- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #5.981
sen şimdi şoktasındır ondan heyecanlı değilsindirne zamndır bekledigin gün geliyor
![]()
Evet çok mantıklı canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen şimdi şoktasındır ondan heyecanlı değilsindirne zamndır bekledigin gün geliyor
![]()
Evet çok mantıklı canımneyse ben izninizle çıkayım yarın erken kalkcam malum
yarın giremeyebilirim ben yokken çok konuşmayın sayfalar çoğalmasın okumak zor oluyor
bana şans dileyin
iyi geceler tatlı rüyalar
![]()
yarın giremeyebilirim ben yokken çok konuşmayın sayfalar çoğalmasın okumak zor oluyor
bana şans dileyin
![]()
bana şans dileyin
![]()
kızlarr günaydıınnn![]()
lilyicigime de bol şansherşey güzel olacak
![]()
günaydın canımm :97:
işte misin canımnasılsın, keyifler nasıl
![]()
işteyim canım sıkıcı bi cumartesi daha iş güç yok ama ben burdayım
kafam çok karışık nurdan ya mutlu olamıyorum hiç bişeyden![]()
haydaaaneden kiii
![]()
sadece iş meselesi başka bişey yok yani canım
çıkmak istiyorum ama hemen iş bulabilecek miyim bakalım, eylülde de öğrenim kredisi ödemem başlıyor
yani garanti bi iş bulmadan çıkamam ee mutlu da değilim burda..
yarın öbür gün söz nişan olacak para lazım tüm bunlar belimi büküyor ve patronun beni sömürmesine dayanmak zorunda kalıyorum..![]()
tek kurtuluşun yeni bir iş bulmak canım :26: gerçi işten çıkarsan da kpss ye daha rahat hazırlanırsın o da var :26: ama maddiyat hep büküyor belimizi işte
şimdi işten çıkarsan baban söz olayını ileriye erteleyebilir canım bi o olay kesinleşsin, sen de bu arada el altından iş bakmaya başlaeğer görüşmeye çağırırlarsa iş yerinden bir bahane bulursun, hastayım dersin, annem rahatsız dersin
uyuz patronun senin hakkını yedigi zamanlarsa saysın bu yalanlarını da
gönlüne göre bir iş buldugun zamanda çıkarsın burdan :26: yoksa şimdi iş bulmadan çıkarsan yeni iş bulmak zor kuzum, daha çok madur olabilirsin
![]()
aslında tek kurtuluşum devlete atanmak ama o kadar imkansız görünüyor ki bana hayal gibi..
diyorum ki kpss den sonra iş bakmaya başlayayım, hem kafam rahat olur, hemde söz olayı falan geçer umarım..
zaten bu iş çıkmasaydı çoktan evdeydim ama bazen fevri davranmamak gerekiyor
iş bulmak da o kadar zor ki iyi bir iş..ama daha fazla da dayanamıyorum canım burda..Allah sabır versin bana ne diyim..
![]()
tembell gizeeemmmm![]()
kıskanma kıskanmaaaa
ben de haftaiçi her sabah en geç 7.30 da kalkmak zorundayım amaaa![]()
iş bakma olayını erteliyorsun ama belki bu arada güzel bir iş fırsatı olacak onu kaçırıyor olabilirsino yuzden bence bir an önce başla canım bakmaya, çok gönlüne sinenlere başvurursun şimdilik sadece olmaz mı :26: kpss ye daha 2 ay var, 2 ay içerisindeki bütün iş imkanlarını görmemiş olacaksın da o yuzden öyle dedim
![]()
günaydın kızlaaaaarrrr![]()
doğru söylüyorsun canım aslında..
her yere değilde benim istediğim iyi iş fırsatlarına başvurmak daha mantıklı..:26:
zaten hemen de olmaz süreç çok uzun oluyor ertelememek en iyisi..
yaa bide dün uyuz patron diyorki artık yaz geliyor menemen makarna falan yaparsın yeriz çok severmiş, banane ya ben senin aşçın mıyım muhasebecin mi![]()