Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

iyide adamlara ufak sorunları söyleyince de bunu mu dert ettin diyorlar, yada benm karşıma çıkanların hep kodu bozuktu :37: bide ben arkadaşlarımda böyle degilim aslında onlara söylüyorum, ama işte erkeklere karşı sanırım savunma mekanizmam bu, takmıyormuş gibi yapmak :26: öyle olunca daha az üzülürüm gibi geliyor ama olmuyor, yine canım çok yanıyor :50:

eski nişanlımı düşünüyorum bu ara, neden bitmişti bizim ilişkimiz diye sebep bile bulamıyorum biliyor musun :26: yani bi anda soğuduk o sevmiyorum dedi diye ayrıldık ama sevmiyorum derken bile sevdiginden emindim aslında :26: ki zaten aylar sonra arayıp af diledi vs. ben onun kadar seven bir adamı sebepszi yere kaçırdım, şimdi kim olsa basar gider :50:

rahmetliyle gidecektik bigun orayaa ömrümüz yetmedi :37:

başkasıyla gidersin inşaAllah şöylee yakışıklı karizmatik anlayışlı sevecen sabırlı biriyleee :23:

olsun gel nolursan ol yine de gel :9::9:
aday her an olabilir demek hmmm hoşlandığın birileri mi var :)

ama sen anadoluda yaşamıyorsun ki.. istanbul ve civarından hayat 30 yaşında başlıyor
bu arada güral sapancaya gitmiştim ben çok güzel bir yerdi ya
oralar çok güzel :16:

Gordugum her erkek desem aciklayici olur muyum acaba. :1:

biz türkiye de yaşıyoruz ve büyük ihtimalle artık benim için evde kalmış diye konuşuyorlardır..

gelme sen buraya bence, ben şuan depresyondayım bu halimi pek sevmezsin :50:

iyide benim yapım bu, eğer bu sebep evlenmeme sebebiyse onlar için demek ki benm için doğru insan yok :50:

ne adaletsiz dunya bee, adamların bütün öküzlüklerine katlan, bi yerde patladın diye seni terk etsinler ohh ne güzel :ssz:

Muzmin de baya pozitifsin burda depresif mi takiliyorsun. :27:

inşalllah bile diyemeyecek kadar umutsuzum şuan :50:

arkadaş olarak her cins seviyor beni, sevgili olarak sevilmiyorum :50:

Karsilastigin erkekler sorunlu ise kendinde bahane bulman bir sonraki sansli erkegi gormemenn icin gozunde siyah bir perde olusturacaktir.

Ne cumle yazdim beeaa. :60:

yaş kaç merak ettim şanslı kız :27:
30 ustu, 40 alti. :1:

Karsilastigin erkekler sorunlu ise kendinde bahane bulman bir sonraki sansli erkegi gormemenn icin gozunde siyah bir perde olusturacaktir.

Ne cumle yazdim beeaa. :60:

:

çok güzel cümle yazdın da sen doğruluguna inandın mı bunun :1:

karşılaştıgım her erkek sorunluysa bende de bir sorun vardır mutlaka. ve bu sorun her neyse bundan sonra hayatıma girecek erkekleri de benden kaçıracaktır, bu demektir ki ben daha çok üzülecegim. o yuzden sanırım siyah perde gerçekten oluşsa hiç fena olmaz :50:

çok güzel cümle yazdın da sen doğruluguna inandın mı bunun :1:

karşılaştıgım her erkek sorunluysa bende de bir sorun vardır mutlaka. ve bu sorun her neyse bundan sonra hayatıma girecek erkekleri de benden kaçıracaktır, bu demektir ki ben daha çok üzülecegim. o yuzden sanırım siyah perde gerçekten oluşsa hiç fena olmaz :50:

Aaa bak yanlisi burada yapiyorsun , dusunce sistemini degistirmezsen sorunlu olduguna inanirsan bundan sonra da karsina sorunlu erkekler cikar. Yumurta tavuk , tavuk yumurta...

Aaa bak yanlisi burada yapiyorsun , dusunce sistemini degistirmezsen sorunlu olduguna inanirsan bundan sonra da karsina sorunlu erkekler cikar. Yumurta tavuk , tavuk yumurta...

haklısın lucky cigim de son 2.5 ilişkime bakarak söylüyorum, hepsine aa tamam bu benim kaderim diye başladım, adamların hepsi koşarak uzaklaştı benden. o buçuk dedigim çocukla şuan arkadaşız mesela, yaa adamla muthiş anlaşıyoruz, ama sevgili olarak 3. günde bogazlıyorduk birbirimizi :53:

bende diyorum ki arkadaş olarak iyi biriyim kabul, ama sevgili olarak hep hatalıyım, bi daha bi daha üzüleyim mi yani :50:

ama ben biliyordum yaa emrahtan ayrılırsam patlayacaktım bi yerde, 1.5 aydır iyi bile dayandım :50:

haklısın lucky cigim de son 2.5 ilişkime bakarak söylüyorum, hepsine aa tamam bu benim kaderim diye başladım, adamların hepsi koşarak uzaklaştı benden. o buçuk dedigim çocukla şuan arkadaşız mesela, yaa adamla muthiş anlaşıyoruz, ama sevgili olarak 3. günde bogazlıyorduk birbirimizi :53:

bende diyorum ki arkadaş olarak iyi biriyim kabul, ama sevgili olarak hep hatalıyım, bi daha bi daha üzüleyim mi yani :50:

ama ben biliyordum yaa emrahtan ayrılırsam patlayacaktım bi yerde, 1.5 aydır iyi bile dayandım :50:

Cok fazla beklentin oluyorsa bu da karsidakine yansiyorsa iliskin daha baslamadan bitebilir. Biraz rahatlasan daha kolay ilerleyebilir.

Cok fazla beklentin oluyorsa bu da karsidakine yansiyorsa iliskin daha baslamadan bitebilir. Biraz rahatlasan daha kolay ilerleyebilir.

milyon tane sebebi olabilri işte, sagolsun hiç birisi yüzüme karşı açıkça söylemedigi için hep tahminlerle ilerleyip çekingen bir durumda olacagım. çok zor geliyor bazı şeyler bu saatten sonra..

Bu saatte derin konular bunlar naz cim. Beynim error veriyor. :1:

bende aynı durumdayım sanırım :26: zaten 4 saat sonra otobusum kalkacak ankara yolcusuyum yine, gidip biraz da ordaki arkadaşlarımı şişireyim depresyonumla :37:

mailim hep açık şekerim, ihtiyaç anında camı kırınız :1:

Back
X