

Dün o girdi bekledim o kadar yazar diye yazmadı :26:

Günaydınnnnnnnn :16::16: Çok uykum var be :43::43: Gamzelim nerede ya hala gelmedi mi :26:

günaydın canıım:3::3:
valla uyku demeyin bana sabah telefonu kıracaktım zır zır alarm çalıyor bi uyutmuyor:22:

valla benim kafamın şişmesi gibi bir durumum yok, dertlerini dinlemekten yana da bir şikayetim yok :51:

valla ayak kırma konusunda gerçekten büyük şanssızlık oldu :50: emrahla ancak birbirimize aşkımızı itiraf edebilmiştik, onunla msj laşıyordum düştüm kırdım işte :27:

oyy canım benim gerçekten içtenliğini hissedebiliyorum yorumlarında zaten, sen sıkılmazsın kesinlikle:16::16:

nescafe mi :20: selülit yapar kilo yapar :35:

Bende kahve yapayım kendime bari yoksa uyucam yine :52:

Dün o girdi bekledim o kadar yazar diye yazmadı :26:

dün face te de bi an gördüm sonra kayboldu soramadım :26: bugun görürsem eger buraya gitmeden sorarım artık :26:

valla uyku demeyin bana sabah telefonu kıracaktım zır zır alarm çalıyor bi uyutmuyor:22:

oyy canım benim gerçekten içtenliğini hissedebiliyorum yorumlarında zaten, sen sıkılmazsın kesinlikle:16::16:

bende sabah annemi kırıp atacaktım 50 kere geldi odama :41: geç yattım git diyorum tamam diyor, 10 dk sonra geliyor, kahvaltıya n hazırlayım sana diye :53: yine kovuyorum gidiyor, tekrar geliyor biz çarşıya gidecez bişey istiyor musun diye :53: zaten sabahları sinirli oluyorum uyanırken, en son iyiki uyuttunuz be 40 kere geldin buraya diye bagırarak ben yataktan kalktım o arada çıkmış evden :53: şaka gibi yaa benim annem cidden şaka gibi :53::53:

nescafe mi :20: selülit yapar kilo yapar :35:

ben neskafeyi şekersiz ve sütsüz içiyorum canım, o yuzden kilo yapmaz :34: selulit de yeterince var zaten daha fazlasına yer kalmadı :35:

Sen birde işe gidiyorsun değil mi ne zordur sabah kalkmak :26:

bende çok merak ediyorum gizemi gelse de öğrensek :18::18:

dün face te de bi an gördüm sonra kayboldu soramadım :26: bugun görürsem eger buraya gitmeden sorarım artık :26:

bende sabah annemi kırıp atacaktım 50 kere geldi odama :41: geç yattım git diyorum tamam diyor, 10 dk sonra geliyor, kahvaltıya n hazırlayım sana diye :53: yine kovuyorum gidiyor, tekrar geliyor biz çarşıya gidecez bişey istiyor musun diye :53: zaten sabahları sinirli oluyorum uyanırken, en son iyiki uyuttunuz be 40 kere geldin buraya diye bagırarak ben yataktan kalktım o arada çıkmış evden :53: şaka gibi yaa benim annem cidden şaka gibi :53::53:

ben neskafeyi şekersiz ve sütsüz içiyorum canım, o yuzden kilo yapmaz :34: selulit de yeterince var zaten daha fazlasına yer kalmadı :35:

Hepimiz merak ediyoruz dün ayrılmayın bir yere beni yalnız bırakmayın dedi kendisi girmedi:19::19:

aynı modelden bende de var:23: bi pazarım var uyuyayım dimi yok yine rutin uyandırmalar:31:

[/QUOTE]

bende üçü biraradalara bile kaşık kaşık şeker atıyorum senin alışkanlık iyiymiş :52:

aynı modelden bende de var:23: bi pazarım var uyuyayım dimi yok yine rutin uyandırmalar:31:

bende üçü biraradalara bile kaşık kaşık şeker atıyorum senin alışkanlık iyiymiş :52:

cidden çok sinirli uyanıyorum bu sefer, 40 kere anlattım anneme anlamadı bunu :53: sabah en son ben bagırınca da aman iyi be ne halin varsa gör diye diye evden çıktı gel de delirmee :47: uykumu mahvetti bide gitti, kalktım yalnız başıma kahvaltı yaptım :47:

ben bir tek türk kahvesini şekerli içerim onu da az şekerli :34: diğer herşeyi şekersiz içiyrum :7: benim bu kilolarım nerden geliyor hiç bir fikrim yok :37:

cidden çok sinirli uyanıyorum bu sefer, 40 kere anlattım anneme anlamadı bunu :53: sabah en son ben bagırınca da aman iyi be ne halin varsa gör diye diye evden çıktı gel de delirmee :47: uykumu mahvetti bide gitti, kalktım yalnız başıma kahvaltı yaptım :47:

ben bir tek türk kahvesini şekerli içerim onu da az şekerli :34: diğer herşeyi şekersiz içiyrum :7: benim bu kilolarım nerden geliyor hiç bir fikrim yok :37:

yani bari uyandıracaksın evden gitme, yada evden gideceksen bırak uyusun kızcağız dimi ama:27:

yani bari uyandıracaksın evden gitme, yada evden gideceksen bırak uyusun kızcağız dimi ama:27:

yok o zaman günaha girer, illa beni uyandıracak ben arkasından 1 saat söylenecegim öyle rahat ediyor kadın :37:

ben zaten anneme diyorum, fazla beraber takılıyoruz kuma olduk iyice diye :27:

kızlaaar, ben geldimmm :ssz: geçmişi okuycam birazdan, önce olanları anlatayımm ve değerlendirmelerinizi duyayımmm :31:

dün gece stresten başıma ve mideme çok fena ağrı girdiği için konuşamadım, sabah kahvaltıda konuşurum diyerek, yattım uyudum.

sabah kahvaltı bitiminde tam ben konuyu açacakken babam sordu, "napıyosunuz görüşüyo musunuz hala" diye. ben de "evet" dedim.

"bizim fikrimizi biliyosun" dedi. ben, "neden fikriniz değişmiyo ki, benim mutluluğumun hiç mi önemi yok sizin için" dedim.

"senin mutluluğun önemli, ama biz olmayacağını düşünüoruz, kültür farkı var" dedi. ben de" onunla aramızda hiçbir kültür farkı yok ki" dedim. "aileler arasında var" dedi. ben de "evet, aileler arasında farklılıklar olabilir ama bunlar iki tarafında ılımlı yaklaşımıyla aşılmayacak sorunlar değil ki" dedim.

sonraaa "hem onunla olduğumda mutsuz olacağımın garantisi var mı ki" dedim. "yok, tabi, yaşanmadan bilinmez" dedi.

sonraaaa, "yalnız düğün falan düşünme" dedi, ben de neden dedim. "millet gelecek, konuşacak, milletin laflarıyla uğraşamam ben" dedi, ben de "konuşursa konuşsun, en fazla 3 gün konuşur, 4. gün başka bi konu çıkar, bu unutulur dedim"

"hem millet ne diyecek diye beni hayallerimi yaşamaktan mahrum mu bırakacaksınız" dedim."hayırlısı..." dedi

ve konu kapandı...

eveeet, yorumları alayımm hemeeeeen :36:

Back
X