Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

tabi senin alman lazım da ne:26:
hediye almak hep zor gelmiştir yani fikri kolay kolay bulamıyorum, eğer kapalıysa eşarp al gitsin ne kadar yaratıcıyım:27::27:

Bende öyle işte canım benimde bundan öteye gitmez hediye almayı çok severim ama emin olmam lazım beğeneceğinden :52: Eşarp aklıma geldi de zevkini tutturamamaktan korkuyorum daha tam bilmiyorum çünkü dolap beklemesin :50:

ayy kızlar şu ayakkabının rengine bakın :8:
siyahtan başka hangi renk elbiseyle giyilir ki:26:

$ayakkabý.webp

Selam hatunlarrr nasılsınız.Neler yapıyorsunuz hazırlıklara tam gaz devammı.Bende durumlar aynı stabil devam :)
Hediye konusu ise yemekte konuşuyorduk annem gümüş küpe istedi bende küpe alcam annemee inşaAllah:16:

Bende öyle işte canım benimde bundan öteye gitmez hediye almayı çok severim ama emin olmam lazım beğeneceğinden :52: Eşarp aklıma geldi de zevkini tutturamamaktan korkuyorum daha tam bilmiyorum çünkü dolap beklemesin :50:

hangi rekleri sevdiğini sevgilinden öğren bluz tarzı bişeyde alabilrsin kullanışlı olur..
kaç yaşında genç mi peki ona göre seçim yapmalısın:26::26:

Selam hatunlarrr nasılsınız.Neler yapıyorsunuz hazırlıklara tam gaz devammı.Bende durumlar aynı stabil devam :)
Hediye konusu ise yemekte konuşuyorduk annem gümüş küpe istedi bende küpe alcam annemee inşaAllah:16:

Beyaz krem elbiselerlede hoş olur kuzummm birde pembee

hoşgeldin canım:3::3:
valla ben aileme açtım konuyu artık babamdan atak bekliyorum:18:
pudra pembesiyle doğru çok hoş olur şimdiden araştırmak lazım:21:

yok canımmm ne yanlış anlıycaaam, ben de eleştiriyorum zateeeen :47:

oooooooooo, hadi bakaaaalımm :46::46::46:

er yada geç kabullenecekler canım, sonuçta tanıyorlar, elalem ne der düşünceleri de zamanla gidecek ama bu sürede seni biraz zorlayabilirler, sen hiç kaybetme umudunu, aşkınız da pekişir hem böylece :69:

oo hani biz kilo alacaktık ortada mı buluşacaz yoksa:33:
kolay gelsin canım kendine çok eziyet etmeden dolaş da gel:27:

sen kilo alacaksın ben verecegim öyle anlaştık ya :33:

şu kek-çiçeklerden düşünmez misiniz? ben anneme de anneanneme de onlardan göndericeem de :1: baksana ne kadar güzel gözüküyorrr :31:

Eki Görüntüle 1098773 Eki Görüntüle 1098774 Eki Görüntüle 1098775 Eki Görüntüle 1098776

bunlar çok güzelmiş yaa :16::16: benm kaynanam yokk, annem de tatlı sevmez bunlardan kendime alayım ben :56: hayırr alamamm ben diyete başladıımmm :50::50::50:

hımmmm, o zaman başka bi alternatif düşünelimmm :31:

peki azıcık bilgi ver ama, yaşı kaç, çalışıyo mu, ev hanımı mı

Vereyim hadi :52: 42 yaşında çalışmıyor canım ev hanımı kapalı genelde eşarp kullanıyor zaten ve bakımlı da ama zevklerini hiç bilmiyorum:26:

Eki Görüntüle 1098788

Beyaz olabilir mi :26:

Slm canımm:3: Hangi annen dedi onu anlamadım:27:

hangi rekleri sevdiğini sevgilinden öğren bluz tarzı bişeyde alabilrsin kullanışlı olur..
kaç yaşında genç mi peki ona göre seçim yapmalısın:26::26:

GEnç canım daha 42 yaşında ama zevkini hiç bilmiyorum sevgilim de anlamaz zaten o benim zevkimi bile daha bilmez :47:

sevgilinle beraber çıkıp bakın canım hediyeye :26: ben eski nişanlımla hep öyle yapardım :55:

Eki Görüntüle 1098788

beyaz elbiseyle de gayet güzel olur bence :28:

yarın alışverişe çıakcagım bende :27: hem iç çamaşırı almam lazım hem de hazır çıkmışken ve annemin kredi kartını ele geçirmişken kullanayım biraz :27:

bende hazırlık yok pek raahatım :24::24:

sevgilinle beraber çıkıp bakın canım hediyeye :26: ben eski nişanlımla hep öyle yapardım :55:

yarın alışverişe çıakcagım bende :27: hem iç çamaşırı almam lazım hem de hazır çıkmışken ve annemin kredi kartını ele geçirmişken kullanayım biraz :27:

bende hazırlık yok pek raahatım :24::24:

Canım o hiç anlamaz ki :47: Sen diyete başlıyormuşsun :33::33:

er yada geç kabullenecekler canım, sonuçta tanıyorlar, elalem ne der düşünceleri de zamanla gidecek ama bu sürede seni biraz zorlayabilirler, sen hiç kaybetme umudunu, aşkınız da pekişir hem böylece :69:

offf offffff:47: şu eziyeti çektirmeseleeeer ne iyi olacaaaak :47:

sen kilo alacaksın ben verecegim öyle anlaştık ya :33:

:33::35::63::63:

Beyaz elbise pek sevmem canım ya ama pudra rengi elbise bakıcam hele şu ayakkabıdan alayımda bi:21:

Vereyim hadi :52: 42 yaşında çalışmıyor canım ev hanımı kapalı genelde eşarp kullanıyor zaten ve bakımlı da ama zevklerini hiç bilmiyorum:26:

Beyaz olabilir mi :26:

gençmiş ya benim müstakbel kv de o yaşlarda..:53:
bakımlıysa işin daha kolay parfüm, ayakkabı tarzı şeyleride aklında bulundurabilirsin:23:

bütçeniz ne kadaaar, onu da söyleee :51:

İkisi 100ü aşmamalı çünkü daha söz doğum günleri var ikimizinde hepsi mayısta:52:

:33::35::63::63:

Beyaz elbise pek sevmem canım ya ama pudra rengi elbise bakıcam hele şu ayakkabıdan alayımda bi:21:

gençmiş ya benim müstakbel kv de o yaşlarda..:53:
bakımlıysa işin daha kolay parfüm, ayakkabı tarzı şeyleride aklında bulundurabilirsin:23:

Pudra rengide olabilir canım neden olmasın pastel ton ayakkabı zaten:31:
Kolay da daha tam tanıyamadığım için zevkini bilemiyorum o zorluyor :53:

başladım bilee :47: ölüm rejimi hem dee :47::47:

yani çok da ölemem tabi dee en azından kesinkes başladım :47: annemin aldıgı o bluza 1 ay içinde girmem lazım :47:

Geçen sefer ki gibi olmayacak demi :27:

onu ille yaparlar canım, mecbur bekleyeceksin :31:

hiiçç bana kaş göz yapmaaaa :35::36: :33: anlaşma anlaşmadır :19:

güzel günlerde kullan canım, ayakkabını da elbiseni de :16:

ama ama ama gel sen beni azad et benimki hiç sevmez kiloyu sırf onu düşündüğümden yani:35:
bluzunu da merak ettim yani bu kadar seni kararlı kıldığına göre güzel bişey olmalı:52:

Back
X