Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ya biz akrabayız ya. Olmazsa diye panikliyo. Allah korusun. Ayrılık olursa herkes bilicek. Nasıl bakıcaZ birbirimizn yüzüne düşüncesnde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya allahaşkına şimdiden ayrılık olursa şu olur bu olur mu diyor valla çok kızdım..:31:

ohh sen planı yapmışsın bile :1: ablanla enişten halleder inşallah da senin de telaşlarına katılırız buradan :1:

hiç sanmıyorum böyle pasiflikle bizden bi tırt olmaz :ssz:

ya allahaşkına şimdiden ayrılık olursa şu olur bu olur mu diyor valla çok kızdım..:31:

hiç sanmıyorum böyle pasiflikle bizden bi tırt olmaz :ssz:

Ondan çok ben derim ayrılalım istemiyosan ayrıl diye. O susturur benii. Ayrılık lafını getirip durma diye. Saçmalama der. Ama bu sefer öle demedi

yaa baban öğrenince kabul etmez diye korkuyorun hiç bi sorun çıkmadı, şimdi sindirmeyi bekliyordurbiraz, sabret bakalım er yada geç diyecek ne zaman gelecekler diye :34:

ama canım zaman geçiyor ramazan geliyor sonra herşey çok ertelenecek ve ben aylarca korkuyla onunla görüşememe durumuna devam edicem..

Ondan çok ben derim ayrılalım istemiyosan ayrıl diye. O susturur benii. Ayrılık lafını getirip durma diye. Saçmalama der. Ama bu sefer öle demedi

bak canım bi ilişkide sürekli ayrılık lafı olmaz, yıpranırsınız..

ağzına bi kere alıştı mı her kavgada çıkar kolayca :20:

bak bizim üç sene oldu bu ay.. ha ben bi kere demiştim ama o hiç demedi..dört gün konuşmadık yine ağzına almadı bende..

sende dikkat et bundan sonra canım :ssz:

ama canım zaman geçiyor ramazan geliyor sonra herşey çok ertelenecek ve ben aylarca korkuyla onunla görüşememe durumuna devam edicem..

bak canım bi ilişkide sürekli ayrılık lafı olmaz, yıpranırsınız..

ağzına bi kere alıştı mı her kavgada çıkar kolayca :20:

bak bizim üç sene oldu bu ay.. ha ben bi kere demiştim ama o hiç demedi..dört gün konuşmadık yine ağzına almadı bende..

sende dikkat et bundan sonra canım :ssz:

Ayy inşallah dememm. Bu arada gelecek ay da bizim 3 yıl olucak Allah izin verirsee

Amin canım amiin :) ya benimki hiç özür dilemiyo. Uyuz oluyorum ya. Özür diler insan bi diyorum. Dilemiyo. Yalandan özür dilerim oldu mu diyo

aman dilemesin be canım hele ki yalandan olacaksa hiç demesin :31:

ama hatasını anlıyorsa sorun yok, bizde de ben pek özür dileyemem o diler:27:

aman dilemesin be canım hele ki yalandan olacaksa hiç demesin :31:

ama hatasını anlıyorsa sorun yok, bizde de ben pek özür dileyemem o diler:27:

Salak dedi bana ya. Çok ağırıma gitti. Ben de istemezdim öyle olmasını diyo. Ama bu da benim bizi kaçıncı hatam. Halamlar da bnm yüzümden öğrenmişti :/

Back
X