- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.961
Aynen öyle. Hayırlısı olsunn. :) olur bi şekilde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Hayırlısı olsunn. :) olur bi şekilde
bugun bizim eski komşunun veledini gezdirdim biraz, onun dışında aynı işte
kız dur bi sakin olbelli ki sevgilin yönlendirilmekten pek hoşlanmıyor, onun kendisi istemesi lazım bazı şeyleri :26: o da zamanla olur
hem genel erkek mantıgı işte, nasıl olsa evliliği konuşuyoruz daha teklife ne gerek var diyorlar
yemek yedim geldim ben![]()
hiç belli olmaz sen ümidi kesme
ben 2012 mezunuyum uluslararası ilişkiler okudum
bende şimdi geldim sen yoksun
iş çıkışı sevgilim geldi çıkmak zorunda kaldım sohbettenya babama konuyu açtık diye kolay kolay buluşamıyoruz çok özlüyorum ya ne zman bitecek bu günler
oo nerelerdesin canım hoşgeldin..![]()
Kaldirdim gitti valla evlilik neymiş istemiyorum hıh
Gururlu pembe lokum moduna gectim
Sevgili de odunlukta levellerden level atlasın![]()
ne güzel bir heyecandarısı başımıza olur inşallahh
![]()
ben nasıl olayım aynı iş ev git gel..
sabırla babamın keyfini bekliyorum tanışma olayı için ne stresliymiş bu işler![]()
inşallah nurdanım ya ben söz nişan olaylarını atlayıp hemen evliliğe geçebilirm..
çok özlüyorum ya bugün iyice anladım..babam yüzünden görüşemiyoruz ki![]()
peki bunu sevgiline söyledin mi![]()
Aileler isin icine girince rahat rahat bulusamiyor insan ya bunu ben de farkettim
Hmmm ne guzel 2 yil olmus sen mezun olali :)
Ayy sorma canım ya. Geçenlerde kuzenimin düğününe gitti annemler. Bnm snav vardı. Gidemedm. Düğün fotolarını da bnm sevgilimle fotom olan flasa atmıs ablam. O flas ablamındı. Benim dikkatsizliğim. Sevgilimlede uzaktan akrabayız biz. Neyse. Açılmıs işte tv de flastaki fotolar. Pat die sevgilimle bnm fotomuz. Ayy bana annem yeni söledi. Sonra ben bunu sevgilime söyledim. Bu bir değil iki değil. Salak mısın bu ne dikkatsizlik. Utanmıyosun hiç. Yarın bigün ayrılık olursa görürsün. Saydı böyle. Çok üzüldüm. Çook. Şimdi iyiiyz ama. Çok kırılmıstım. Bıktım artık kim gördü kim duydudan ya
Yok ya ona bir şey demiyorum kendi içimde yaşıyorum :![]()
aynen bazen diyorum keşke demeseydim her şey eskisi gibi değişen bişey yok.
oldu oldu da sonuç alamadım daha kpss ye çalışıyorum
birincisi sana bu kadar laf söylemesine izin vermene münasebet yanlışlık olmuş bu ne tepki
ikincisi de ayrılık lafını niye ediyor ki ne alaka![]()
ee baban demiyor mu hiç ne zaman gelecekler falan diye :26:
benm babam emrahı öğrendikten sonraki ilk buluşmamızda direk anneme istemeye gelsinler diye çemkirmiştiseninki de öyle yapsa ya
![]()
deme de zaten yaa, bizim sinirmiz geçiyor nasıl olsa, daha büyük huzursuzluk olmasın arada
![]()
demiyor canım demiyor ya çıldırıcam artık
bende anneme dedim al iş çıkışı onunlayım babam da anlayacak bakalım içi rahat ediyorsa devam etsin suskunluğuna..ben gezmeme giderim valla..çocuğa
da yazık bizim keyfimizle oynamaktan bi hal oldu ailesine de mahcup sorup duruyorlarmış![]()
Oyuuyy kpss mi kolay gelsin sabırlar diliyorumm
Aileler bilince insan üzerinde yük hissediyor
Herifle tekrar konustum bari kepli cubbeli foto cekinelim dedim ona da yok diyor
Cekilmez bi adamsın dedim bıktım senden dedim
Artık pes ediyorum foto cekinmiyosa cekinmesin huysuz herif
aynen bazen diyorum keşke demeseydim her şey eskisi gibi değişen bişey yok.
oldu oldu da sonuç alamadım daha kpss ye çalışıyorum
birincisi sana bu kadar laf söylemesine izin vermene münasebet yanlışlık olmuş bu ne tepki
ikincisi de ayrılık lafını niye ediyor ki ne alaka![]()
sağol canım valla pek kolay gelmiyor alandan çalışıyorum bide ben bi sürü konu yetişmiyor..genel kültür yeteneğe hiç bakmadım bile
sizin aranız nasıl aramıyor mu:26:
ayy o da inatmış ama haaa
sen at tribini boşver, çekinmezse çekinmesin![]()
yaa baban neden bişey demiyor ki acabaa :26: annene de demiyormuymuş hiç planları ne falan diye :26:
Nuh diyor peygamber demiyor anlatacagın
Ama hata ediyor ben ilerde lafını edip duracagım
Kendini ateslere atıyor farkında değil
ya ne güzel taa iki hafta önce ablamlar gelince oturup konuşmuşlardı ya tamam dedi geldin tanışalım..
ama o zmandan beri tık yok..anneme de bişey demiyormuş ama ben biliyorum daha erken diye düşünüyor..
yani insan merak etmez mi kızım kimi seviyor bi gör
ablama dedim pazartesi salı babamı arayın sıkıştırın diye..