Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

işte tam beni anlattın :52: bende öyleyim mesela hasta olduğumda falan hep beni arasın sorsun endişelensin diyorum..

ama çok umduğumu bulamıyorum açıkcası..:19:

Nasıl sevindim anlatamam canımmm:52::52: Kendimi normal bulmamaya başlamıştım:52: Aynen ya hep arasın merak etsin endişelensin istiyorum ama bende avucumu yalıyoorum sonuç değişmiyor:52::52:

Vallahi ya annen mi çağırdı? Baban mı çağırdı?
Adam meraklısı gibi niye çağırsın ki? Amma ayrıcalık bekler oldular.
Sanki erkek kıtlığı var.:ssz:
Selen üzerine alınma canım, içimi döktüm bir yerde, hepsi aynı bunların.. :31:

çok nazlılar kuzum gerçekten haklısın :ssz: anaları pamuklara sarıp yetiştiriyorlar herhalde :47: gerçekten sırf seleninkine özgü degil, emrah da sürekli sorardı, annen beni sordu mu, benmle ilgili yorum yapıyor mu :53: dedim manyak gibi biz sürekli oturup seni konuşuyoruz, başka derdimiz yok çunku :47: her allahım yaaaa :37:

Vallahi ya annen mi çağırdı? Baban mı çağırdı?
Adam meraklısı gibi niye çağırsın ki? Amma ayrıcalık bekler oldular.
Sanki erkek kıtlığı var.:ssz:
Selen üzerine alınma canım, içimi döktüm bir yerde, hepsi aynı bunların.. :31:

yok canım ya takılmam ben öyle şeylere :34:
ne diyim doğruya doğru hakkaten devir değişmiş anladım :ssz:

aynen heyecan var var da belli etmiyor pek..ne giysem diye soruyor bende dedim klasik olmasın, çok spor da olmasın..keten pantolan, gömlek ve çok

güzel lacivert spor ceketi var onu giy dedim uygun olur mu ki :26:

bence gayet uygun canım, bu tanışma sonuçta takım elbise falan hele ki hava da sıcak fazla olurdu, kot da çok resmiyetsiz olur, bu anlattıgın şekil en güzeli :34:

Nasıl sevindim anlatamam canımmm:52::52: Kendimi normal bulmamaya başlamıştım:52: Aynen ya hep arasın merak etsin endişelensin istiyorum ama bende avucumu yalıyoorum sonuç değişmiyor:52::52:

ben senin anlatım tarzına bayılıyorum lily cigim yaaa :16::16::16:

ayy nasıl güldüm yorumuna canım ya doğru söze ne denir :9:

benim niye aklıma gelmedi bu laflar o anda ağzına tıksaymışım off ya :27:

aynen heyecan var var da belli etmiyor pek..ne giysem diye soruyor bende dedim klasik olmasın, çok spor da olmasın..keten pantolan, gömlek ve çok

güzel lacivert spor ceketi var onu giy dedim uygun olur mu ki :26:

Valla ben hep söylüyorum babam ağırdan alacak tabii diyorum adam 1 kerede kız mı verilir dediğinde ya uzatmaya gerek yok dedi arkadaşım da yaa, geldiler diye kızı top gibi kucaklarına mı atalım dedi. Yani, erkekler böyle sanki bulunmaz hint kumaşı, gelmişler ya lütfetmişler daha ne olacak ki? Verecek tabii, ezik büzük olacağız hiç birşey talep etmeyeceğiz, adam bulmuşuz ya daha ne istermişiz gibi davranıyorlar. :ssz::kkk:

o zman demekki bende anormal değilim :52: ya seviyorsa göstersin ilgilensin ne var yani bunda..

geçen hafta boğazlarım çok şişmişti sesim çıkmıyordu o gün iş çıkışı aldı beni..arabada diyorum ki çok da hastayım oda yaa bu arabadan niye bu ses geliyor

diyor..yeni araba aldı bu arada bebeği gibi ilgileniyor :47: ikinciye yine dedim boğazlarımda çok kötü hastayım hmm hayatım geçmiş olsun bu arabayı bi

baktırayım diyor..yahu sen bana baktır demi bende hastayım :19:

çok nazlılar kuzum gerçekten haklısın :ssz: anaları pamuklara sarıp yetiştiriyorlar herhalde :47: gerçekten sırf seleninkine özgü degil, emrah da sürekli sorardı, annen beni sordu mu, benmle ilgili yorum yapıyor mu :53: dedim manyak gibi biz sürekli oturup seni konuşuyoruz, başka derdimiz yok çunku :47: her allahım yaaaa :37:

