Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kesinlikle katılıyorum canım =) Bundan sonra senin baban benim ben senin arkandayım mutluluğunu üzüntünü derdini gel benimle paylaş dedi :)

Çok anlayışlılar canım :) Sözlüm çok memnun şuan =)

Amin canımm teşekkür ederim =)

Darısı başına canım.. Neden yanaşmıyor ki..

Canım çok güzeldi :) Çok kalabalık geldiler bizde öyleydik.. Geldiklerinden 20 25 dk sonra yüzükler takıldı amcası taktı güzel bir konuşmayla :) Sonra pasta kestik ilk yudumları birbirimize verdik sonra yaklaşık bir saat fotoğraf çekindik :52: Sonra pastalar yenildi içildi muhabbet edildi ikramlar dağıtıldı sonra kalktılar giderken de biz tepsimizi verdik :)

benim yazdıklarıma neden cevap verilmiyor acaba neyse:19:

Son düzenleme:
kızzz neresi çok olmamışşş :53::53: 2 yıl az mıı :53::53:
benimki 2. ayımızdan beri evlilikten bahsediyor :51:

2 yıl az tabi :27:
burada 5 yıl bitirmiş 6. yılında olan biri var teesüf ederim :27:

gerçi biz de daha il aydan evlilik amaçlı çıkmaya başlamıştık
16 yaşında evlilik amaçlı flört :27:

ya ne deyim kıza şimdi biraz daha ilişkileri otursun 3 yıldan önce oturmuyor zaten :31:

canım o yazdığını okumuştum ben de.. ya sen dedin ya ben bıktırıyorum insanları diye
acaba cidden bıktırıyo musun ki :31:

ben ilk baştan beri sevmedigini düşünüyorum :50:

gerçi benm bıktırma dedigim de şu yani, bi konuda haklıysam geri adım atmam, ee ondan da bıkaCAK adam bıksın zaten de dedigim gibi ben hiç sevmedigni düşünüyorum :50:

2 yıl az tabi :27:
burada 5 yıl bitirmiş 6. yılında olan biri var teesüf ederim :27:

gerçi biz de daha il aydan evlilik amaçlı çıkmaya başlamıştık
16 yaşında evlilik amaçlı flört :27:

ya ne deyim kıza şimdi biraz daha ilişkileri otursun 3 yıldan önce oturmuyor zaten :31:

vallaaa gayet de oturuyor canımmm :51::51::51: bakınız ben ve Özhan :16:

onların durumu pek anlayamadım ama, 28 yaşındaki bi adamın korkması kadar saçma bişey olamazzz :47: ve hadi madem evlilik düşünmüyo olabilirsin, herkesin kendi hayatıdır saygı duyarım ama o zaman bi kızın hayatını, hayallerini, yıllarını çalmayacaksın arkadaş :47::47::47: gideceksin kendin gibi evlilik düşünmeyen biriyle bi ilişki yaşayacaksın..

Back
X