- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #5.941
Tuz kesin koyacağım zaten canım ondan kaçamaz![]()
fazla da karıştırma ama, geçen internette okudum, adam kız istemeye gittiginde kahvesine konulanlardan dolayı zehirlenmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuz kesin koyacağım zaten canım ondan kaçamaz![]()
eveettt çok yakınlarını çağırırsın sadecee, güzelce nikah şekerlerini de dağıtırsınufak bir eglence de yaparsınız belki nikahtan sonra
![]()
olabilirrrrsevdim bu fikri beeeen
![]()
fazla da karıştırma ama, geçen internette okudum, adam kız istemeye gittiginde kahvesine konulanlardan dolayı zehirlenmiş![]()
Bende okudum ama konyadan haber gelmiş yalan haber diye artık doğru mu değil mi bilmiyorum :26:
sen yine de riske atma bencetek tuz yadai tek acı biber koy yeter o ceza ona
![]()
Tuz koycam ben öyle karar verdimAcı biber koyayım sen hakettin diyorum valla sen bilirsin bir ömür elimin altındasın ben karışmam diyor
![]()
bi ömür yeemkleri o mu yapacakmış da elimin altındasın diyorbence sen ona söyle iyi geçinsin seninle, yemegi sen yapacaksın sonuçta
![]()
Yemekten bahsetmiyor ki![]()
asmuuu, sizin düğün işleri kpss yi bekliyor dimi :26:
onu anladım canımda sen yine de yemekle tehdit edebilirsin bence, başka hiç bir tehdit erkekte işe yaramıyor
![]()
aynen kuzum. eger kpss olursa yildirim nikahiylada evlenebiliriz :)
Denedim canım ama inanmıyor![]()
beni de çağır
vayy hain vaayyyarın akşam tuzlu kahveyi içsin de görsün o inanmamayı
![]()
Karşısına geçip keyifle izleyeceğim canım![]()
çok merak ettim şimdi sevgilinin tepkisini![]()
Bendeeeee eğer kaçırmazsam fotoğrafını çekcem yada kuzenime söyleyeyim o çeksin![]()
beni de çağır
vayy hain vaayyyarın akşam tuzlu kahveyi içsin de görsün o inanmamayı
![]()