Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bugun bizim eski komşunun veledini gezdirdim biraz, onun dışında aynı işte :31:

kız dur bi sakin ol :53: belli ki sevgilin yönlendirilmekten pek hoşlanmıyor, onun kendisi istemesi lazım bazı şeyleri :26: o da zamanla olur :34:

hem genel erkek mantıgı işte, nasıl olsa evliliği konuşuyoruz daha teklife ne gerek var diyorlar :31:

yemek yedim geldim ben :56:

Kaldirdim gitti valla evlilik neymiş istemiyorum hıh :63:
Gururlu pembe lokum moduna gectim :9:
Sevgili de odunlukta levellerden level atlasın :9:

hiç belli olmaz sen ümidi kesme :27:

ben 2012 mezunuyum uluslararası ilişkiler okudum :ssz:

bende şimdi geldim sen yoksun :31:
iş çıkışı sevgilim geldi çıkmak zorunda kaldım sohbetten :34: ya babama konuyu açtık diye kolay kolay buluşamıyoruz çok özlüyorum ya ne zman bitecek bu günler :14:

oo nerelerdesin canım hoşgeldin..:21:

Aileler isin icine girince rahat rahat bulusamiyor insan ya bunu ben de farkettim

Hmmm ne guzel 2 yil olmus sen mezun olali :)

ben nasıl olayım aynı iş ev git gel..:31:
sabırla babamın keyfini bekliyorum tanışma olayı için ne stresliymiş bu işler:50:

Ayy sorma canım ya. Geçenlerde kuzenimin düğününe gitti annemler. Bnm snav vardı. Gidemedm. Düğün fotolarını da bnm sevgilimle fotom olan flasa atmıs ablam. O flas ablamındı. Benim dikkatsizliğim. Sevgilimlede uzaktan akrabayız biz. Neyse. Açılmıs işte tv de flastaki fotolar. Pat die sevgilimle bnm fotomuz. Ayy bana annem yeni söledi. Sonra ben bunu sevgilime söyledim. Bu bir değil iki değil. Salak mısın bu ne dikkatsizlik. Utanmıyosun hiç. Yarın bigün ayrılık olursa görürsün. Saydı böyle. Çok üzüldüm. Çook. Şimdi iyiiyz ama. Çok kırılmıstım. Bıktım artık kim gördü kim duydudan ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah nurdanım ya ben söz nişan olaylarını atlayıp hemen evliliğe geçebilirm..:27:

çok özlüyorum ya bugün iyice anladım..babam yüzünden görüşemiyoruz ki :14:

ee baban demiyor mu hiç ne zaman gelecekler falan diye :26:

benm babam emrahı öğrendikten sonraki ilk buluşmamızda direk anneme istemeye gelsinler diye çemkirmişti :27: seninki de öyle yapsa ya :27:

Aileler isin icine girince rahat rahat bulusamiyor insan ya bunu ben de farkettim

Hmmm ne guzel 2 yil olmus sen mezun olali :)

aynen bazen diyorum keşke demeseydim her şey eskisi gibi değişen bişey yok.:50:
oldu oldu da sonuç alamadım daha kpss ye çalışıyorum :10:

Ayy sorma canım ya. Geçenlerde kuzenimin düğününe gitti annemler. Bnm snav vardı. Gidemedm. Düğün fotolarını da bnm sevgilimle fotom olan flasa atmıs ablam. O flas ablamındı. Benim dikkatsizliğim. Sevgilimlede uzaktan akrabayız biz. Neyse. Açılmıs işte tv de flastaki fotolar. Pat die sevgilimle bnm fotomuz. Ayy bana annem yeni söledi. Sonra ben bunu sevgilime söyledim. Bu bir değil iki değil. Salak mısın bu ne dikkatsizlik. Utanmıyosun hiç. Yarın bigün ayrılık olursa görürsün. Saydı böyle. Çok üzüldüm. Çook. Şimdi iyiiyz ama. Çok kırılmıstım. Bıktım artık kim gördü kim duydudan ya

birincisi sana bu kadar laf söylemesine izin verme:20: ne münasebet yanlışlık olmuş bu ne tepki :31:
ikincisi de ayrılık lafını niye ediyor ki ne alaka :47:

birincisi sana bu kadar laf söylemesine izin verme:20: ne münasebet yanlışlık olmuş bu ne tepki :31:

