Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

benim ultra gıcık ultra bıktırıcı sevgilim onu da yapmaz ya yeter usandım sene başından beri aman töreni kaçırma dememe rağmen kaçırdı
aslında kaçırdığını düşünmüyorum bilerek başvuru yapmadı işte
ben onun ciğerini bilirim
zoruma giden de bu
bi benim için o kepi giyemedi benim ultra gıcık bıktırıcı usandırıcı sevgilim :47:

canım benim çıkmam lazım öpüyorum sAĞOL Dİnlediğin için :54::54:

bu arada mühendislik değil işletme canım

estagfurullah canım dinlemek ne demek :16: her zaman beklerim :16:

sen de pişman edebilirsin bence o zamn hak etmiş :47: bakalım belki kendini affettirmek için düşünür bişeyler :26:

saçmalamaaa nurdaaaaan, iptal falan yokkk :47::47::47:

korktuummmmmm :53::53::53::53:

:14::14::14::14:

tutanak tutacakmış komutan, bu da savunmasını yazacakmışş :14::14::14:

inş ceza falan almaz :18::18::14::14:

komutan da amma abartmış haa :53: emrah da yakalatmıştı ama 10 dk sonra geri verdi komutan onların birlikte hiç takmıyorlardı :50:

telefon yüzünden ceza olmaz heralde canım yaa, gözünü korkutmak için yapmışlardır sanırım :18:

off kötü olmuş sen giderken yanında götürürsün olmaz mı canım :26:

söz de biz kendimiz taktık yüzükleri,amcası kesti. nişanda da benim amcam takıp kesti:31:

canım önemli olan telefon değil :14: o bi şekilde hallolur, en kötü çarşı izninde alır ikinci el bi telefon, ben ceza falan alırsa diye korkuyorum :14:

:14::14::14::14:

tutanak tutacakmış komutan, bu da savunmasını yazacakmışş :14::14::14:

inş ceza falan almaz :18::18::14::14:

savunması alınların çarşısdı kitkeniyor diye biliyorum ben o yüzden en fazla çarşısı kitlenir gibime geliyor :26: benim uyuz ararsa sorarım orda çok olmuş bu olaylar çünkü. çıkış tarihi uzamaz heralde, emin de değilim eğer uzarsa 1 hafta uzar :50:

savunması alınların çarşısdı kitkeniyor diye biliyorum ben o yüzden en fazla çarşısı kitlenir gibime geliyor :26: benim uyuz ararsa sorarım orda çok olmuş bu olaylar çünkü. çıkış tarihi uzamaz heralde, emin de değilim eğer uzarsa 1 hafta uzar :50:

çarşıların hepsi mi kilitlenirrr :14::14::14:

offf bi de uzarsaaaa helee :14::14::14::14:

Onlar kız tarafı diyor bizimkiler erkek tarafı amannnn :44:

nişan da birinizin tarafı, sözde de biriniz tarafı kesecek illa zıtlaşmaları gerekmiyor. Ayrıca ne farkeder ki:) sen anlat mesela söz de siz, nişanda onlar kessin:31:

Son düzenleme:
nişan da birinizin tarafı, sözde de biriniz tarafı kesecek illa zıtlaşmaları gerekmiyor. Ayrıca ne farkeder ki:) sen anlat mesela söz de siz, nişanda onlar kessin:31:

Amcam kessin o zman benim işime gelir :) Ananem onlardan keser diyor hatta makas kesmez der tepsiyi tutan falan benim ailemden birine öyle denmesi de çok saçma olacak :27:

Back
X