Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

tel kullanıyorum canım çıkmadan nişan yapamam sözü de adı konsun diye yapıyoruz :)

Evet bak öyle mantıklı şimdi sözde sana tektaş takılcak nişanda da alyans değil mi öyleyse dediğin gibi de yapabilirsin işte :)

ahahah alemsin ya ben de 4 yıl tel kullandım :ssz:
kaç yaşındasın :)

benim de tarihlerim belli olsa yaaa beee :14::14::14:

askerden dönünce belli olur heralde canım :)

23 oldum olacağım :52: Senin yaşın kaç 4 yıl mı :53::53: Kaç yaşında taktırdın :26:

ben 21 yaşımdayım

14 - 19 yaş arası tam 4 yıl tel taktım ya çılgınlar gibi :52::52:
dişlerim yamuk yumuktu :52:
halen lastik kullanıyorum en ön orta iki dişimin arası açılıyor :ssz:
erkek arkadaşımla telliyken tanıştım ve yıllarca beni telli gördü yazık :27:

Son düzenleme:
ben 21 yaşımdayım

14 - 19 yaş arası tam 4 yıl tel taktım ya çılgınlar gibi :52::52:
dişlerim yamuk yumuktu :52:
halen lastik kullanıyorum en ön orta iki dişimin arası açılıyor :ssz:
erkek arkadaşımla telliyken tanıştım ve yıllarca beni telli gördü yazık :27:

Hala lastik nasıl takıyorsun canım anlamadım :26: Ay çok zor be bu tel sözümde telli olacağım :43::43:
Benim sevgilim beni önce telsiz tanıdı sonra baktım ciddi ciddi evleniyoruz bari düğünümde dişlerim düzgün olsun dedim ne yapayım :52:

Doğru tabi sende haklısın oda bu pazar belli olur inşşaaaallaaahhhhh:52:

valla arkadaşımın söyledigine göre beyefendi çok çekingen bir insanmış, yani bana daha 104 pazar gerekebilir :37:

noldu yaaa burhanla görüşecektiniz?

tel de görüştük, pazar günü buluşacagız inşallah :31:

çalıştıgı yere ziyarete gidecektim aslında ama soma olaylarından dolayı oraları biraz karışıktı gitmek istemedim bende, şurda pazara ne kaldı zaten :26:

valla arkadaşımın söyledigine göre beyefendi çok çekingen bir insanmış, yani bana daha 104 pazar gerekebilir :37:

çalıştıgı yere ziyarete gidecektim aslında ama soma olaylarından dolayı oraları biraz karışıktı gitmek istemedim bende, şurda pazara ne kaldı zaten :26:

Yok canım ya çekingenliği senin hislerini bilmemesinden kaynaklıdır bence beraber biraz vakit geçirin bak nasıl söyleyecek :16:

Hala lastik nasıl takıyorsun canım anlamadım :26: Ay çok zor be bu tel sözümde telli olacağım :43::43:
Benim sevgilim beni önce telsiz tanıdı sonra baktım ciddi ciddi evleniyoruz bari düğünümde dişlerim düzgün olsun dedim ne yapayım :52:

iyi yapmışsın yaa düğününde dişlerin güzel olsun ben de düğünden önce dişlerimi beyazlatmayı düşünüyorum
lastikleri bilmiyosan canım pek tarif edemem yaaa
iki dişimi lastikle birleştiriyorum :27:

evet canım pazara az kaldı.
nasıl telefonda sesinden etkilendin mii
ayyy ben sevgilime aşık olunca onun o gün numarasını istedim birinden ve o akşam aradımm
sesinden çok etkileniyordum :69:

burhan karadenizde bir yerde mi yaşıyor

Son düzenleme:
iyi yapmışsın yaa düğününde dişlerin güzel olsun ben de düğünden önce dişlerimi beyazlatmayı düşünüyorum
lastikleri bilmiyosan canım pek tarif edemem yaaa
iki dişimi lastikle birleştiriyorum :27:

ayyy ben sevgilime aşık olunca onun o gün numarasını istedim birinden ve o akşam aradımm