Ay benimki de sorardı kızlarla benden konuşuyor musunuz? 8 yılı deviriyoruz hala çiçeği burnunda sevgililer gibi ne yaptınız? ne ettiniz gibi bizi mi soracaklar diyordum. Aşkımız taze, ama popülarite olarak eskidik yani.. :27:
Teyzemler de soruyor mu diye sorardı, Allahım bişey desen alınıyorlar bir de.. :52:

o zman demekki bende anormal değilim :52: ya seviyorsa göstersin ilgilensin ne var yani bunda..

geçen hafta boğazlarım çok şişmişti sesim çıkmıyordu o gün iş çıkışı aldı beni..arabada diyorum ki çok da hastayım oda yaa bu arabadan niye bu ses geliyor

diyor..yeni araba aldı bu arada bebeği gibi ilgileniyor :47: ikinciye yine dedim boğazlarımda çok kötü hastayım hmm hayatım geçmiş olsun bu arabayı bi

Hahaha Alemsin ama bende sana katılıyorum:52: Ölüm döşeğinde falan olmaz lazım ilgilenmeleri için öyle boğaz ağrısı grip falan kesmiyor:52:

Hahaha niye:52: Ben bazen yazamıyorum bile heyecandan:52:

özellikle sinirli hallerinin hayranıyım vallaa :9::9::9:

:52::52::52: senin de anlatış tarzına hastayımm :27::27: kıskanırsın falan şimdi :33:

Ay benimki de sorardı kızlarla benden konuşuyor musunuz? 8 yılı deviriyoruz hala çiçeği burnunda sevgililer gibi ne yaptınız? ne ettiniz gibi bizi mi soracaklar diyordum. Aşkımız taze, ama popülarite olarak eskidik yani.. :27:
Teyzemler de soruyor mu diye sorardı, Allahım bişey desen alınıyorlar bir de.. :52:

hehh çok şımarık bunlar yaaa :27: gerçi benm rahmetli bunları soruyordu bana ama yine de genlerinde var sanırım :27:

hayır benm ailem sürekli seni konuşsa bile neden söyleyim ki sana degil mi ama :47: ondan sonra şımaracak uğraş dur bir daha :37:

özellikle sinirli hallerinin hayranıyım vallaa :9::9::9:

:52::52::52: senin de anlatış tarzına hastayımm :27::27: kıskanırsın falan şimdi :33:

hehh çok şımarık bunlar yaaa :27: gerçi benm rahmetli bunları soruyordu bana ama yine de genlerinde var sanırım :27:

hayır benm ailem sürekli seni konuşsa bile neden söyleyim ki sana degil mi ama :47: ondan sonra şımaracak uğraş dur bir daha :37:

Hahaha sağol canım teşekkür ettim:16::16:

bu sene ben de çok büyük süprizler bekliyorumm :27::27: arkadaşlaırmın da başını yiyorum sürekli bana ne alacaksınız, nasıl kutlayacaksınız diye :27: hayalimdeki doğum gününü bile anlattım birine :27: ama kesin her zaman gittigimiz kafeye gider koloni gibi otururuz, sonra ben waffle seviyorum diye waffle gelir, densizin biri de kesin üstüne 29 yazdırır görünce depresyona gireyim diye :47:

ben her türlü suprizi yakalıyorum diye beni protesto ediyor arkadaşlarım :19:

:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

bence gayet uygun canım, bu tanışma sonuçta takım elbise falan hele ki hava da sıcak fazla olurdu, kot da çok resmiyetsiz olur, bu anlattıgın şekil en güzeli:34:

dimi böyle güzel bide ne alacağını netleştirsek gelirken :18:

teşkür canım kıskanırım çok pis evvvet :27:

neden bana dil çıkarıyorsun sen :19::19::19:

onu bence annene yada ablana sor işte canım, ne alacagını onlar daha iyi bilirler sanki :26:

kıskanma diye sana da dedim ya işte :27: sana da bayılıyorum ben merak etme :27: :33:

evet canım ben bi anneme sorayım bunu..bide şimdi konuştuk diyor az bişey sakal bıraksam mı gelirken hepsini kesmek istemiyormuş..ayıp olur mu acaba babamın bu konudaki fikrini hiç kestiremiyorum :26:

neden bana dil çıkarıyorsun sen :19::19::19:

onu bence annene yada ablana sor işte canım, ne alacagını onlar daha iyi bilirler sanki :26:

kıskanma diye sana da dedim ya işte :27: sana da bayılıyorum ben merak etme :27: :33:

bana bayılmaa zatennn hıhhhh :63::63::63:

selam canım :3: hani baban asker yaaa şöyle askere alımla ilgili bir kaç soru sorsam sen bilir misin ki
bilemediğini belki babana sorarsın ::33:

hayırdırrrr :27::27::27::27:

Back
X