Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Güvenemiyorum canım işte ben netten alamıyorum kıyafet:26::26: ZAten çok beğendim o ayrı ama diktirmek istediğim elbisede aklım kaldı :52:

tatlım güvenmekle alakalı bir durum yokki sen bi kere öyle kafana yerleştirmişsin..:33:
olmazsa da geri ver paranı al yada bedeni değiştir çok fazla seceneği var netin müşteri kaybetmemek için :27:
ama o diktirmek istediğin model harikaydı :53:

tatlım güvenmekle alakalı bir durum yokki sen bi kere öyle kafana yerleştirmişsin..:33:
olmazsa da geri ver paranı al yada bedeni değiştir çok fazla seceneği var netin müşteri kaybetmemek için :27:

Fiyatı da öyleydi canım :53: 1500 dediler birde çok geldiğini anlayınca hmmm sen 500lük bir şey düşünüyorsun sanırım dedi :53: yoo hayır o kadar da düşünmüyorum dedim çıktım millet uçmuş kızın biri diktirmiş söz için bir benzerini Allah akıl versin :53:

altına imzamı atıyorummm :87::87:

Fiyatı da öyleydi canım :53: 1500 dediler birde çok geldiğini anlayınca hmmm sen 500lük bir şey düşünüyorsun sanırım dedi :53: yoo hayır o kadar da düşünmüyorum dedim çıktım millet uçmuş kızın biri diktirmiş söz için bir benzerini Allah akıl versin :53:

yok artık gelinlik fiyatı nerdeyse :53:
hiç gerek yok o kadara bi elbise o kadar dikilir mi..:23: yok muydu terzi tanıdık falan o kadar ince detayı yoktu çünkü fazla fiyat demezlerdi sanki :26

Bir tek benmi hiç cesaret edemiyorum yani kızlar :53:

eveeeet :26:

aslında uygun fiyatlı bişey alarak bi dene yapabilirsin canım yaaa :26:

sanırım evett :52:
ay demin markafonide neler gördüm yahu kafamı ekrana sokacaktım nerdeyse :27:

ne gördüüün ne gördüüüüün :27:

bu arada benim o aldığım elbise altına ayakkabı önerin bakeeeem :51:

meselaaa şöle renkli bişeyler olur muu

$Miss-Caroline-Pembe-Ayakkabý-Takým2-682x1024.webp

yok artık gelinlik fiyatı nerdeyse :53:
hiç gerek yok o kadara bi elbise o kadar dikilir mi..:23: yok muydu terzi tanıdık falan o kadar ince detayı yoktu çünkü fazla fiyat demezlerdi sanki :26

Bende öyle dedim o kadar moralim bozuldu ki :53: ne gördün meraklandımmm:16:

Eki Görüntüle 1106688

O zaman deneyeyim ben bunu o elbise benim de çok hoşuma gitti Gizemcim senin boyun kaçtı acaba :52:

Eki Görüntüle 1106688

siyah elbise olduğu için her renk olur canım bu pembe de olur..
sen bu elbiseyi söz nişan için falan mı aldın ki :26:

Bende öyle dedim o kadar moralim bozuldu ki :53: ne gördün meraklandımmm:16:

O zaman deneyeyim ben bunu o elbise benim de çok hoşuma gitti Gizemcim senin boyun kaçtı acaba :52:

benim boyum 1.62 canımm :31:

siyah elbise olduğu için her renk olur canım bu pembe de olur..
sen bu elbiseyi söz nişan için falan mı aldın ki :26:

hımmm, valla herhangi bişi için almadım :1: çok beğendimm, fiyatı da uygundu, bi de işte yeni küçük beden bi elbisem olsun ki onun içine girmek için daha bi hırslanayım diye aldımm :27:

ama söz zamanına kadar içine girecek kiloya gelirsem, sözde de giyebilirim kiii :21: söz için de giyilebilecek bi elbise bencee :2
1:

benim boyum 1.62 canımm :31:

hımmm, valla herhangi bişi için almadım :1: çok beğendimm, fiyatı da uygundu, bi de işte yeni küçük beden bi elbisem olsun ki onun içine girmek için daha bi hırslanayım diye aldımm :27:

ama söz zamanına kadar içine girecek kiloya gelirsem, sözde de giyebilirim kiii :21: söz için de giyilebilecek bi elbise bencee :2
1:

Linkini atarmısın canım bana bende bir bakayım fena gaza geldim:52:

kızlaarr ben geldiimmm :3::3: bilgisayarım tamir edildi, miss gibi format da atıldı :16::16:

kıyafet ayakkabnı resimleri falan vare sanırım, hemen geçmişe dalıyorum :10:

