- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.781
benim de tarihlerim belli olsa yaaa beee![]()
benim de sevgilimin kim olacagı belli olsa ya artık bee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tel kullanıyorum canım çıkmadan nişan yapamam sözü de adı konsun diye yapıyoruz :)
Evet bak öyle mantıklı şimdi sözde sana tektaş takılcak nişanda da alyans değil mi öyleyse dediğin gibi de yapabilirsin işte :)
benim de sevgilimin kim olacagı belli olsa ya artık bee![]()
ahahah alemsin ya ben de 4 yıl tel kullandım
kaç yaşındasın :)
askerden dönünce belli olur heralde canım :)
yalan mı ama çok belirsiz durumdayım
![]()
23 oldum olacağımSenin yaşın kaç 4 yıl mı
Kaç yaşında taktırdın :26:
yalan mı ama çok belirsiz durumdayım
![]()
ben 21 yaşımdayım
14 - 19 yaş arası tam 4 yıl tel taktım ya çılgınlar gibi
dişlerim yamuk yumuktu
halen lastik kullanıyorum en ön orta iki dişimin arası açılıyor![]()
erkek arkadaşımla telliyken tanıştım ve yıllarca beni telli gördü yazık![]()
Doğru tabi sende haklısın oda bu pazar belli olur inşşaaaallaaahhhhh![]()
noldu yaaa burhanla görüşecektiniz?
valla arkadaşımın söyledigine göre beyefendi çok çekingen bir insanmış, yani bana daha 104 pazar gerekebilir
tel de görüştük, pazar günü buluşacagız inşallah
çalıştıgı yere ziyarete gidecektim aslında ama soma olaylarından dolayı oraları biraz karışıktı gitmek istemedim bende, şurda pazara ne kaldı zaten :26:
Hala lastik nasıl takıyorsun canım anlamadım :26: Ay çok zor be bu tel sözümde telli olacağım
Benim sevgilim beni önce telsiz tanıdı sonra baktım ciddi ciddi evleniyoruz bari düğünümde dişlerim düzgün olsun dedim ne yapayım![]()
valla arkadaşımın söyledigine göre beyefendi çok çekingen bir insanmış, yani bana daha 104 pazar gerekebilir
tel de görüştük, pazar günü buluşacagız inşallah
çalıştıgı yere ziyarete gidecektim aslında ama soma olaylarından dolayı oraları biraz karışıktı gitmek istemedim bende, şurda pazara ne kaldı zaten :26:
iyi yapmışsın yaa düğününde dişlerin güzel olsun ben de düğünden önce dişlerimi beyazlatmayı düşünüyorum
lastikleri bilmiyosan canım pek tarif edemem yaaa
iki dişimi lastikle birleştiriyorum
evet canım pazara az kaldı.
nasıl telefonda sesinden etkilendin mii
ayyy ben sevgilime aşık olunca onun o gün numarasını istedim birinden ve o akşam aradımm
sesinden çok etkileniyordum
burhan karadenizde bir yerde mi yaşıyor
Braket yok nereye takıyorsun onu anlamadım canım :) Bende beyazlattırıcam araştırdın mı peki hiç bir kaç kişi iyi değil demişti zarar veriyormuş sanırım:26:
Yok canım ya çekingenliği senin hislerini bilmemesinden kaynaklıdır bence beraber biraz vakit geçirin bak nasıl söyleyecek![]()
evet canım pazara az kaldı.
nasıl telefonda sesinden etkilendin mii
ayyy ben sevgilime aşık olunca onun o gün numarasını istedim birinden ve o akşam aradımm
sesinden çok etkileniyordum
burhan karadenizde bir yerde mi yaşıyor
ben çok belli ettim zaten, daha da çekinirse ona sopaa
yok canım ankarada yaşıyor
ben zaten daha önce de konuşmuştum tel de2 seneden fazladır arkadaşız biz
![]()
valla ben onunkinden etkilenmedim zaten de o benmkinden etkilenmiş olabilir çok soğuk konuştum diye baya zorladı beni normal konuşayım diye![]()
braket yok evet ben iki dişimi birleştiriyorum işte nasıl anlatsaaammmm
iki parmağına lastik geçirdiğini düşünlastikle parmaklarını bir arada tuttuğunuz düşün
beyazlatmak çok da iyi bir şey değilmiş ama sonuçta 1 kere yapmayı düşünüyoruz düğün için fotolarda güzel çıksın diye
Son bir soru daha ön dişlerin birleşmeden doktorun neden telleri çıkardı canım :26: Aynen valla benim sevgilimin dişleri inci gibi bembeyaz benimde öyle olmalı![]()
hmmmm ilginç yaa bu işin sonu ne olacak bakalım
öbürüyle tamamen bitti mi canım eskisiyle