Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hadi yapalım :9:
büyük ihtimal bizde gündüz kız isteme akşam nişan olacak
tüm teyze ve yengelerim kız isteme merasimimi görmek istiyorlarmış
artık 5 yıllık ilişki olunca bizim evlenmemiz herkese dert oldu :27:

Hahaha ay canım ya güldürdün beni benim 2sene olacak 2 3 ay sonra şimdiden öyleler valla yandık desene:52::52: Kız isteme aile arasında yeterli bence nişana gelseler ya sadece zor olmazmı ki böyle :26:

Hahaha ay canım ya güldürdün beni benim 2sene olacak 2 3 ay sonra şimdiden öyleler valla yandık desene:52::52: Kız isteme aile arasında yeterli bence nişana gelseler ya sadece zor olmazmı ki böyle :26:

ben de çok kalabalık olmasın aile arasında olsun istiyorum ama teyzelerim hep gelmek istiyor yaa
kıramıyorum onları da

o nedenle benim buna göre hesap kitap yapmam lazım

eveeeeeeet
neler alınır isteme ve nişanda :27:

ben de çok kalabalık olmasın aile arasında olsun istiyorum ama teyzelerim hep gelmek istiyor yaa
kıramıyorum onları da

o nedenle benim buna göre hesap kitap yapmam lazım

eveeeeeeet
neler alınır isteme ve nişanda :27:

İstemede kahve bol miktarda bulunsun :52::52: Yanına çifte kavrulmuş lokum koyarsın :16: Sonra ikramlık olmalı canım kurabiye börek kek poğaça falan yapabilirsin a birde vazo bulundur evde çiçekler açıkta kalmasın ben yandım sen yanma :52::52: Terlik olsun ayakkabısı olmayana verirsiniz :52: Şimdilik aklıma gelenler bunlar :52::52: Nişan mı söz mü olacak canım :26:

İstemede kahve bol miktarda bulunsun :52::52: Yanına çifte kavrulmuş lokum koyarsın :16: Sonra ikramlık olmalı canım kurabiye börek kek poğaça falan yapabilirsin a birde vazo bulundur evde çiçekler açıkta kalmasın ben yandım sen yanma :52::52: Terlik olsun ayakkabısı olmayana verirsiniz :52: Şimdilik aklıma gelenler bunlar :52::52: Nişan mı söz mü olacak canım :26:

Oh oh sağol canım demek siz kız isteme faslını atlatmışsınız :)

nişan olacak canım havuz başında kokteyl tarzında nişan yapmayı düşünüyorum
isteme - söz bi arada olur sanırım da söz ne bileyim araya kaynayacak gibi
isteme nişan olacak sadece

söz ile nişan arasında çok bir fark yok ki :44:

Oh oh sağol canım demek siz kız isteme faslını atlatmışsınız :)

nişan olacak canım havuz başında kokteyl tarzında nişan yapmayı düşünüyorum
isteme - söz bi arada olur sanırım da söz ne bileyim araya kaynayacak gibi
isteme nişan olacak sadece

söz ile nişan arasında çok bir fark yok ki :44:

Geçen cumartesi istemem oldu canım yarın da söz olacak :52:İstemeyi atlattım yani ben :52:

Sözde bohça falan olmuyor canım aile arası oluyor genelde nişanda daha detay oluyor takı takılıyor falan :52::52:

Geçen cumartesi istemem oldu canım yarın da söz olacak :52:İstemeyi atlattım yani ben :52:

Sözde bohça falan olmuyor canım aile arası oluyor genelde nişanda daha detay oluyor takı takılıyor falan :52::52:

ooo harika hayırlı olsun :16::16:
nasıl geçti isteme güzel miydi :)

işte benim il dışından gelecek akrabalarım görmek istediği için isteme-söz-nişan hepsi bir arada olacak gibi :)

ooo harika hayırlı olsun :16::16:
nasıl geçti isteme güzel miydi :)

işte benim il dışından gelecek akrabalarım görmek istediği için isteme-söz-nişan hepsi bir arada olacak gibi :)

Çok güzeldi canım sanki yıllardır tanışıyor gibiydi herkes bol bol güldük eğlendik :16::16:

Olsun canım öyle olsun önemli olan sizin mutluluğunuz bende söz nişan bir olsun isterdim ama kısmet değilmiş nişan bir sene sonra olacak :1:
Bohça falan verecekmisiniz canım ?

Çok güzeldi canım sanki yıllardır tanışıyor gibiydi herkes bol bol güldük eğlendik :16::16:

Olsun canım öyle olsun önemli olan sizin mutluluğunuz bende söz nişan bir olsun isterdim ama kısmet değilmiş nişan bir sene sonra olacak :1:
Bohça falan verecekmisiniz canım ?

wuuu canım söz ile nişan arası 1 yıl çok uzun değil mi yaa neden öyle oldu kii
sonra da düğün var daha ooy

eveeet bohça vereceğiz canım
artık nasıl yapacağız bilmiyorum bari isteme - söz cuma olsun nişan cumartesi olsun da
cuma günü rahat rahat bohça serelim yahuu

wuuu canım söz ile nişan arası 1 yıl çok uzun değil mi yaa neden öyle oldu kii
sonra da düğün var daha ooy

eveeet bohça vereceğiz canım
artık nasıl yapacağız bilmiyorum bari isteme - söz cuma olsun nişan cumartesi olsun da
cuma günü rahat rahat bohça serelim yahuu

tel kullanıyorum canım çıkmadan nişan yapamam sözü de adı konsun diye yapıyoruz :)

Evet bak öyle mantıklı şimdi sözde sana tektaş takılcak nişanda da alyans değil mi öyleyse dediğin gibi de yapabilirsin işte :)

Back
X