Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Sanmıyorum canım aslında ama belli de olmaz güvenemiyorum ki.. Ne kötü değil mi hayatta güvenmem gereken sırtımı yaslamam gereken tek insana güvenemiyorum..

ne gibi bi sorun çıkar ki cerenim :26: yani özelse anlatma tabi de düşünüp ona göre önlem alsanız şimdiden :26:

o elbisenin içine gireceğim gün bi gelsin heleee :51::51::51:

tamam bekliyorum, çabuk olsun :51: :33:

kontrol ettim canım başvurum yapılmış, ama merkeze gönderildiginde evraklar eksik evrak var derlerse diye korkuyorum ben :26:

yok yok bişey olmaz canım kimbilir kaç kişinin senin gibi alınmamıştır..

ben kayıt olurken aklıma bişey takıldı sordum ordaki adama..adamda ne olursa olsun sen o elindeki kayıt evrağında ösym ye davayla kök söktürürsün dedi..:53:

yani o kayıt kağıdı sendeyken hiç bişey yapamazlar korkma :34:

ne gibi bi sorun çıkar ki cerenim :26: yani özelse anlatma tabi de düşünüp ona göre önlem alsanız şimdiden :26:

tamam bekliyorum, çabuk olsun :51: :33:

Canım aslında o an bir sorun çıkmaz.. Sonrası için şüpheliyim nasıl desem ilk gördüğü kişiden bile borç isteyebilir :26:

yok yok bişey olmaz canım kimbilir kaç kişinin senin gibi alınmamıştır..

ben kayıt olurken aklıma bişey takıldı sordum ordaki adama..adamda ne olursa olsun sen o elindeki kayıt evrağında ösym ye davayla kök söktürürsün dedi..:53:

yani o kayıt kağıdı sendeyken hiç bişey yapamazlar korkma :34:

hee iyi bari o zaman :26:

bizim okulda kayıt yaptıran kimseden almadılar o evrakları :53: ki ankaranın en yıgun liselerinden biriymiş, biz az insan vardır sanıyorduk 4 saate yakın bekledik kuyrukta :53:

Canım aslında o an bir sorun çıkmaz.. Sonrası için şüpheliyim nasıl desem ilk gördüğü kişiden bile borç isteyebilir :26:

sonrası için kuzum sevgilin zaten az çok biliyorsa durumu uygun bi şekilde ailesine de söyler, onlar idare ederler bence :34: bu seninle alakalı bişey degil sonuçta sen dert etme kendine, o gün sorun da çıkmaz diyorsun bak ne güzel, sen tadını çıkar şimdi bu günlerin :34:

hee iyi bari o zaman :26:

bizim okulda kayıt yaptıran kimseden almadılar o evrakları :53: ki ankaranın en yıgun liselerinden biriymiş, biz az insan vardır sanıyorduk 4 saate yakın bekledik kuyrukta :53:

hey maşallah 4 saat mii:53:

off ya bu sene demekki ne kadar çok rakibimiz var herkes devlete girmeye çalışıyor..

bu sene de bana hayal oldu gibi devlet kapısı :14:

hey maşallah 4 saat mii:53:

off ya bu sene demekki ne kadar çok rakibimiz var herkes devlete girmeye çalışıyor..

bu sene de bana hayal oldu gibi devlet kapısı :14:

öyle demeee :84: :84:

gerçi arkadaşlarla konuştuk geçen gün, ben devlette de çalışamam ona karar verdim :53: çok fazla rüşvet işi dönüyor diyorlar, ben bile bile haram lokma yemem ki :26: özel desen ayrı tantana :53: zengin koca da yok :37: napacam ben :14:

sonrası için kuzum sevgilin zaten az çok biliyorsa durumu uygun bi şekilde ailesine de söyler, onlar idare ederler bence :34: bu seninle alakalı bişey degil sonuçta sen dert etme kendine, o gün sorun da çıkmaz diyorsun bak ne güzel, sen tadını çıkar şimdi bu günlerin :34:

