- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.041
yuuhhh, ne varmış o gün çanakkaledeeealtın mı dagıtacaklarmış bedava da millet doluşmuş
![]()
bi bilseeeeeeeeeem

oturdum ağladım bi güzel zırıl zırıll :84::84::84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yuuhhh, ne varmış o gün çanakkaledeeealtın mı dagıtacaklarmış bedava da millet doluşmuş
![]()
bi bilseeeeeeeeeemherkes benim gideceğim tarihi beklemiş heraldeee
oturdum ağladım bi güzel zırıl zırıll :84::84::84:
19 mayıs ya 3 gün tatil var diye herkes şehitlik görmek istemiş demek ki :26: şans işte gülüm bozma moralini :26:
bir sonraki haftaya odaklan sen, annen gelmek isterse de bi bahaneyle ertelersin olmaz mı :26:
şu an yeni planın peişndeyimm, eğer ablası cumartesi akşamı müsaitse onda kalmayı isteyeceğimm :26:
ablası silivride oturuyor, daha önce yemin töreninden evci iznine çıkardığında özhanı, ben de gitmiştim, 3ümüz kalmıştık o akşam orda. o zaman demişti bana daha sonra da gel mutlaka diyekız kıza takılırız beraber demişti :26:
ona söyliycem işte bakalım, özhanı ziyarete gidicem, müsaitsen sen de gel beraber gidelim falan dicem.. gelirsee zaten o der direk, bende kal diye.. gelmezse de, üslubunca söylerim, işin yoksa müsaitsen o akşam sende kalabilir miyim diye :26:
hee bak buda mantıklı bi planmış canımablası gelirse siz rahat edemezsiniz gerçi ama hiç görüşememekten daha iyi tabi
inşallah ablası musaittir de bi aksilik çıkmaz
bir an önce sor da başka bir plan yapmasın bu arada ablası
![]()
yok yaa gelse de sorun değilkendisi ablasının yanında da elimi tutup sarılı öpüp kokladığı için alıştım ben dee
sadece muhabbet açısından biraz kötü olur, ben özhanla şu babamla olan konuşmayı, kafamdaki düşünceleri, soru işaretlerini vs. konuşmak istiyorum çünkü, ablası varken bunları konuşamayız, havadan sudan geçer yani muhabbet :26:
yarın arıycaaaam hemeeen![]()
hee samimiyetinizde bir sıkıntı olmaz yani o iyiymişama konuşmak istedigin konular var işte, ablası belki de sizi yalnız bırakır biraz
o arada konuşursun :26:
özhan hiç bilmiyor mu canım babanla ilgili o mevzuyu :26: bu arada annen de aramadı hala dimi![]()
biliyor biraz anlattım ama şu "düğünü unut" mevzusunu falan bilmiyoo :26:
Selamun aleykum kızlar![]()
o mevzu da hallolacak bişey zaten aslında, acaba anlatmasan daha mı iyi olur ki şimdilik :26: ben babanın o konuda yumuşayacagını düşünüyorum
ve aleykum selam![]()
![]()
Ayy sevgilim cagirdi gitmem lazimm kusura bakmayin selam verip kacmis olacagim
Gelince yazarim :)
o mevzu da hallolacak bişey zaten aslında, acaba anlatmasan daha mı iyi olur ki şimdilik :26: ben babanın o konuda yumuşayacagını düşünüyorum![]()
olsun ben konuşayım da bilsinnn, gerekli B planlarını oluşturalım hattaaa
yani ben oluşturdum bile aslındaa
eğer ille de düğün olmayacak diye diretirlerse inatla, tamam diyceem, güzel bi kına gecesi yaparım o zaman düğün gibiii
nikahtan sonra da yakın arkadaşlar ve gençlerle gideriz restoran gibi bi yere, nikah sonrası eğelence yaparızzz![]()
ohhh misssss![]()
ee bu zaten düğün gibi kihatta düğünden daha güzel
![]()
kınaya da hayır yapılmayacak dicek halleri yoktur heraldeee
nikah sonrası eğlenceye de benim aile tarfımdan kimse gelmezzz, madem onlar utanıyolarr
onun genç akrabaları var baya, teyze-amca çocukları falan, ee ikimizin de samimi arkadaşları falan varr, ohhh ne güzel, kafamıza göre eğlenirizzz
hatta o köyde bi düğün yapmamızı çok istiyoo, olmadı bi de onların köyünde, sadece onların akrabalarıyla bi düğün de yaparızzz![]()
babanın istememe sebebi elalem ne der düşünesi ya canım ondan dedim, yani kına da sonuçta herkesin gelecegi bişey ya :26:
gerçi yine de söylüyorum, baban düğünü kabul edecek, bak nurdan dedi dersin![]()
kına daha ziyade kız tarafıyla oluyor yaa, erkek tarfından bi kaynana falan olur ya iştee, ondan dedimm :26:
amaaaan o da olmasa da olurrrr, zaten sevmiyom ben kınayı öle eldee![]()
olmaaazzz kına yapılacaakkkbende gelip oynayacam
![]()
olmasa üzülmem yaniiionu demek istedimm
![]()
kına olayını bende sevmem aslında hatta kendi kınamda bile büyük ihtimalle elime kına yaktırmamama eglencesi güzel olur bence
arkadaşlarınla beraber hop hopp pynamak falannn
o kısım yüzünden sırf yapabilirim kınayı
gerçi annem kesin çok ağlar ama napalım adettendir
![]()