- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #7.881
hiç mi olmaz yaa
çeşmi naz babasına bir sorsa
ya da dayanamayım ben askeriyeyi arayacagım nereyi arasam ki
ya da askeri şubeye gitsem
valla bilmiyorum canım nereyi arayacağını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç mi olmaz yaa
sağolun canlar peki kasımda başvuracak ama o zaman daha üniv mezunu olmamış olacak benimkine uzun dönem çıkar
sonra ben mezun oldum onu kısa dönem yapın diyebilir mi
ve dilekçeyle beni şubata değil martta gönderin noluur diyebilir mibunları merak ediyorum aslında
yani kasımda gidip abi bu benim son dönemim şubatın başında bitiyor diplomayı alıyorum beni martta askere alın dese kabul olunur mu
4-5 şubat gibi sevgilimin bütünleme dahil tüm sınavları bitmiş ve notları sisteme girilmiş oluyor akademi,k takvime göre
hiç mi olmaz yaa
olmaz canım öle şeyy
dediğim gibi şubatta/martta gidecek adamın askerlik bilgileri ocakta belli oluyo zaten![]()
kuzum başvuru yaparken vermesi gerek belgeler var zaten.. onlar olmadan olmaz...
Nüfusa kayıtlı olduğunuz il ve ilçe dışında ikâmet etmekte iseniz, bölgesinde bulunduğunuz askerlik şubesine başvurunuz.
Yanınızda Bulunması Gereken Belgeler:
* Nüfus Hüviyet Cüzdanı, (T.C.Kimlik Numarası Bulunan)
* 2 adet fotoğraf,
* Diploma aslı ve fotokopisi,
* Bonservis, sertifika veya kurs belgesi aslı ve fotokopisi,
* Trafik sürücü belgesi ve fotokopisi,
* Hastalık ve arızalarına ait rapor veya tedavi belgelerinin aslı ve fotokopisi,
diplomayı veremeyeceği için işte lise mezunu gibi uzun dönem olur sonradan da diploma gösterip kısa döneme cevirmek olmaz heralde öyle olsa herkes yapardı sanırım![]()
hiç mi olmaz yaa
olmaz canım öyle.. ne çıktıysa o![]()
Canım onlar bişey yapamaz ki? İstenen evrakları götürüyorsun onlar işlemleri yaptıktan sonra iş bitti, diploma olmadıktan sonra kısa dönem başvurusu sayılmaz, üstelik bir de tecili bozdurduğunla kalır, Allah korusun geçemediğini düşün? Celp dönemi açıklandıktan sonra geri dönüşü olmaz, uzun dönem yapmak zorunda kalır.
vazgeçtim yine evlenmeden önce askerliktenbizim düğün öyle 2016 ya sarkıyor çatır çatır
2016 ya ben ölürüm be dayanamam![]()
vazgeçtim yine evlenmeden önce askerliktenbizim düğün öyle 2016 ya sarkıyor çatır çatır
2016 ya ben ölürüm be dayanamam![]()
kız var yaaa burda bişi derdim sana amaaa terbiyem müsade etmiyiii![]()
![]()
![]()
sen öle diyon da bakalım anan baban verecek mi seni askerliğini yapıp gelmeden![]()
ahahah valla akrep burcu da değilim niye böyle bilmiyorum ama valla .dışarı çıkıp çığlık atasım filan var ben bekleyemem
martta gidebilse eylül de döner ekimde düğün yapardık hiç değilse o kadar sabrederdim ama 2016 mayısa filan çooooook zor
delikanlı yaşımdayım ben napayım![]()
Hadi benim babam askerlik olmadan olmaz dedi istediğimiz de söz yapmaktı, askerlikte kısa dönem olduğundan sıkıntı olmaz diye düşündük, smmm sınavlarını geçemedi, tam 1 sene ertelemek zorunda kaldı, tanıştırmanın üzerinden askere gidip gelmesiyle 1 sene 7 ay geçicek Haziran da ve biz ortasında inşallah bu sefer bir aksilik çıkmazsa nişan yapmış olacağız, ne beklemişim yaaa 8. yılımız bitecek gelecek sonbahar bide daha yeni adım atıcaz..
Neyse, senin baban da böyle mi ki? Bari bir yüzük takın nişan yapın.. :26:
Hadi benim babam askerlik olmadan olmaz dedi istediğimiz de söz yapmaktı, askerlikte kısa dönem olduğundan sıkıntı olmaz diye düşündük, smmm sınavlarını geçemedi, tam 1 sene ertelemek zorunda kaldı, tanıştırmanın üzerinden askere gidip gelmesiyle 1 sene 7 ay geçicek Haziran da ve biz ortasında inşallah bu sefer bir aksilik çıkmazsa nişan yapmış olacağız, ne beklemişim yaaa 8. yılımız bitecek gelecek sonbahar bide daha yeni adım atıcaz..
Neyse, senin baban da böyle mi ki? Bari bir yüzük takın nişan yapın.. :26:
sen öle diyon da bakalım anan baban verecek mi seni askerliğini yapıp gelmeden![]()
babam askerlik yapmasın diyor 30 yasına kadar para biriktirsin bedelli çıkarsa gitmesin diyor![]()