Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

İdare hukuklarından (idare 1,2 ve 3) hepsini de 2. Sefer aldigimda zar zor geçtim
Acayip zorlayan bi hocamiz vardi
Ayyy idareden nefret ettim ama idare cok onemli :ssz:

Erkek arkadasinin yengesine mi gittin wow
Erkek arkadasim annesine selam vermeye bir cay icmeye beni sar zor goturuyor gitmek istemiyorum :9:

Elti adayım çok kafadır kızlar, kaç senedir tanırım ablam olsa bu kadar sevebilirdim. Sık sık arar sorar misafiri de çok sever bu arada, kendisi sık sık çağırır zaten, her zaman geri çevirmiş olmamak için kabul ediyorum arada davetini, kıyafet almış bizim nişan için bir de nasıl olacak nedir ne değildir onu konuştuk, malum anne, baba burda değil. O ve eşi en büyükleri içlerinden, o görevi üstleniyorlar bir nevi.. :31:

İdare hukuklarından (idare 1,2 ve 3) hepsini de 2. Sefer aldigimda zar zor geçtim
Acayip zorlayan bi hocamiz vardi
Ayyy idareden nefret ettim ama idare cok onemli :ssz:

evet ya önemli ama çok ayrıntı daha sırada ceza hukuku var puff :31:

inşallah kpss de zorlamazlar bu sefer bizi :ssz:

evet ya önemli ama çok ayrıntı daha sırada ceza hukuku var puff :31:

inşallah kpss de zorlamazlar bu sefer bizi :ssz:

İyi calis aman sakın yenilgiye kapilip pes etme :)

Elti adayım çok kafadır kızlar, kaç senedir tanırım ablam olsa bu kadar sevebilirdim. Sık sık arar sorar misafiri de çok sever bu arada, kendisi sık sık çağırır zaten, her zaman geri çevirmiş olmamak için kabul ediyorum arada davetini, kıyafet almış bizim nişan için bir de nasıl olacak nedir ne değildir onu konuştuk, malum anne, baba burda değil. O ve eşi en büyükleri içlerinden, o görevi üstleniyorlar bir nevi.. :31:

Oh ne guzel Allah daim etsin :nazar: bizim erkek tarafinda boyle dusunceli insanlar yok
Eltiyle size mutluluklar diliyorumm :16:

sen bence evlenene kadar eltilerden uzak dur büyüğü iyi olsada :27:

Büyük elti adayımla samimiyetimiz çıkmamızla bir neredeyse canım 6-7 sene rahat, ha can ciğer kuzu sarması değilim, mesafeliyimdir zaten ben genel olarak, her çağırdığında gitmiyorum zaten, nişan, isteme işini konuşmaya gittim adetlerimizi falan sordu, babama da söyledim zaten, annesini de ziyarete gitmiştim, biz aileleri tanışıtırdık ya, bir nevi aileler arası sözlü gibiyiz, bazı şeylere izin oluyor..

Büyük elti adayımla samimiyetimiz çıkmamızla bir neredeyse canım 6-7 sene rahat, ha can ciğer kuzu sarması değilim, mesafeliyimdir zaten ben genel olarak, her çağırdığında gitmiyorum zaten, nişan, isteme işini konuşmaya gittim adetlerimizi falan sordu, babama da söyledim zaten, annesini de ziyarete gitmiştim, biz aileleri tanışıtırdık ya, bir nevi aileler arası sözlü gibiyiz, bazı şeylere izin oluyor..

şimdi sizin 25 gün mü var tam olarak nişanınıza :34:

İstemeden sonra diyemedim sözden sonra da diyemedim dün gitmişken demek istedim başta zor oldu ama sonra alışıyorsun bence baba demek daha zor :1:

evet ya zordur ama bende benim annem babam değil niye diyeyim zihniyeti değilde çekinme var..:18:

sonuçta sevdiğimiz insanın anne babaları tabi diyeceğiz, zamanla iyice alışırsın canım :1:

evet ya zordur ama bende benim annem babam değil niye diyeyim zihniyeti değilde çekinme var..:18:

sonuçta sevdiğimiz insanın anne babaları tabi diyeceğiz, zamanla iyice alışırsın canım :1:

Çekinme oluyor canım da onlar da bekliyorlar ben söyleyince öyle mutlu oldular ki =)

Back
X