- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #7.701
sever sever o konuda çok rahatım da işte takım konusunu açtılar şimdi ablamlar onda anlaşamayabilirler![]()
O da nazar boncuğu olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sever sever o konuda çok rahatım da işte takım konusunu açtılar şimdi ablamlar onda anlaşamayabilirler![]()
O da nazar boncuğu olsun![]()
ayy ceren bu gece yatamam ben çok heyecanlandım bide bugün konuştuk ya senle Allah yüzüme güldü![]()
Çok içten istemişsin bugün canım Allah karşılığını verdi bak hemenBugün uyuyamazsan perşembe düşünemiyorum valla seni
![]()
evet canım ya çok şükür Rabbime
valla perşembe sizi esir alırım o zaman banane beni teskin edersiniz![]()
Bana uyar zaten benim telaşelerim bittiŞimdi sıra sizde sizi dinleyelim artık
![]()
anlaştık o zamancanım ben yatıyorum yarın konuşuruz olur mu
![]()
evettt sahi sahii
ablamlar geldi saat on gibi süpriz yapıp gerçi hala burdalar ben size haber vereyim dedim
sonra tabi bizim konumuz açıldı eniştem dedi ee baba ne zman gelecek küçük damat diye.. annem ablamda destekledi..
cumaya karar verildi herkes müsait diye bakalım benimkine de haber verdim şaşkınlığı atamadı sanırım saflaştı![]()
Selencim inanamıyorum...
Ben akşamları giremiyorum nete çok fazla şimdi gördüm çok sevindim ..![]()
Günaydın kızlar..
Dün beni kayınpederim aradı..
8 senedir bilen adam, şimdi kalk halimi hatrımı sormak için arayıp şoke et.
Ya ben xxx deyip ismini söyleyince aklıma babamın arkadaşı geldi, ona ulaşamadı beni aradı zanettim.
Heee xx abi sen misin diyecektim ki jeton düştü..
Abi diyecektim adama yaa..
Bu komik, eğleneceli olan kısmı bir de diğer yüzü var. Babam kızlar, işleri çok fena zorlaştırıyor. Haziran da misafirlerimiz var dedim, olduğu gibi anlattım planı, önce gelsinler konuşalım diyo. Ya ne konuşacağız daha? Arkadaşım da yanımdaydı beraber konuşmaya çalıştık, isteme nişan böyle olacak diye yavaş ne acelesi var geldiler diye hemen verecek miyiz diyor?Yani bir istediler diye hemen kız mı verilirmiş? Bi daha gelicekler, bi daha gelicekler, bi daha gelicekler diyor.Bulunmaz Hint kumaşıyım sanki, babam hala 30 sene öncesi gibi zannediyor herşeyi, o kadar saçma ki tanıştılar, gittik geldik ya biz sevgiliyiz zorlaştırsak ne olacak işi?:26:
Babası çalışıyor, gelemiyor diyorum banane beni ilgilendirir mi? Ne demek gelemiyor diyor?:18:
Yandığımın resmidir, açık açık öyle şeyler yapma dedim ama yapmayacağım demedi işte..![]()
off baban son dakika golü atmış resmen :18:
nasıl döndüreceksiniz düşüncesinden siz haziranda nişan derken tekrar mı isteme tanışma fasılları olacak yani![]()
valla bende inanamıyorum canım gündüz burda ne kadar dert yandım akşam hop durum değişti
son iki gün inşallah bi mani çıkmaz :18:
Sadece tanışma olmuştu canım istenicek, yüzük takılacak derken hemen olur mu? Ne zaman olacak baba diyorum?
Bilmiyorum gelicekler, gidicekler dur bakalım, hemen öyle kız mı verilirmiş diyor?
Yani amaçsız, milletin sabrını tüketmek için, en ufak bişeyde de bak gördün mü nasıl insanlarmış, kız alacaklar anlayış göstericeklerdi diyecek..![]()
Günaydın kızlar..