Ailesi de biliyor durumu canım ben söyle demiştim sevgilime.. Söyle ki bilsinler haberleri olsun ki biz zaten söylemiştik diyebilelim.. Çıkmaz canım umarım da mutlu olurum :)

fiyatı gayet yerinde normalde bi tepsi bile ne kadar pahalı..artı içinde bi kutu mendil çorap var yanlış görmediysem :24:

evet tatlım fiyatı da uygun :) Tepsi kutu çorap mendil birde kadeh var eh süslemede var çok şık fiyatı bana da uygun gelmişti :1:

gerçi arkadaşlarla konuştuk geçen gün, ben devlette de çalışamam ona karar verdim :53: çok fazla rüşvet işi dönüyor diyorlar, ben bile bile haram lokma yemem ki :26: özel desen ayrı tantana :53: zengin koca da yok :37: napacam ben :14:

hee hele bi görüyüm rüşveti koşa koşa şikayet ederim, ben bi girsem hayırlısıyla valla göz açtırmam kimseye..sende öyle yaparsın :9:

hem her yerde yokki o şeyler bu yüzden vazgeçtim deme bana :20:

Ailesi de biliyor durumu canım ben söyle demiştim sevgilime.. Söyle ki bilsinler haberleri olsun ki biz zaten söylemiştik diyebilelim.. Çıkmaz canım umarım da mutlu olurum :)

çıkmaz çıkmaz, sen şimdiden başla mutlu olmaya :16:

hee hele bi görüyüm rüşveti koşa koşa şikayet ederim, ben bi girsem hayırlısıyla valla göz açtırmam kimseye..sende öyle yaparsın :9:

hem her yerde yokki o şeyler bu yüzden vazgeçtim deme bana :20:

ya bende şikayet ederim de bu sefer ordan oraya sürülürüm :53: he sürüleyim umrumda degil korkutamazlar beni dee, benm yerime gelen kişi yapacak bunu bilecegim gönlüm razı olmaz bu sefer de :53:

bide bizimki direk inşaat işi, allah koruusun bi imzadan dolayı o ev yıkılsa, sorumlusu ben olmasam bile işleyişi bildigimden vicdan azabı duyarım :26: off çok zor işler yaa :14::14:

sanırım ben diyet yapamıyorum gizem, benm kodum bozuk :14::14:

neden kiii :53::53:

burhan iyi kazanmıyo muu :23::23:

çıkmaz çıkmaz, sen şimdiden başla mutlu olmaya :16:

ya bende şikayet ederim de bu sefer ordan oraya sürülürüm :53: he sürüleyim umrumda degil korkutamazlar beni dee, benm yerime gelen kişi yapacak bunu bilecegim gönlüm razı olmaz bu sefer de :53:

bide bizimki direk inşaat işi, allah koruusun bi imzadan dolayı o ev yıkılsa, sorumlusu ben olmasam bile işleyişi bildigimden vicdan azabı duyarım :26: off çok zor işler yaa :14::14:

bizim buraya da mimarlar geliyor, onaylı projeleri falan getiriyorlar şantiyelerimizin..yahu siz nasıl çiziyorsunuz onları ayy kör olur insan :111:

bizim buraya da mimarlar geliyor, onaylı projeleri falan getiriyorlar şantiyelerimizin..yahu siz nasıl çiziyorsunuz onları ayy kör olur insan :111:

kız düşün şuan hastane projesi çiziyorum, yani o gördüğünüz koca hastanelerin her bir yarıntısıyla uğraşıyorum yanii :53::53:

benm gözler 4.5 numara bozuk zaten, boşa bozulmadılar :33:

neden kiii :53::53:

burhan iyi kazanmıyo muu :23::23:

çünküü kodum bozukkk :53::53: yemek yemeyi seviyorum ben :14::14:

burhan efendi ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama ban yetmez, daha çok para lazım :37:

Back
X