Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kızlar benim beğendiğim alyansların bir de bu rengi varmış, rose diye geçiyor zannedersem? Farklı geldi, siz ne diyorsunuz? Tabii benimkisi biraz daha kalın olacak.. :31:

$20130706_172411.webp$IMG_7337.webp

Bizim baktıklarımız da bunun gibiydi.
Eki Görüntüle 1123093

Son düzenleme:
ben rose rengi daha çok beğeniyorum sarıdannn :31:

ben nasip olursa, alyans bakarken beyaz & rose karışımı bişey bakıcam mesellaa :16:

Bende bu renkte görmüştüm daha önce daha çok kendini belli ediyor sanki pembe altın.
Rose diye geçtiğini bilmiyordum tabii..
Bu renkte almayı düşünüyorum şuan sarı altından ziyade..
:31:

Bende bu renkte görmüştüm daha önce daha çok kendini belli ediyor sanki pembe altın.
Rose diye geçtiğini bilmiyordum tabii..
Bu renkte almayı düşünüyorum şuan sarı altından ziyade..

tek renk olunca sarı altın benim gözüme biraz çirkin geliyor açıkçası :1: sarı olursa da ancak beyazla karışık bişe olur diyordum, ama rose'ları görünce, rose-beyaz uyumuna ayrı bi bayıldımmm :16:

senin yüzük modelinde de rose renk daha asil duruyor bencee :16:

tek renk olunca sarı altın benim gözüme biraz çirkin geliyor açıkçası :1: sarı olursa da ancak beyazla karışık bişe olur diyordum, ama rose'ları görünce, rose-beyaz uyumuna ayrı bi bayıldımmm :16:

İnş. kısmet olursa bende rose rengi düşünüyorum canım.. :31:

Kızlar benim beğendiğim alyansların bir de bu rengi varmış, rose diye geçiyor zannedersem? Farklı geldi, siz ne diyorsunuz? Tabii benimkisi biraz daha kalın olacak.. :31:

Eki Görüntüle 1123091 Eki Görüntüle 1123092

Bizim baktıklarımız da bunun gibiydi.
Eki Görüntüle 1123093

Roselar daha hoş duruyor canım bence :)

Canım burda da aynı düşünüyoruz:1: Benim alyansım da rose beyaz altın :16:

Az önce halamla konuştu, 15' de smuwilayı istemeye gelicekler, nişan evde aile arasında olacak smuwila istemiyor büyük nişan yapmak dedi. Belki sonra nişanı yaparız dedi yine, acaba karar değişir de büyük nişan yaparız diye mi kastteti onu bilmiyorum? Çünkü yüzük takılacak dedi, söz diye saydı herhalde?

Erkek arkadaşım 10 seneden fazla abisiyle yaşıyor, aynı şehirdeyiz abileriyle, annesi babası da, babası iflas edince memlekete gitmişler zaten canım, inşaat işçisi babası, normal öyle şirket, fabrika gibi bişeyde değil yıllık izni olsun denk getirelim falan, bir tek Kış ayların da yağmur, kar işleri yoğun olmuyor. O zaman da erkek arkadaşım askerdeydi.
:ssz:

Erkek arkadaşım da şimdi dedi ki babam düşündüğüm gibi Mayısta gelecekmiş demek ki, tam da bu zamanlar abim turp sıkmasaydı tabii dedi. Yani adam kendini bu aya hazılayacakmış demek ki, abisi de ben bundan dolayı diyorum dememiş babasına, '' gelicek misin buraya xxxx için demiş, adam da tabii nasıl geleyim der? Yarın der gibi konuşmuş.

Haziran 13' ü diye sıkışıtırınca da araya neden gelemeyim desin ki? Neyse, kısmet değilmiş bahanemiz de bu oldu demek ki. Geç olsun da güç olmasın herşey nasip, kısmet sonuçta.

Bak 5. dk' da değişir bütün işler, sen dün ne diyordun akşam ne oldu?
:52:
Sizin nasıl olacak şimdi canım? Söz falan düşünüyor musunuz?:31:

evet canım aynen kısmetten öteye geçemezsiniz senin için ne zman hayırlı olacaksa o zman olsun canım :16:

bizim daha bismillah tanışma olsun, sonra annesi gelecek sonra ailecek tanışmaya gelecekler, sonrada isteme söz birarada olur..tabi inş bunlar ramazana kadar olur..nişanda büyük ihtiamal bayramdan sonra evde olacak :32:

parmağında değil mi neden çekmiyorsunnn :22::22:

katılıyorum bakalım dimi ama bu çok istediği alyansa :27:

evet canım aynen kısmetten öteye geçemezsiniz senin için ne zman hayırlı olacaksa o zman olsun canım :16:

bizim daha bismillah tanışma olsun, sonra annesi gelecek sonra ailecek tanışmaya gelecekler, sonrada isteme söz birarada olur..tabi inş bunlar ramazana kadar olur..nişanda büyük ihtiamal bayramdan sonra evde olacak :32:

katılıyorum bakalım dimi ama bu çok istediği alyansa :27:

Size yalnız gelecek erkek arkadaşın dimi? Bize tanışmaya ailece gelmişlerdi, çok fazla süreyi uzatmazsanız herşey oluverir canım merak etme.
1 hafta sonra annesi gelsin, Haziran çıkmadan da isteme ve söz.. :52:

ankarada düğün makanı tavsiyesi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, gitmiş olabilirsiniz duymuş olabilirsiniz yeter ki tavsiye verin bana ya hu :1:

ankarada düğün makanı tavsiyesi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, gitmiş olabilirsiniz duymuş olabilirsiniz yeter ki tavsiye verin bana ya hu :1:

Gitmedim ki?:26:
İstanbulda olsan bir dolu yer söylerdim canım..
İnternetten araştır, hatta burada da düğün mekanı bölümüne konu aç, orada bir yer vardı biri resimlerini koymuştu ben çok beğenmiştim yanlış hatırlamıyorsam Ankara idi, ama yemekli düğün mekanıydı benim gördüğüm, sen konu aç canım mutlaka bilen, tavsiye eden birileri çıkar.
:34:

Back
X