Dün beni kayınpederim aradı..
8 senedir bilen adam, şimdi kalk halimi hatrımı sormak için arayıp şoke et.
Ya ben xxx deyip ismini söyleyince aklıma babamın arkadaşı geldi, ona ulaşamadı beni aradı zanettim.
Heee xx abi sen misin diyecektim ki jeton düştü..
Abi diyecektim adama yaa..
Bu komik, eğleneceli olan kısmı bir de diğer yüzü var. Babam kızlar, işleri çok fena zorlaştırıyor. Haziran da misafirlerimiz var dedim, olduğu gibi anlattım planı, önce gelsinler konuşalım diyo. Ya ne konuşacağız daha? Arkadaşım da yanımdaydı beraber konuşmaya çalıştık, isteme nişan böyle olacak diye yavaş ne acelesi var geldiler diye hemen verecek miyiz diyor?Yani bir istediler diye hemen kız mı verilirmiş? Bi daha gelicekler, bi daha gelicekler, bi daha gelicekler diyor.Bulunmaz Hint kumaşıyım sanki, babam hala 30 sene öncesi gibi zannediyor herşeyi, o kadar saçma ki tanıştılar, gittik geldik ya biz sevgiliyiz zorlaştırsak ne olacak işi?:26:
Babası çalışıyor, gelemiyor diyorum banane beni ilgilendirir mi? Ne demek gelemiyor diyor?:18:
Yandığımın resmidir, açık açık öyle şeyler yapma dedim ama yapmayacağım demedi işte..![]()
Sadece tanışma olmuştu canım istenicek, yüzük takılacak derken hemen olur mu? Ne zaman olacak baba diyorum?
Bilmiyorum gelicekler, gidicekler dur bakalım, hemen öyle kız mı verilirmiş diyor?
Yani amaçsız, milletin sabrını tüketmek için, en ufak bişeyde de bak gördün mü nasıl insanlarmış, kız alacaklar anlayış göstericeklerdi diyecek..![]()
öyleler canım ya gerçi benim ablamda iki sene önce uygulamadılar umarım bende de yapmazlar..
şimdi öyle söyleyince sende bişey diyemezsin,,ee karşı tarafa da zorluk olacak..
önce isteme söz , sonra nişan yapsanız, yada hepsi ayrı ayrı belki babanın istediği de budur![]()
valla canım bence sizin durumda, erkek tarafı hep greksiz sebeplerle erteleme yaptığı ve bunu izinle paylaşma gereği bile duymadığı için baban da böyle bi tavıra büründü bence... ve bence haklı da.. bırak azıcık gelsinler gitsinler.. en azından ilk gelişlerinde olmasın...
sonuçta senin baban mayıs ayında olsaydı bu işler hiç de böle zorluklar çıkarmayacaktı bence.. hem erkek tarafının isteği üzerine ertelenecek hem de ilk seferde kız verilecek... ne marklıymış bunlar da vermeye gibi bi izlenim olmaması için, ve biraz da onların burnunu sürttürmek için almış bu kararı bence..
Selencim tebrik ederim çok sevindim :)
Canım babam hemen vermem diyor, derdi nişan yapmamak değil ki, gelsinler gitsinler, nasıl gelcekleri beni ilgilendirir mi diyor? Babası çalışıyor, bir tek cuma günü izni oluyor dedim ama nafile, 12 saat be canım, adam izin alamıyor ki, oğlunun düğününe bile 10 gün zar zor gelmiş yalan söylerek kalabilmiş..![]()
Sağolasın canım bakalım neler olacak :18:
sende anlatsan durumu izni yok diye..:26:
sonuçta şehirler farklı çok zor olur babanın usulü aynı şehirde olsaydınız olabilirdi ancak..
hem burda okuyoruz şehirler farklı olunca bi tanışma diğer gelişte de söz nişan birarada yapılıyor tabi son söz yine babanın![]()