Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hehe :))

bekle bi canım sakin ol, belki komutan insaflı çıkar hiç bişey olmaz

inşallaaah, canım yaaa :14:

Kızlarrrr saçımı nasıl yapmalıyım benim saçım hemen salıyor ne yapsam hala düşünüyorum :26:

saçlarının uzunluğunu bilmiyorum, örneklerrr :26:

$daginik-topuz-modelleri-ve-cesitleri.webp

$yandan-daginik-topuz-modelleri.webp

$2014-abiye-topuz-sa%u0025C3%u0025A7-modelleri3f374ebc33b875591d09113fb60928b7.webp

$yandan-toplu-sa%u0025C3%u0025A7-modeli%u0025C4%u0025B1-2013+1+(12).webp

$Dalgalý-alt-kýsýmlarý-açýk-üstü-yarým-topuz-gelin-saçý-modeli-387x550.webp

$images.webp

inşallah canım :14: ama askerligi uzamaz herhalde yaa, çok abartı bir ceza olur bence :53:

dua edin siz de bizim içinn :14:

İstemede düzdü canım birde hep öyle gördüler onlar bile sıkılmıştır:52:

gizem in gönderdigi örnekler gayet güzel canım :34:

dualarım seninle canımcım :26: haberdar et bizi emi :26:

Saçlarım belimde canım bunlar söz için çok olmaz mı:26:

Bu arada askerliği falan uzamaz canım sanmıyorum en fazla çarşıya çıkarmazlar :26:

Sonuncusu çok hoşuma gitti aslında hepsi çok güzel modeller ama söz için iddialı olmazmı:26:

ederim tabii :26::26:

umarım bi sorun olmaz ve bikaç gün içinde alır :26:

aradı az önce ankesörlüden, pazar günü çarşı iznine çıkarken alırım ben onu bi şekilde dedi, ama beni rahatlatmak için de söylemiş olabilir :26::26:

Saçlarım belimde canım bunlar söz için çok olmaz mı:26:

Bu arada askerliği falan uzamaz canım sanmıyorum en fazla çarşıya çıkarmazlar :26:

Sonuncusu çok hoşuma gitti aslında hepsi çok güzel modeller ama söz için iddialı olmazmı:26:

olmaz canım benceee :34:

ederim tabii :26::26:

umarım bi sorun olmaz ve bikaç gün içinde alır :26:

aradı az önce ankesörlüden, pazar günü çarşı iznine çıkarken alırım ben onu bi şekilde dedi, ama beni rahatlatmak için de söylemiş olabilir :26::26:

çarşı iznine çıkarmazlar belki o belli olmaz tabi de bundan sonrası için çok dikkat edebilirler :26:

emrah şöyle yapmıştı kuzum, bi tane uyduruk bi telefon almıştı, çarşı iznine çıkarken onu veriyordu kapıda böylece üstünü fazla aramıyorlardı onun, o da kendi tel ini içeri sokuyordu :34:

yok canım kıyafetine uyarlar bence :26:

çarşı iznine çıkarmazlar belki o belli olmaz tabi de bundan sonrası için çok dikkat edebilirler :26:

emrah şöyle yapmıştı kuzum, bi tane uyduruk bi telefon almıştı, çarşı iznine çıkarken onu veriyordu kapıda böylece üstünü fazla aramıyorlardı onun, o da kendi tel ini içeri sokuyordu :34:

bakalım pazar günü belli olur herşeeey :26::26::26:

haklısın canım ama oluyor işte böyle şeyler malesef :26: pazar gününe şurda 1.5 gün kaldı sayılır, bakalım ceza alacak mı, yada telefonu sokacak mı görecegiz :34:

çarşıları kilitlenmesin, zaten 2 haftada bir çıkıyor :14:

askerliği uzamasın :14:

yeter banaa, telefonu ankesörlüyle de idare ederiz bi şekilde :14:

çarşıları kilitlenmesin, zaten 2 haftada bir çıkıyor :14:

askerliği uzamasın :14:

yeter banaa, telefonu ankesörlüyle de idare ederiz bi şekilde :14:

ben askerliginin uzayacagını düşünmüyorum canım, telefon o kadar büyük bir suç degildir herhalde, ama savunma istedilerse bir ceza vermek zorunda olabilirler, o yuzden belki 1 hafta çarşı izni gidebiliir :50: tabi umarım olmaz da belki bir ihtimal diyorum :26:

bikaç haftaya olayı unuturlar zaten yeniden telefonda sokar, o zamana kadar birazcık hasret olacak ama idare edersin bebegim :26:

ben askerliginin uzayacagını düşünmüyorum canım, telefon o kadar büyük bir suç degildir herhalde, ama savunma istedilerse bir ceza vermek zorunda olabilirler, o yuzden belki 1 hafta çarşı izni gidebiliir :50: tabi umarım olmaz da belki bir ihtimal diyorum :26:

bikaç haftaya olayı unuturlar zaten yeniden telefonda sokar, o zamana kadar birazcık hasret olacak ama idare edersin bebegim :26:

şu komutanların hepsineeee :22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22:

yaaa telefon kullanmayan nerdeyse yok diyor birliktee, bizimki kısa dönem yaa, illa zorluk çıkarcaklarr :22::22:

sevmiyolar kısa dönemleri :22::22:

Back
X