Braket yok nereye takıyorsun onu anlamadım canım :) Bende beyazlattırıcam araştırdın mı peki hiç bir kaç kişi iyi değil demişti zarar veriyormuş sanırım:26:

Braket yok nereye takıyorsun onu anlamadım canım :) Bende beyazlattırıcam araştırdın mı peki hiç bir kaç kişi iyi değil demişti zarar veriyormuş sanırım:26:

braket yok evet ben iki dişimi birleştiriyorum işte nasıl anlatsaaammmm
iki parmağına lastik geçirdiğini düşün :27: lastikle parmaklarını bir arada tuttuğunuz düşün :27:

beyazlatmak çok da iyi bir şey değilmiş ama sonuçta 1 kere yapmayı düşünüyoruz düğün için fotolarda güzel çıksın diye

Son düzenleme:
Yok canım ya çekingenliği senin hislerini bilmemesinden kaynaklıdır bence beraber biraz vakit geçirin bak nasıl söyleyecek :16:

ben çok belli ettim zaten, daha da çekinirse ona sopaa :22:

yok canım ankarada yaşıyor :34:

ben zaten daha önce de konuşmuştum tel de :1: 2 seneden fazladır arkadaşız biz :34:

valla ben onunkinden etkilenmedim zaten de o benmkinden etkilenmiş olabilir çok soğuk konuştum diye baya zorladı beni normal konuşayım diye :27:

ben çok belli ettim zaten, daha da çekinirse ona sopaa :22:

yok canım ankarada yaşıyor :34:

ben zaten daha önce de konuşmuştum tel de :1: 2 seneden fazladır arkadaşız biz :34:

valla ben onunkinden etkilenmedim zaten de o benmkinden etkilenmiş olabilir çok soğuk konuştum diye baya zorladı beni normal konuşayım diye :27:

hmmmm ilginç yaa bu işin sonu ne olacak bakalım
öbürüyle tamamen bitti mi canım eskisiyle

braket yok evet ben iki dişimi birleştiriyorum işte nasıl anlatsaaammmm
iki parmağına lastik geçirdiğini düşün :27: lastikle parmaklarını bir arada tuttuğunuz düşün :27:

beyazlatmak çok da iyi bir şey değilmiş ama sonuçta 1 kere yapmayı düşünüyoruz düğün için fotolarda güzel çıksın diye

Son bir soru daha ön dişlerin birleşmeden doktorun neden telleri çıkardı canım :26: Aynen valla benim sevgilimin dişleri inci gibi bembeyaz benimde öyle olmalı :27::27:

Son bir soru daha ön dişlerin birleşmeden doktorun neden telleri çıkardı canım :26: Aynen valla benim sevgilimin dişleri inci gibi bembeyaz benimde öyle olmalı :27::27:

şeffaf koruyucu kullanıyordum canım dişlerim aslında birleşikti
sonradan nedense geri açıldı 4 yıldan sonra açılınca benim sinirim bozuldu
ben de yeniden tel taktırmak istemedim çünkü açıklık çok çok az
o nedenle lastik kullanıyorum sonradan azcık açıldı yani
belki düğünden sonra porselen tel taktıırırım şeffaf olup görünmeyenlerden

Son düzenleme:
hmmmm ilginç yaa bu işin sonu ne olacak bakalım
öbürüyle tamamen bitti mi canım eskisiyle

valla canım tekrardan hiç konuşmadık rahmetliyle, ama benm gözümde bitti, ne hali varsa görsün benden uzakta :ssz:

yaa ben ona görüşmüyoruz diye çok ağır trip yaptım ankarada, o da gönlümü almak için aradı, ben de soğuk konuştum diye, bu ses tonuyla konuşma benmle diye dil döktü baya :27: hak etti ama :ssz:

şimdi de beraber buluşacagımız arkadaşlardan biri ben gelemeyecegim diye yazdı whatsap tan, bende olta attım bakalım :26: burhana anlat, sen gelmezsen svegilin de gelmez benmle yalnız kalmasın boşuna dedim :ssz:

Back
X