- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.901
301 olmuş....![]()
maalesef çok kötü bir o kadar da içi yanan aile sayısı, Rabbim dayanma gücü versin hepsine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
301 olmuş....![]()
ben geldiimmm
bugun artık şu yas olayını biraz üstümden atayım diye bizim eski komşunun veledini aldım gezmeye çıkardım ama yok onun yanından ayrıldıgım anda yine aynı düşünceler doluşuyor aklımaRabbim sabır versin, keşke elimden gelen başka şeyler de olsa
![]()
amin canım![]()
arama ekipleri terk etmiş orayı acaba bitti mi işçi şehit cenazeleri, her şey bir şey söylüyor muallakta her şey..
ama mazlumun ahı çıkar burda olmadı ama öte tarafta hesap verir sorumlular.
bide çıkıp pişkince konuşmuyorlar mı şu başbakan bakanlar..
valla canım benm liseden maden muhendisi bir arkadaşım var, somada başka bir ocakta çalışıyor neyse ki. ve olay gününden beri hep kurtarma çalışmalarının içerisindeydi, 400 ün üzerinde ölü var bizim saydıgımız ama söylenenlere inanmak zorundayız dedi bu sabah konuştugumuzdave bu sabah bile hala girilmeyen bir bölüm var diyordu ama sabahtan beri sanırım hiç artma olmadı ölü sayısında :26: insanın aklına bin türlü şey geliyor yani :26:
ben dün basın toplantısını izlerken krize giriyordum artık, dilimde söylenecek tüm kötü sözler bittidilerim onların yarattıgı cehennemde yananlar, onlar ebedi cehennemde yanarken onları izlerler de rahatlarlar biraz
çok kötü çokk
![]()
tabi canım yalan bildiğin..ordan çıkarılan işçiler bile 700 e yakın sayıdan bahsediyorlardı vardiyalar karışmış çünkü..
neler dönüyor var ya haberimiz yok ev ev dolaşıyorlarmış ya neden insanlarımız saf bu kadar tükürseler suratlarına
sedye kirlenmesin diyen işçi bile Allah başbakanımızdan razı olsun diyormuş, daha ne denilebilir ki![]()
haberle beraber üzgün, çok üzgünnn![]()
valla canım kaza olalı bugun 5. gün ancak diyorlar ki tek tek tüm isimleri açıklayacagızki o madene inerken herkes zaten kimliklerini bırakarak giriyorlarmış, ilk günden beri biliniyor yani madende kaç kişi olundugu
karışıklık olmasın diye falan diyorlarda arkadaş söylersin adam gibi içeride şu kadar işçi vardı kaç tenesinini sag oldugu zamanla açıklanacak diye ama yokk onu bile yapamıyorlar. ölülere bile saygısı yok bu insanların
insanların ölülerine de acılarına da saygıları yok, sen cigeri yanmış insanları dövdürüyorsun, tokatluyorsun, biber gazıyla suyla mudahele ediyorsun.. nedenn ?? çünkü onlar hukumet istifa diyorlar
insaf yahu insafff
![]()
ben artık sadece sonumuz hayrolsun diyebiliyorum valla, eger bu düşünceyle ilerlersek, yeniden % 46 oy alırsa daha çok dayak yeriz![]()
selamlar
sevgilimle halen konuşmuyoruz yaw içim şişti bi bana hak vermedi ya
facede milletin mezuniyet fotolarını gördükçe sinirleniyorum
malesef bundan çok daha fazlası var sanırım canım, orada olan arkadaşımdan duyduguma göre ama ne diyeyim, bu son olsun inşallah![]()
ne olmuştu ki ben kaçırmışım :26:
diktatörlük işte ondan olmayanı susturma, dövme bilmem ne
bende aynı fikirdeyim sonumuz hayrolsun, ülkemiz üzerinde kötü emelleri olanlara Allah fırsat vermesin![]()
daha da artar mı yani sayı![]()
selamlar
sevgilimle halen konuşmuyoruz yaw içim şişti bi bana hak vermedi ya
facede milletin mezuniyet fotolarını gördükçe sinirleniyorum
herkesin siyasi görüşü farklıdır o yuzden çok bişey söylemek de istemiyorum aslında, burada beraber vakit geçirdigim arkadaşlarımdan farklı düşüncede olanlar varsa onları kırmamak adına, ama tutamıyorum da işte kendimi bazenbana göre en büyük kötü emel bizim başımızdakilerde zaten, adım adım onların istedigi hayata sürükleniyoruz, agzımızı açıp fikrimizi söyleyemiyoruz, susturuluyoruz.
neyse ben umudumu kaybetmeyecegim yine de, önümüzdeki cumhurbaşkanlıgı seçimleri var, umarım herkesi elini vicdanına koyar, bir yoklar da öyle karar verir bu sefer, bu kadar olaydan sonra![]()
sevgilimle sene başından beri onun mezuniyet törenine gideceğim hayalini kurmama rağmen mezuniyet törenine katılmadı
çok kızgınım ona