Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bugun hiç bişey yapmadım sanırım :53: hala yorgunluk var üzerimde bugun böyle geçsin de yarın gaz veririm kendime :34:

bi değişiklik oyk herşey rutin yani :34: senin nasıl gidiyor, var mı bi yaramazlık :26:

mayısta askere gitse kasımda döner, nisan da falan yaparsınız düğünü hiç olmazsa aklından çıkar diye düşünüyorum, tabi bu benim fikrim :26: siz daha iyi bilirsiniz canım :31:

Wuhuww nisana da 2 yıl var 2016 oy oyy :9:

anaaaaa bitter in sözü vardı bu akşaammm :53::53: face te gördüm şimdii :1: artık resimleri görürüm ben birazdan siz o girene kadar bekleyin :36:

Evlenin yedek subay olsun sende onun yedek subaylık yaptığı yerde işini yap akşam evinde olur en azından:27:

Yedek subaylik cikma ihtimali de dusuk ya
Hem ben avukatlik stajimi tamamlayamam oyle olursa :50:

valla şekerim işin aslı torpil askere gidecegi yere işleyebilir belki ama gidecegi zamanla ilgili bilemiyorum pek :26: o yuzden alternatif yollar da düşünseniz iyi olur sanki :34:

Hm bizim yasadigimiz sehre yakin bi yere versinler bari ulen o kadar asker tanidigimiz var yaw

benim ruhum 22 daha benden geçmez aslaaa :47::47:

Hadi oyle olsun bakalim :9:

Sesli güldüm ya :9::9::9:

:27::27::27::27::27::27::27:

Bilmiyorum hangisi daha mantıklı
Bende akıl mantık işlemiyor valla :9:

1 sene içinde 8-9 aya evlenip sonra askere gitmek mi
Yoksa 2 sene daha ertelemek mi düğünü

Bende mantık işlemiyor valla :111:

valla canım yukarda Luna'nın dediği çözüm olabilir sizin için.. ama ben 6 ay ayrı geçirelecek şekilde bi askerlik modu için, evliyken çok çok zor olacağını düşünüyorum, hali hazırda asker yolu bekleyen biri olarak :34: sevgililik modundayken bile bu kadar zorluyorsa, evli olsaydık nasıl dayanırdım inan düşünemiyorum.... hele ki siz hep bir arada bulunmuş insanlarsınız, hiç mesafe yaşamamışsınız..

:27::27::27::27::27::27::27:

valla canım yukarda Luna'nın dediği çözüm olabilir sizin için.. ama ben 6 ay ayrı geçirelecek şekilde bi askerlik modu için, evliyken çok çok zor olacağını düşünüyorum, hali hazırda asker yolu bekleyen biri olarak :34: sevgililik modundayken bile bu kadar zorluyorsa, evli olsaydık nasıl dayanırdım inan düşünemiyorum.... hele ki siz hep bir arada bulunmuş insanlarsınız, hiç mesafe yaşamamışsınız..

Eveet 5 yıldır dip dibeyiz hep en fazla 1 ay ayrı kaldık ama ucunda ölüm yok ya diyorum :26:
Ben bi yarime kavuşsam da sonra gitse ya :9::9:

ee bi deneyin canım şansınızı o zaman :26:

Ay valla bu dert sevgilimle bizi yedi bitirdi kara kara dusunuyoruz bakalim
Ne olacak :)

Eveet 5 yıldır dip dibeyiz hep en fazla 1 ay ayrı kaldık ama ucunda ölüm yok ya diyorum :26:

kız o zaman daha fena özlersiniz birbirinizii :23::23::23::23: daha çok koyar yaniii :24::24: sonra her gece rüyalardaaa :24::24::24::24::24::24:

Son düzenleme:

ee madem bi kavuşsam da sonra gitse diyorsun, önce evlenin sonra gitsin askere madem :26: emrah demişti bana eger evli olsaydık haftasonları beni evci çıkartabilirdin diye, o kadar büyük ayrılık olmaz o zaman arada :34:

kız o zaman daha fena özlersiniz birbirinizii :23::23::23::23: daha çok koyar yaniii :24::24: sonra her gece rüyalardaaa :24::24::24::24::24::24:

ee madem bi kavuşsam da sonra gitse diyorsun, önce evlenin sonra gitsin askere madem :26: emrah demişti bana eger evli olsaydık haftasonları beni evci çıkartabilirdin diye, o kadar büyük ayrılık olmaz o zaman arada :34:

Acemilikten sonra her haftasonu evci cıkartabilir miyim :27:

maalesef her kafana estiğinde evci çıkartamıyorsunn :26:

bazı komuatnlar ayda 1 izin veriyormuş, bazıları tüm askerlik boyunca sadece 4 kez evci izni kullanabilirsiniz diyormuşş :26:

komutanın insafına baglı canım, eger komutanı izin verirse çıkartabiliyorsun :34:

Hm anladim bu evci izni aylik 2 gun olan izin disinda ekstra bi izin di mi?

Kizlar dagitim izni kisa donemde de var mi?

Back
X