Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Selam kızlar nasılsınıız :) uzun zaman oldu yazmadım size. Kusura bakmayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldinn :3::3:

sen napıyosunn, ses çıkmadı mı seninkinden bugünn :26:

yok çıkmadıı :53: hatta diğer arkadaş yazdı napacaz yarın falan diye, bende siz bilirsiniz dedim, ona ragmen bişey yazmadı burhan :53: bende gitmiyorum yarın ankaraya :ssz:

hoşgeldinn :3::3:

yok çıkmadıı :53: hatta diğer arkadaş yazdı napacaz yarın falan diye, bende siz bilirsiniz dedim, ona ragmen bişey yazmadı burhan :53: bende gitmiyorum yarın ankaraya :ssz:

Hoşbulduukk nurdan ablaa. Umarm yanlış yazmamışmdır :) napıyosun nasılsın. :) cerenin nişanı mı vaarr şimdiii. Allahım hayırlı etsiin. Devamını getirsiinn

Hoşbulduukk nurdan ablaa. Umarm yanlış yazmamışmdır :) napıyosun nasılsın. :) cerenin nişanı mı vaarr şimdiii. Allahım hayırlı etsiin. Devamını getirsiinn

doğru yazdın canım :1: iyiym valla, projenin saçma bir detayı var anlamak için ilkokul çocukları gibi maket yapıyorum :1:

evett cerenimizin sözü var bu akşam :119::119: çok mutlu olurlar inşallah :123:

teşekkür ederim tatlım :16::16: sen nasılsın, keyifler nasıl :34:

Ayy nasıl olayım ya bildiğin gibi. İyiyim elhamdülillah. Kendime konu açtım bende. Oyalanıyorum. Oraya da beklerim .p 20 sinde de finallerim başlıyo işte. Ben de çalısmaya başlamadım bile daha 😁😁

Ayy nasıl olayım ya bildiğin gibi. İyiyim elhamdülillah. Kendime konu açtım bende. Oyalanıyorum. Oraya da beklerim .p 20 sinde de finallerim başlıyo işte. Ben de çalısmaya başlamadım bile daha 😁😁

daha 3 günün varmış yaa, genelde finallere son gece çalışılır :27:

hımmmmm :26::26::26:

doğru bi karar vermişsinnn :51:

bence de şekerim :34: böylece eski yalnız günlerime geri döndüm :51: beynim bir kagıt gibi bembeyeaz, düşünecek kimsem yok :51:

daha 3 günün varmış yaa, genelde finallere son gece çalışılır :27:

bence de şekerim :34: böylece eski yalnız günlerime geri döndüm :51: beynim bir kagıt gibi bembeyeaz, düşünecek kimsem yok :51:

Ben bi keresinde bi hafta önce çalısmaya başlaym dedim. Sınav akşamı tekrar bakayım dedim de bişey hatırlamadım. Bi daha önceden bakmak mıı. Yooook :)))

Ben bi keresinde bi hafta önce çalısmaya başlaym dedim. Sınav akşamı tekrar bakayım dedim de bişey hatırlamadım. Bi daha önceden bakmak mıı. Yooook :)))

keşke kpss ye de son gece çalışsak hepsi girse aklımıza ne güzel olurdu :27:

yok canım öyle süprizden filan anlamaz benimki
törene katılma başvuru süresini kaçırmış ve o süreden sonra başvuru kabul edilmiyor
tören daha olmadı ama kepler cübbeler dağıtılmış filan her şey ayarlanmış yani
bu arada mezuniyetin hayırlı olsun canım ne mezunusun

hiç belli olmaz sen ümidi kesme :27:

ben 2012 mezunuyum uluslararası ilişkiler okudum :ssz:

nereye kayboldunuz :44:
ben çıkıyorum geldiğimde burada olursanız görüşürüz
abur cubur alayım biraz marketten

bende şimdi geldim sen yoksun :31:
iş çıkışı sevgilim geldi çıkmak zorunda kaldım sohbetten :34: ya babama konuyu açtık diye kolay kolay buluşamıyoruz çok özlüyorum ya ne zman bitecek bu günler :14:

Selam kızlar nasılsınıız :) uzun zaman oldu yazmadım size. Kusura bakmayın.

oo nerelerdesin canım hoşgeldin..:21:

hiç belli olmaz sen ümidi kesme :27:

ben 2012 mezunuyum uluslararası ilişkiler okudum :ssz:

bende şimdi geldim sen yoksun :31:
iş çıkışı sevgilim geldi çıkmak zorunda kaldım sohbetten :34: ya babama konuyu açtık diye kolay kolay buluşamıyoruz çok özlüyorum ya ne zman bitecek bu günler :14:

oo nerelerdesin canım hoşgeldin..:21:

Canım hoşbulduum :) ya çok girmedim. Sonra girdiğimde de yüzüm olmadı yazmaya utandım. Fırsat olmadı :) sen nasılsın canıımm

Canım hoşbulduum :) ya çok girmedim. Sonra girdiğimde de yüzüm olmadı yazmaya utandım. Fırsat olmadı :) sen nasılsın canıımm

ben nasıl olayım aynı iş ev git gel..:31:
sabırla babamın keyfini bekliyorum tanışma olayı için ne stresliymiş bu işler:50:

Back
X