:nazar::16:Musmutlu anlarımdan kareler:16::nazar:
Eki Görüntüle 1105943 Eki Görüntüle 1105944 Eki Görüntüle 1105945 Eki Görüntüle 1105946 Eki Görüntüle 1105947
Hatunlar uzun zamandır beklediğim evlenme teklifim gerçekleştiii :132: Herşeyi çok güzel hazırlamış benim odun sevgilimmm :16:
Darısı başınıza inşallahhhh :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok güzel düşünmüş sevgilinn :16::16: gerçi ben olsam utancımdan ölürdüm ama neyse ki sen benm kadar etkilenmemişsin :27: hiç bozmasın Rabbim mutlulugunuzu :nazar::16::16:

hoşgeldin canımm :16::16:
dün gece uğramışsın topiğe ama ben uyuyordum o vakitlerde :8:
okudum geçmişi az çok hayırlısı diyelim haftaya gittiğinde bence bu görüşememenizi telafi edecektir :34:

gündüz girmişsin canım, bende laptop tamirde oldugu içinb tel den girebildim ancak, şimdi de sen evdesindir :26: yarın kavuşuruz inşallah :29:

valla telafi edip etmemk ona kalmış kuzum, ben köşeye geçtim bekliyorum artık :31:

ahandaaa bu elbiseyi aldım kendimeeee :27: hem de özellikle küçük beden aldım ki, hırs yapayım iyiceee :27::27:

Eki Görüntüle 1106633

çok beğenerek aldımmmmmm :16::16::16:

sizce nasıll :26:

bi de bunu çok beğendim yaaaa :31: çok zariff :16:

Eki Görüntüle 1106636

elbiselerin ikisi de çok güzel ama senin aldıgın çok daha güzel :16: bayıldıımmm :9::9:

kuzum çok güzellerrr :16::16: çok begendim ikisini de :31: mutlulukla giy inşallahh :16::16:

hımmmm, öyle diyosan öyledirrr :31:

ama ben olsam şöle bişiler bakardımm :31:

Eki Görüntüle 1106658

ben bu ara tam alışveriş modundayım sanırım, bunu da çok begendim :27:

hemen markafoniyi didikleyim ben :10:

Eki Görüntüle 1106688

ben bunları da çok begendim :53: ankarada alışveriş yaptım o kadar sanırım hala doymamışım :53:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok güzel düşünmüş sevgilinn :16::16: gerçi ben olsam utancımdan ölürdüm ama neyse ki sen benm kadar etkilenmemişsin :27: hiç bozmasın Rabbim mutlulugunuzu :nazar::16::16:

gündüz girmişsin canım, bende laptop tamirde oldugu içinb tel den girebildim ancak, şimdi de sen evdesindir :26: yarın kavuşuruz inşallah :29:

valla telafi edip etmemk ona kalmış kuzum, ben köşeye geçtim bekliyorum artık :31:

elbiselerin ikisi de çok güzel ama senin aldıgın çok daha güzel :16: bayıldıımmm :9::9:

kuzum çok güzellerrr :16::16: çok begendim ikisini de :31: mutlulukla giy inşallahh :16::16:

ben bu ara tam alışveriş modundayım sanırım, bunu da çok begendim :27:

hemen markafoniyi didikleyim ben :10:

ben bunları da çok begendim :53: ankarada alışveriş yaptım o kadar sanırım hala doymamışım :53:

Sağol canım valla öyle şeyler var ki beni bile gaza getirdiler bende sözden sonra almayı düşünüyorum :53:

Sağol canım valla öyle şeyler var ki beni bile gaza getirdiler bende sözden sonra almayı düşünüyorum :53:

kuzum internet alışverişi için selen le gizem herşeyi söylemiş zaten. bende bişey anlatayım da için iyice rahat etsin :16:

kardeşim markafoni de greyder indirime girmişti, ordan bi bot aldı, yarı fiyatından da uyguna :34: 3 ay boyunca ki kışın en yogun aylarında giydi. mart gibi açılmaya başladı botun kenarları, kardeşim markafoniyi aradı, gönderin bakalım demişler. gönderdi, 1 hafta sonra parayı geri iade ettiler :34: hiç aklında şüphe kalmasın yani. maRkafoni trendyol gibi siteler köklü siteler :34: müşteri memnuniyeti çok önemlidir onları için, asla madur etmezler :34:

Back
X