Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Annemi aramış bugün normal konuşurken sözden konu açılmış o da ee ne olmuş yani gelin dediniz geldik ya falan demiş.. Düşüncesine bak gel dedik diye gelmiş resmen kızı sözleniyor adamın umurunda bile değil..

o zaman sen de artık nişana ve düğüne çağırma kuzumm, zaten hevesli değilmiş baksanaa :26:

Çok gücüme gitti canım.. Oysa gelmeden önce kaç kere aradı ne zaman geleyim falan diye.. Sevgilim zaten istemiyor gelmesini..

off canım üzülme sanki her zman yanında mı baban..ama sevgilin neden bukadar ön yargılı ki baban ne olursa olsun senin :31:

off canım üzülme sanki her zman yanında mı baban..ama sevgilin neden bukadar ön yargılı ki baban ne olursa olsun senin :31:

Canım sevgilim benim ilk okuldan arkadaşım herşeyi biliyor.. Yaşadıklarımızı bana yaşattıklarını bırakıp gittiğini.. O yüzden böyle olması çok normal geliyor bana:26:

Ayy sahimiii:52::52: Nasıl oldu nasıl karar verildi anlar çabuk:52:

evettt sahi sahii :52:

ablamlar geldi saat on gibi süpriz yapıp gerçi hala burdalar ben size haber vereyim dedim :9:

sonra tabi bizim konumuz açıldı eniştem dedi ee baba ne zman gelecek küçük damat diye.. annem ablamda destekledi..

cumaya karar verildi herkes müsait diye bakalım benimkine de haber verdim şaşkınlığı atamadı sanırım saflaştı :52:

ablamlar geldi saat on gibi süpriz yapıp gerçi hala burdalar ben size haber vereyim dedim :9:

sonra tabi bizim konumuz açıldı eniştem dedi ee baba ne zman gelecek küçük damat diye.. annem ablamda destekledi..

cumaya karar verildi herkes müsait diye bakalım benimkine de haber verdim şaşkınlığı atamadı sanırım saflaştı :52:

Ay canım inan çok sevindim senin adına:16::16: Şimdi daha iyi oalcak o tanısın görsün böyle herşey daha iyi olacak bak gör:16:

gözün aydın :16::16:

Back
X