- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.861
eğer komutan tutanağı mahkemeye verirse, 25 gün hapis cezası varmış yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer komutan tutanağı mahkemeye verirse, 25 gün hapis cezası varmış yaaaa![]()
canımm oralara kadar gitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
şu komutanların hepsineeee
yaaa telefon kullanmayan nerdeyse yok diyor birliktee, bizimki kısa dönem yaa, illa zorluk çıkarcaklarr
sevmiyolar kısa dönemleri![]()
Sanmam canım öyle bir şey olacağını o kadar ileri gitmez bu konu:26::26:
şans işi gizemim yaa, emrahların birlikte de kısa dönemlere çok kolaylık saglıyorlardı mesela :26:
vermez bebegim, ben asker kızıyım hepsini babamdan biliyorumamaç bütün birliğin gözünü korkutmak şuan, senin sevgilin biraz günah keçisi oldu yani :26: komutan verecegim diye korkutur, özhan özür diler, belki biraz iş kitlerler ona, ama 25 mahkemey verilmez, hiç sanmm
![]()
üzüldüm canım ya hiç bişey olmaz meraklanma sadece göz korkutmak için diğer askerler için de özellikle![]()
ayy kızlar bu çocuk iyice sinirimi bozuyor benm yaa![]()
arkadaşlardan biri gelmeyecekmiş diye haber verdim, isterseniz başka zamna da erteleyebiliriz, hem burhan eskişehire gidecekti planını bozmak zorunda kalmasın dedim. beyefendi lutfen 1 saat sonra cvp yazdı, benm için fark etmez nasıl isterseniz öyle olsun diye![]()
hiç uğraşamam kimsenin derdiyle valla, gitmiyorum pazar günü falan, benm kafam bi milyon zaten bide bunun için dertlenememhuzur istiyorum ben sadece, o da belli ki aklımda kimse olmadan olacak
aklımı temizliyorum herkesten herşeyden, valla tepem attı
![]()
ayy kızlar bu çocuk iyice sinirimi bozuyor benm yaa![]()
arkadaşlardan biri gelmeyecekmiş diye haber verdim, isterseniz başka zamna da erteleyebiliriz, hem burhan eskişehire gidecekti planını bozmak zorunda kalmasın dedim. beyefendi lutfen 1 saat sonra cvp yazdı, benm için fark etmez nasıl isterseniz öyle olsun diye![]()
hiç uğraşamam kimsenin derdiyle valla, gitmiyorum pazar günü falan, benm kafam bi milyon zaten bide bunun için dertlenememhuzur istiyorum ben sadece, o da belli ki aklımda kimse olmadan olacak
aklımı temizliyorum herkesten herşeyden, valla tepem attı
![]()
inşallaaah bişey olmaz kızlaaar
![]()
napmaya çalışıyo bu çocuk yahuuuu :44:
aa canım niye sinirleniyorsun ki anlayışlı olmak için demiştir
du bakalım sakın pazar günü gelmiyorum falan deme bak güzel olacak belki erteleme..hem neden bi arkadaş gelmiyor diye gidilmiyor ki gelmesin![]()
cerenimm heyecan var mı heyecan![]()
valla umrumda degil ne yapmak istiyorsa istiyor, ben bi tane dengesizden kurtulmuşum ancak, yeni bi tanesiyle uğraşacak ne gücüm ne de zamanım varzaten çok erken daha diye içime sinmiyordu, Rabbim işaret veriyor herhalde kır dizini otur diye
![]()
tamamen yok sayma da, ama pazar günü gitme madem :26:
ya canım anlayışlı olmak için degil bildigin başından savmak için dedibitek bunu yazdı çünkü, ben üstüne burhancım bak sen karar ver planın da vardı ona göre dşün dedim, cvp bile yazmadı
valla eğer yarın demezse sen gel biz görüşürüz diye giderim, ama bişey demezse gitmemcidden uğraşamam selencim, ben bu dengesizlikleri kaldıracak ruh halinde degilim şuan
tamam üstüme düşüp şımartmasın, öle bi derdim yok, ama bigun öyle bigun böyle, gerçekten dayanamıyorum. aklımdan çıksın hiç olmazsa, kendisi ne düşünüyorsa düşünsün, ama benm onu düşünecek kadar gücüm yok henuz
![]()
Heyecann stres sevinç her birinden var canım şuan bende![]()
haklısın canım daha yeni bi ilişkiden kötü bi şekilde çıktın..belki biraz ilgiye ihtiyacın var biraz sabır belki o da olacak..
kısmetin nerde kimbilir belki burhanda değil bilemeyiz ki biz sadece seni sevdiğimz için mutluluğun için yorum yapıyorz..
şuan senin için sadece biraz zaman gerekiyor..bırak düşme üstüne o zman..![]()
bence de canım ben kafamı dinleyim birazhem zaten doğum günüme az kaldı, çok eglenmem lazım bu sene, 30 olmadan önceki son doğum günüm
![]()
haklısın canım daha yeni bi ilişkiden kötü bi şekilde çıktın..belki biraz ilgiye ihtiyacın var biraz sabır belki o da olacak..
kısmetin nerde kimbilir belki burhanda değil bilemeyiz ki biz sadece seni sevdiğimz için mutluluğun için yorum yapıyorz..
şuan senin için sadece biraz zaman gerekiyor..bırak düşme üstüne o zman..
ayy darısı başımıza ben olsam uyku haram olurdu bu gece![]()
eveeettt 6 haziran unutmadımmm
bizde topikçe burda parti yaparızz :118:
Şuan sadece o kadar insan bizim küçük evimize nasıl sığacak onun derdindeyim uyuyamazsam da bu yüzden olacak![]()