Oyuuyy kpss mi kolay gelsin sabırlar diliyorumm
Aileler bilince insan üzerinde yük hissediyor

ee baban demiyor mu hiç ne zaman gelecekler falan diye :26:

benm babam emrahı öğrendikten sonraki ilk buluşmamızda direk anneme istemeye gelsinler diye çemkirmişti :27: seninki de öyle yapsa ya :27:

demiyor canım demiyor ya çıldırıcam artık :47:

bende anneme dedim al iş çıkışı onunlayım babam da anlayacak bakalım içi rahat ediyorsa devam etsin suskunluğuna..ben gezmeme giderim valla..çocuğa

da yazık bizim keyfimizle oynamaktan bi hal oldu ailesine de mahcup sorup duruyorlarmış :31:

demiyor canım demiyor ya çıldırıcam artık :47:

bende anneme dedim al iş çıkışı onunlayım babam da anlayacak bakalım içi rahat ediyorsa devam etsin suskunluğuna..ben gezmeme giderim valla..çocuğa

da yazık bizim keyfimizle oynamaktan bi hal oldu ailesine de mahcup sorup duruyorlarmış :31:

yaa baban neden bişey demiyor ki acabaa :26: annene de demiyormuymuş hiç planları ne falan diye :26:

Oyuuyy kpss mi kolay gelsin sabırlar diliyorumm
Aileler bilince insan üzerinde yük hissediyor

sağol canım valla pek kolay gelmiyor alandan çalışıyorum bide ben bi sürü konu yetişmiyor..genel kültür yeteneğe hiç bakmadım bile :50:

sizin aranız nasıl aramıyor mu:26:

Ya biz akrabayız ya. Olmazsa diye panikliyo. Allah korusun. Ayrılık olursa herkes bilicek. Nasıl bakıcaZ birbirimizn yüzüne düşüncesnde

sağol canım valla pek kolay gelmiyor alandan çalışıyorum bide ben bi sürü konu yetişmiyor..genel kültür yeteneğe hiç bakmadım bile :50:

sizin aranız nasıl aramıyor mu:26:

Kpss temmuzda sanırım aman sıkı tut
Ben final zamanı 14 saat ders calıstıgımı bilirim :26:

ayy o da inatmış ama haaa :53::53:

sen at tribini boşver, çekinmezse çekinmesin :47:

Nuh diyor peygamber demiyor anlatacagın
Ama hata ediyor ben ilerde lafını edip duracagım
Kendini ateslere atıyor farkında değil

yaa baban neden bişey demiyor ki acabaa :26: annene de demiyormuymuş hiç planları ne falan diye :26:

ya ne güzel taa iki hafta önce ablamlar gelince oturup konuşmuşlardı ya tamam dedi geldin tanışalım..

ama o zmandan beri tık yok..anneme de bişey demiyormuş ama ben biliyorum daha erken diye düşünüyor..

yani insan merak etmez mi kızım kimi seviyor bi gör :31:

ablama dedim pazartesi salı babamı arayın sıkıştırın diye..

Nuh diyor peygamber demiyor anlatacagın
Ama hata ediyor ben ilerde lafını edip duracagım
Kendini ateslere atıyor farkında değil

bu erkeklerin hepsinin beynini açıp bakmak istiyorum neler geçiyor akıllarından acabaa :53::53:

ya ne güzel taa iki hafta önce ablamlar gelince oturup konuşmuşlardı ya tamam dedi geldin tanışalım..

ama o zmandan beri tık yok..anneme de bişey demiyormuş ama ben biliyorum daha erken diye düşünüyor..

yani insan merak etmez mi kızım kimi seviyor bi gör :31:

ablama dedim pazartesi salı babamı arayın sıkıştırın diye..

ohh sen planı yapmışsın bile :1: ablanla enişten halleder inşallah da senin de telaşlarına katılırız buradan :1:

Back
X