Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

kuzum biz zaten genelde anlayışlı davranıyoruz da erkeklerin anlayışsızlık durumu oluyor ya biraz ondan dedim ben :34: yoksa kimse kimseden yapabilceginden daha fazlasını beklemez :34: hem ev tadilatı çok daha önemli tabiki pırlantadan :16:

dur bakalım daha önünüzde zaman var, ben inanyorum daha çok begendigin bişey bulacagını :34: hem olmadı nişanda değişecek nasılsa nişanda bu begendigini alırsın :34:

Değiştirmeyiz diyor ki canım:43::43:

evettt, mutfağım pırlantadan daha önemli şu an :16::16:

pırlantaı daha sonra da alabilir, mesela evlilik yıldönümü hediyesi olarak falan :23: ama evin içine yerleştikten sonra evin içinde yıım döküm tadilat işi olmazz :50:

ayy evet kesinlikle evin işlerinin bitmesi lazım evlenmeden, yıkım döküm işleri mahvediyor insanı :53:

kuzum siz evlendikten sonra nerde yaşayacaksınız :31:

Değiştirmeyiz diyor ki canım:43::43:

:26::26::26: şimdi dedigini gibi maddi sıkıntıları varmış, belki düzelirler o zamna kadar fikri değişir :34:

ayy evet kesinlikle evin işlerinin bitmesi lazım evlenmeden, yıkım döküm işleri mahvediyor insanı :53:

:26::26::26: şimdi dedigini gibi maddi sıkıntıları varmış, belki düzelirler o zamna kadar fikri değişir :34:

En iyisi zamana bırakmak.. Pazar günü çıkıp bakacağız biraz daha o beğendiğimi de göstereyim olmadı biraz trip atarım.. Fedakarlıklarımı yüzüne vurmak istemiyorum aslında :26:

evveeet, kesinlikle, evim çok daha önemli şu an :16: bi ömrümüzü beraber o evde geçiricez nasipsee :16:

Burhaniye'de yaşıyciiiiz bebeğimm, sevdiceğimin iş yeri orda :21:

Aslında son resimdeki dantel büstiyer, pudra etek olan favorim ama benim ayakkabılarım şeker pembesi ne yazık ki. :ssz:

canımmm, alışveriş sitesinde gezerken şu bluzu gördüm de sen geldin aklımaaa :31::31:

siyah etekle ve senin ayakkabılarınla çok güzel olabilirrr :31:

$4656032598921_0.webp

En iyisi zamana bırakmak.. Pazar günü çıkıp bakacağız biraz daha o beğendiğimi de göstereyim olmadı biraz trip atarım.. Fedakarlıklarımı yüzüne vurmak istemiyorum aslında :26:

dur bakalım hele bi yarını atlatın da güzel geçince pazar günü modu güzel olur, yüzük konusunda sıkıntı yapmaz belki :34:

evveeet, kesinlikle, evim çok daha önemli şu an :16: bi ömrümüzü beraber o evde geçiricez nasipsee :16:

Burhaniye'de yaşıyciiiiz bebeğimm, sevdiceğimin iş yeri orda :21:

eş durumundan tayin olayı hemen hallediliyor değil mi :34:

Fiziken değil ama ruhen çok yorgunum canım :43:

neden ruhen yorgunsun canım yaa, bunlar senin en çok mutlu olman gereken günler :26:

inşallahh canımmm :31::31::31:

tek sorun, bu tayin muhabbeti yüzünden nikahı 1-2 ay önce falan yapmak gerekecek :5:

o da ayrı bir güzel olur canım yaa :16: benim çok hoşuma gidiyor beyaz bir elbise giyersin mesela kısa kollu, ellerine de küçük beyaz eldivenler, kafanda tüllü şapka :16:

hem eger öylesi içine sinmezse düğünde de yalandan nikah yaptırırsın, göstermelik yani oluyormuş oyle :34:

neden ruhen yorgunsun canım yaa, bunlar senin en çok mutlu olman gereken günler :26:

o da ayrı bir güzel olur canım yaa :16: benim çok hoşuma gidiyor beyaz bir elbise giyersin mesela kısa kollu, ellerine de küçük beyaz eldivenler, kafanda tüllü şapka :16:

hem eger öylesi içine sinmezse düğünde de yalandan nikah yaptırırsın, göstermelik yani oluyormuş oyle :34:

Stres yapıyorum sanırım o yüzden şeytan dürtüyor beni bu aralar kahvesine bas pul biberi diye :47:

hımmm, sen öle anlatıncaaa, heveslendim bak şimdiii :31: hem nikah şekerim de olur benim o zamaaaan :31:

Back
X